Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה בעיות ב-206 2003 XT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת הרכב הוא 206 2003 ידני מנוע 1.4 3 דלתות.

אז ככה:

באמצע נסיעה ללא כול סיבה המנוע פתאום נכבה בלי התראות בלי גמגומים כלום ברגע שאני לוחץ על הקלאץ להחליף הילוך האוטו נכבה. מה יכולה להיות הבעיה?

מה הוא חום מנוע תקין?

במד חום שלי יש טווח של בין 70-90 שהמחוג נימצא בדרך כלל בינהם. לפי מצב הנסיעה הוא משתנה

דבר אחרון ברדיאטור יש מים רגילים מהברז העם מומלץ להחליף אותם למים ירוקים/אדומים?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

"באמצע נסיעה ללא כול סיבה המנוע פתאום נכבה בלי התראות בלי גמגומים כלום ברגע שאני לוחץ על הקלאץ להחליף הילוך האוטו נכבה. מה יכולה להיות הבעיה?"

האם נדלקה מנורת תקלות ?עשו ברכב איזושהי התקנת מיגון (קודנית/אימובילייזר ) ? יתכן שאחד מהם בעייתי וגורם לניתוק של משאבת הדלק,זה הדבר הראשון שהייתי בודק אם אין מנורה דלוקה או תופעות לוואי.

דבר אחרון ברדיאטור יש מים רגילים מהברז העם מומלץ להחליף אותם למים ירוקים/אדומים?

זה אומר שהרכב הוזנח,כדאי לרוקן את כל המים לפני שבלוק המנוע יצעק הצילו ולמלא נוזל קירור ייעודי עפ"י הוראות היצרן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא בכול לחיצה זה פעם קורה פעם לא אין משהו שאני עושה וזה קורה פשוט ללא התראה ללא גמגום כלום לוחץ על הקלאץ המנוע נכבה כאילו מוציאים את המפתח מהסוויץ.

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• ספונסר פורום
פורסם

רצוי להחליף את כל נוזל הקירור לנוזל קירור מקורי.

הבעיה שאתה מתאר מאפפינת מנוע צעדים מלוכלך\תקול.

אורן

פורסם

מתעלק על השאלה.

יש לי פיג'ו 307 שנת 2002, אוטומט 1600 סמ"ק.

נוזל הקירור שלי הוא שקוף, רציתי לדעת האם זה מה שאמור להיות או ששמו שם מי ברז? (זה רכב שרכשתי עכשיו אז לא מכיר)

פורסם

אורן זה יכול להיות למה נדלקה המנורה שדיברתי איתך עליה?

בכול מקרה גם ככה אני אצלך מחר!!!

פורסם
לא בכול לחיצה זה פעם קורה פעם לא אין משהו שאני עושה וזה קורה פשוט ללא התראה ללא גמגום כלום לוחץ על הקלאץ המנוע נכבה כאילו מוציאים את המפתח מהסוויץ.

כשאתה עוזב את הגז ההזרקה מפסיקה את הדלק למנוע, והדבר היחיד שמסובב אותו הוא האינרציה של הרכב, שאתה לוחץ על הקלאץ' ועוזב את הגז המנוע צריך לקבל דלק כדי להשמיך לעבוד, בעיה במנוע הצעדים שלך מונע מדלק להגיע במצב הזה ובכך לכיבוי של הרכב.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
כשאתה עוזב את הגז ההזרקה מפסיקה את הדלק למנוע, והדבר היחיד שמסובב אותו הוא האינרציה של הרכב, שאתה לוחץ על הקלאץ' ועוזב את הגז המנוע צריך לקבל דלק כדי להשמיך לעבוד, בעיה במנוע הצעדים שלך מונע מדלק להגיע במצב הזה ובכך לכיבוי של הרכב.

למה ההזרקה צריכה להפסיק שמרפים מדוושת הגז ?

וממתי מנוע צעדים מונע מדלק להגיע ?

פורסם

ההיתי היום אצל אורן ואכן כן כמה מלוכלך וגם תקול(המנוע צעדים)!

אודות לעזרתו המנוע ישרוד בתקווה שלי אישית עוד כמה חודשים ואז יחולף(אורן הגעתי להחלטה חשובה זה יבוצע רק אצלך)

"יוסי כוהן

למה ההזרקה צריכה להפסיק שמרפים מדוושת הגז ?

וממתי מנוע צעדים מונע מדלק להגיע ?"

לפי מה שהבנתי מאורן המנוע צעדים הוא זה ששולט על המצערת בזמן שהטורים על סרק ברגע שהמנוע הזה תקול/מלוכלך קשה לא לתפקד והוא לא מצליח לשמור על הטורים ולכן המנוע נכבה.

אורן הבנתי נכון?

• ספונסר פורום
פורסם

הבנת חלקית.

תפקיד המנוע צעדים לשמש מעקף אוויר למצערת,כאשר המצערת סגורה,לא יכול להכנס אוויר למנוע,ומנוע הצעדים פותח וסוגר מעבר אוויר למנוע ובכך שולט על סלד הסרק, ברכבים ישנים עם הזרקה חד נקודתית,אכן מנוע הצעדים היה שולט ישירות על פרפר המצערת.

אורן

פורסם

שאלה תאורתית:

עם אני פותח גם את המצערת הראשית וגם את המצערת של המנוע צעדים עד הסוף,המנוע "נושם" יותר בקלות=>נכנס יותר אוויר=>פחות איבוד כוח בנשימה=>יותר כוח בכניסת יותר אוויר ובפחות איבוד כוח.

התאוריה שלי נכונה?

פורסם
שאלה תאורתית:

עם אני פותח גם את המצערת הראשית וגם את המצערת של המנוע צעדים עד הסוף,המנוע "נושם" יותר בקלות=>נכנס יותר אוויר=>פחות איבוד כוח בנשימה=>יותר כוח בכניסת יותר אוויר ובפחות איבוד כוח.

התאוריה שלי נכונה?

כאשר אתה פותח את המצערת הראשית מנוע צעדים יוצא מהמשחק היות והוא משמש למעבר אויר עוקף כאשר המצערת סגורה.

מנוע הצעדים חוזר לתפקד כאשר אתה מרפה מדוושת הגז.

• תוכן חדש...