Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...לכל המציעים /הממליצים האחרים.

להתאים מכונית לנהג בגלל שיש לו כסף ורצון ללא התאמה לכישוריו כנהג זו רשלנות פושעת.

מי שחושב שאפשר להציע לנהג שזה עתה קיבל רישיון נהיגה , כל מכונית, לצערי , שוגה ובגדול...

ורק המייעצים למיניהם בפורום הנכבד נותנים לבחור לגיטימיציה למכוניות בלתי מתאימות.

א. אני עונה על מה ששואלים אותי, לא הכל צריך להפוך לוויכוח מה נכון ומה לא. על זה אענה בשרשור מיועד לרכב לנהגים חדשים.

ב. רשלנות פושעת אין פה, זו דמגוגיה זולה לטעון שכן.

ג. ללא קשר למה שנענה הוא יקנה (הוריו יקנו) מה שהם יחליטו ולכן להמליץ לו על I20 לא בדיוק שווה הרבה.

ד. אם הוא ירצה הוא ינהג 140 וזה לא משנה על איזה רכב, עדיף שהרכב יהיה בטיחותי והרכבים שהוצעו בשרשור נהנים מבטיחות פסיבית + אקטיבית גבוהה.

ה. כל הכתוב לעיל אינו קשור לדעתי אם נהג חדש צריך או לא צריך לנהוג על רכב ספורטיבי כרכב ראשון- פשוט לא שאלו אותי.

ו. מה שכן, רכב עם הנעה אחורית ממש לא מומלץ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהcooper s זה הרכב בשבילך מנוע ב.מ.וו מעולה וחזק שילדה והגה הכי טובים שיש ועיצוב שרק נשאר לחייך מפה לאוזן כל פעם שנכנסים ויוצאים מהרכב.

פורסם

מחזק עניין הקופר. רכב עם חויית חיוך שלא נמחק הרבה אחרי שמכבים את המנוע.

לא נסעתי על דגם חדש, אבל הבנתי הוא אמור להיות עוד יותר טוב.

פורסם
א. אני עונה על מה ששואלים אותי, לא הכל צריך להפוך לוויכוח מה נכון ומה לא. על זה אענה בשרשור מיועד לרכב לנהגים חדשים.

ב. רשלנות פושעת אין פה, זו דמגוגיה זולה לטעון שכן.

ג. ללא קשר למה שנענה הוא יקנה (הוריו יקנו) מה שהם יחליטו ולכן להמליץ לו על I20 לא בדיוק שווה הרבה.אלא אם תסביר לו למה עדיף לו רכב כזה ולא מה שהוא מבקש

ד. אם הוא ירצה הוא ינהג 140 וזה לא משנה על איזה רכב, עדיף שהרכב יהיה בטיחותי והרכבים שהוצעו בשרשור נהנים מבטיחות פסיבית + אקטיבית גבוהה. גם אלה שהוצעו בתשובה שלי. ההבדל הוא רק ביכולת להגיע למהירויות גבוהות.

ה. כל הכתוב לעיל אינו קשור לדעתי אם נהג חדש צריך או לא צריך לנהוג על רכב ספורטיבי כרכב ראשון- פשוט לא שאלו אותי.

ו. מה שכן, רכב עם הנעה אחורית ממש לא מומלץ. למה ?הרי לא נשאלת. הבחור כתב שהוא מעדיף הנעה אחורית.

עידן

שים לב להתפתחות בהודעות של רוני כאשר לפתע הוא תופס שלנהג יש 0 ק"מ ניסיון. הוא נעצר בנקודה מסויימת , דעתו , כמו שדעתי לחשוב שגם כל הרכבים שהוצעו לבחור על ידי רוני לא מתאימים לבחור.גדולים עליו בשלב הנוכחי.

לגבי דמגוגיה אדגים בדוגמה קיצונית להמחשה

פותח השרשור מבקש המלצה באיזה כלי נשק לרצוח

לרוצץ גולגולת באבן כבדה - איבו

בחנק - WRX

בסכין - אוקטביה RS

.

גם כאן תייעץ לו או שתגיד לו הלו אתה מטורף.

אני חושב שלתת לבחור ללא ניסיון לעלות על רכבים כאלה זה מסוכן ( רישיון להרוג את עצמו או אחרים ברכב או משתמשי רכב אחרים )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, הסיבה שהצעתי לו את המכוניות הללו ולא אחרות היא פשוטה - אם הוא כבר הצליח לשכנע את ההורים לקנות לו מכונית ספורט ב-250 אלף שקלים, אז הוא בוודאי לא ירד לסופר מיני ב-100. לכן הכי טוב יהיה להציע לו את המכוניות הכי נאות, מאובזרות ובטוחות בתקציב שלו, במקום להיגרר לאיוו ושות' שתהיה סתם מסוכנת יותר (ופחות נעימה ביום-יום).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אלפא רומאו מיטו, ויישאר עודף. מכונית יפהפייה שתרשים את כל הסובבים ולא תתאמץ יותר מדי בשביל לספק אותך לדעתי.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

בוא נדמיין רק לרגע שהוריו לא כל כך בעד הרעיון אלא רוצים לתת לו רכב צנוע יותר בהתחלה. מביא הבחור עכשיו את המלצות הפורום כהוכחה ניצחת שאין להם מה לחשוש. אפילו אלה בעדו.

.

ישה, הסיבה שהצעתי לו את המכוניות הללו ולא אחרות היא פשוטה - אם הוא כבר הצליח לשכנע את ההורים לקנות לו מכונית ספורט ב-250 אלף שקלים, אז הוא בוודאי לא ירד לסופר מיני ב-100. לכן הכי טוב יהיה להציע לו את המכוניות הכי נאות, מאובזרות ובטוחות בתקציב שלו, במקום להיגרר לאיוו ושות' שתהיה סתם מסוכנת יותר (ופחות נעימה ביום-יום).

רוני

כל מה שהמלצת לבחור הוא על הכיפק, שכחת קליאו ספורט, מגאן ספורט ובטח עוד כמה.:-)

אני במקומך כותב לו .אף אחת מאלה שאני ממליץ לך לא מתאימה לך בגלל שאתה נהג חדש,

וייתכן ובכך הכרעת את הויכוח עם הוריו לטובת הוריו המודאגים .

אבל אם אתה מתעקש אני מסווג לך מכוניות ספורט שמתאימות לתקציב שציינת .

הצעת לו כי יעשה נסיעת מבחן, ובצדק. אני לא בטוח שהיבואן יסכים לתת לו לנהוג לאור הוותק שלו:shock: , אבל במצב היבואנים היום אולי יתנו .

חג שמח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש מקרים שבהם נהגים חדשים מקבלים רכב ספורטיבי וחדש, הם שומרים עליו כעל חייהם, וגם לומדים לנהוג הרבה יותר טוב מנהג חדש שקיבל רכב "רק" ב-100K (כמו אלו שהמלצת). אז אל תגיד שזה להיות פושע להמליץ לו על רכב כזה ואחר בתקציב שהוא אמר. כי זה לא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שמישהו יקנה סיריון או i20 אם הוא יכול לקנות שירוקו או מיטו. לנהוג כמו משוגע אפשר גם בסיריון.

emotion of motion

פורסם
שלום, אני נהג חדש (ממש חדש) ורציתי לדעת יותר על המקרים הבאים:

א. נהיגה ללא משקפיים כשברשיון כתוב שאני צריך - אני מספר נורא נורא נמוך, ובגלל שהלכתי (בטיפשותי) לחנות המשקפיים שבא קניתי את משקפיי הם מייד סימנו לי שאני צריך משקפיים, ללא בדיקה. מה שוטר יעשה לי אם הוא יראה שאני צריך משקפיים ואני בלי?

ב. נהיגה ללא שלט "נהג חדש", בינתים גם אני וגם הוריי נוסעים על אותו אוטו, ולא תמיד אנחנו זוכרים להדביק את הנהג חדש לחלקו העליון שלא יראו אותו ולא תמיד זוכרים להוציא אותו מהסקוץ' בשביל שיראו אותו. מה העונש אם נהג חדש נוהג בלי השלט ואם נהג ותיק נוהג עם השלט ?

ג. מה היא נהיגה פרועה ? איך היא מאובחנת (הבנתי שזה לפי דעתו של השוטר) ? ומה שוטר יכול לעשות לנהג חדש שהוא חשב שהוא נוהג בצורה פרועה ?

תודה רבה ! :)

אתה גם מצטט אותי, גם משנה את מה שאמרתי, ואז עוד נותן על זה ביקורת.

כתבתי "אני מחפש אוטו ספורט לשימוש יומיומי"

ולא "מחפש מכונית ספורט לנהיגה ספורטיבית יומ-יומית"

אבל יודע מה ? עלית עלי.

אז אני לא קונה אותה בשביל לנסוע 80-90 בצד ימין.

לנהגת שודים - תודה רבה :)

יש מקרים שבהם נהגים חדשים מקבלים רכב ספורטיבי וחדש, הם שומרים עליו כעל חייהם, וגם לומדים לנהוג הרבה יותר טוב מנהג חדש שקיבל רכב "רק" ב-100K (כמו אלו שהמלצת). אז אל תגיד שזה להיות פושע להמליץ לו על רכב כזה ואחר בתקציב שהוא אמר. כי זה לא.

ראה בהתחלה . זה מה כותב הבחור בשרשור אחר שמתנהל במקביל לזה.

מבחינתי שיתנו לו גם לנהוג על הפורמולה 1 של RED BULL.

זה שיש לו כסף ( להוריו ) לא אומר שהוא צריך לקנות מה שלא מתאים לו כעת.

אם תראה את הודעותי תבין או לא שנהג חדש לא מתאים לו רכב ברמות גבוהות כיוון שכישורי הנהיגה שלו לא מתאימים לרכב. ילמד על רכבים קצת פחות ספורטיביים ואחרי תקופה יעבור הלאה.

אה, ואני לא מתכוון לקנות כל מיני דברים כמו porsche carrera gt . זה גם כותב הבחור. גם הוא מבין שעל ההתחלה רכב כזה לא מתאים לו. הוא עדיין לא מבין שגם מה שהוא מבקש לא מתאים לו כעת. זה כל ההבדל

וזה מה שיפה במדינה דמוקרטית כל אחד מביע את דעתו ומנמק ונשאר בחיים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא מבין את כל האנשים שחושבים שהנעה אחורית = התאבדות. בתור נהג חדש , אני יכול לספר שהייתה לי במוו 320 קופה הנעה אחורית ועכשיו יש לי מיאטה 2006 גם היא הנעה אחורית. מסוכן? לא. זה פותח פוטנציאל להרבה יותר שטויות , אבל בנאדם שיודע לנהוג באחריות ואת הפוזות להשאיר למגרש אימונים סגור-אין סיבה שיקרה שום דבר. ניתן להבין את יסודות הנהיגה ולהנות מההנעה האחורית, מהמרכב ומהרכב גם ללא כניסה למצבים מסוכנים. אני אישית שמח מאוד על המיאטה-אני לומד ממנה המון בהקשר של נהיגה, שליטה נכונה ברכב וכו'...

מערכת בקרת היציבות מתערבת ומנטרלת הרבה "מהלכים" לא צפויים. מי שלא יתגרה ברכב אין סיבה שהרכב ינשוך.

מעבר לכך, שהמיאטה מאוד סלחנית, עשיתי איתה טעויות ויצאתי בשלום. ישנם רכבים הרבה פחות סלחניים אבל אין שום צורך לפסול הנעה אחורית.

Lexus CT200H

פורסם

אני מסכים שנהג חדש לא צריך מכוניות "מטורפות".

אבל לדעתי אתם טיפה מגזימים .

בס"הכ בן אדם הוא לא רובוט.

הוא לא מתיישב ברכב ולוחץ ישר עם כל הכוח על הגז(בתקווה),

והדבר היחיד ששולט בו הוא הספק המנוע

ולכן אין סיבה שאיוו 8-9 לא תסע באותה מהירות כמו סיריון בכבישים שלנו.

אני לא חושב שמדובר במכוניות מוגזמות לנהג חדש (שוב פעם לא מדובר

אפילו על S2000 ).

בכללי הנעה אחורית באמת לא כדאי.

אבל שאר הרכבים שהוזכרו פה-אם יש כסף למה לא:).

שבת שלום!

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אם תראה את הודעותי תבין או לא שנהג חדש לא מתאים לו רכב ברמות גבוהות כיוון שכישורי הנהיגה שלו לא מתאימים לרכב. ילמד על רכבים קצת פחות ספורטיביים ואחרי תקופה יעבור הלאה.

אה, ואני לא מתכוון לקנות כל מיני דברים כמו porsche carrera gt . זה גם כותב הבחור. גם הוא מבין שעל ההתחלה רכב כזה לא מתאים לו. הוא עדיין לא מבין שגם מה שהוא מבקש לא מתאים לו כעת. זה כל ההבדל

וזה מה שיפה במדינה דמוקרטית כל אחד מביע את דעתו ומנמק ונשאר בחיים.

חכה שתראה מה הוא כותב בפורום אודיו

ממה שאני מבין הוא מעוניין במיני קופר S ,הוא רוצה לסוע מהר ,בלי משקפיים ,בלי שלט של נהג חדש

בפול ווליום במערכת ,הוא שואל איך מאבחנים נהיגה פרועה כאילו הוא מתכנן משהוא

מה הצעד הבא ?..לשאול איפו קונים וולנטיין 1 ובליינדר M20

בכלל כול הסיפור הזה מזכיר לי את הג'וב האיטלקי

d9-priv-220.jpg

פורסם

כרכב ראשון עזוב הנעה אחורית.

יש לך אופציות כמו המיטו, קליאו ספורט,A3 2.0 TFSI, גולף גיטיאיי, שירוקו 2.0, נראה הלאון קופרה תהיה יותר מדיי אגרסיבית בשבילך כרכב ראשון.

אני הייתי הולך על השירוקו שילוב בין ביצועים טובים ומראה מדהים. הבעייה היחידה שלא נראה שיש ידנית רק DSG במנוע הזה, אם זה מפריע לך בכלל.

מה שמטריף אותי במיני זה התמחור של האוטו הזה גם האמת אני לא מתחבר לעיצוב הזה.

פורסם

ואתה תחליט מה מתאים לו ומה לא? אני לא מבין מה זה מפריע לך.

בא בן אדם, שאל שאלה, נתנו לו תשובה. בזה הסיפור נגמר. זכותו לעשות עם זה מה שהוא רוצה. יש לו הורים שידאגו לחינוך שלו.

emotion of motion

• תוכן חדש...