Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 121 שנת 95.

הרכב פותח יפה, סוחב יפה, זריז ושובב ואני נהנית ממנו מאד.

לפני כמה ימים תוך כדי בלימה חזקה נדלקה לשניה נורית השמן. בדקתי אח"כ ונחרדתי לגלות שהמדיד יבש! הוספתי שני קילו שמן ועכשיו נראה בסדר.

הרכב עבר לפני שלושה חודשים טיפול 10000 והוחלפו כל השמנים. בדקתי כחודש לאחר מכן והיה תקין. עברתי מאז הטיפול כ-2000 ק"מ.

אין נזילות שמן (אין שלוליות מתחת לרכב), הרכב לא מעשן, לא מתחמם ולא מראה סימני מצוקה כלשהם.

חבר אמר לי שאולי יש זליגה של השמן למערכת המים.

מה עוד יכולות להיות הסיבות לאובדן השמן? ומה הסימנים מלבד היעלמות השמן?

ואם זו אכן זליגה למים מה המשמעות והאם אפשר להציל את המצב?

תודה מראש למשיבים

פורסם

אם המדיד היה יבש הייתי מציע לך לגשת במיידי למוסך,שמן בכמות כזו לא נעלם סתם כך.ויש לבדוק להיכן הוא נעלם.

צריכת שמן נורמלית היא כ 100 גר' ל10,000 ק"מ.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

ליטר ל 10K זה לא בדיוק נורמלי וממש לא תקין.

הרכב שלי הוא 96' ולא צורך אפילו 50גר',כל הרכבים הקודמים של היו בשנתונים 88-95 ובכולם לא התקרבתי לצריכה כזו של ליטר ל 10K.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

גם הרכב שלי כמעט לא צורך שמן,רכבים אחרים שאני מכיר צורכים במידה מסוימת שמן.ליטר 10000 ק"מ לא הייתי מתעסק,ונוגע במנוע. בכל מקרה זה לא הנושא ,והמצב שמתואר בנושא מצריך בדיקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...