Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

איזה דברים הייתם מוסיפים לגולף 2009 דור 5 מנוע 1.6 ?

כרגע יש ג'נטים 15 "

רשימת "שיפורים" קוסמטיים נמחקה עקב חוסר רלוונטיות לפורום הזה

אם אפשר הצעות גם לשיפורי מנוע

תודה

פורסם

מה התקציב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממליץ לך להחליף את המנוע לאחד של S3, נכנס בול אצלך!

על הדרך כמובן שתצטרך גם גיר, מחשב, מערכת חשמל חדשה, להחליף לוח שעונים, את כל מערכת ההינע של הרכב (4*4)

ועוד כמה פיצ'פקס קטנים כמו חלקי פלסיטקה פנימית, דוושות וכו' שבצ'מפיון עולים כמה שקלים.

כמובן שבגלל שיש לך תקציב אז גם הייתי שם ניקלים במראות כי חבל שרכב עם כזה מנוע לא יהיה חתיך.

ועכשיו ברצינות, כמה התקציב?!

פורסם

בלי תקציב אי אפשר לעזור לך.

אפשר לתת לך פה שיפורים שיגיעו למאות אלפי שקלים אבל בתכל'ס יש לך 500 שקל..תן את התקציב שלך לרכב ולכולם יהיה יותר קל.

פורסם

למעט צמיגים ספורטיביים אולי במידה גדולה יותר 16'' לא הייתי נוגע בכלום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פעם אמרו לי בוורטקס: אם רכבך חלש ולא נוסע - אין שום סיבה שהוא לא יהיה יפה.

קח את ה-8K ש"ח,תקנה ג'אנטים 17" עם צמיגים איכותיים,תחליף בולמים וקפיצים - לא תכיר את האוטו.

אל תגע במנוע,תהנה ממה שרכשת.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

תצטרף לפחות 20-25 אלף בשביל לגרום לו להיות יותר חזק.

אנשים לא מובנים אם אתם רוכשים רכב מהסוג הזה ורוצים אותו חזק תוסיפו פשוט את הכסף שאתם רוצים להשקיע ב"שיפורים" ותקבלו רכב עם מנוע טוב יותר.

מזכיר לי חבר עם גולף 1.8 שהשקיע בה 30 אלף שקל.

• תוכן חדש...