Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי קצת להתעניין באלטרנטורים מחוזקים ומצברי ג'ל למיניהם וקראתי על זה המון.

והבנתי שאנו(בלי שיפצורי חשמל) בקושי מנצלים את הרכיבים עד הסוף.

ומוציאים אלפי שקלים על מגברים שלא מנוצלים עד הסוף.

המצבר אצלי ברכב של 46ah

והאלטרנטור נראה לי 65 או גם 45

על הרכב סוזוקי בלאנו.

30 אמפר לפחות זה צרכני הרכב בלי המערכת ומה נשאר למערכת כן כמובן כלום.

אז חשבתי לעשות שידרוג קטן למערכת החשמל.

לאיזה תקציב אני אמור לשאוף העבודה הציוד?

נראה לי שזה יצריך 2 מצברים האם אני צודק?

אלטרנטור של 160 190 אמפר יספיק?

אפשרי לדחוף כזה אלטרנטור ברכב?

כול זה עלה לי לראש מפני שהאלטרנטור שלי התחיל לעשות רעשים של טעינת יתר כבר אם אני מפעיל את אורות המצוקה באוטו

הרעש של האלטרנטור הולך לפי האורות כבר המצב שלו על הפנים וזה מאז הסאב הזה (האבוק) וכול המגברים שיש לי ברכב.

לפני זה לא היה שום רעש מהאלטרנטור נתתי לכמה אנשים לשמוע ואכן אמרו שזה מהאלטרנטור.

אז חשבתי עם כבר להחליף אז אני ישקיע על מחוזק.

אני מכניס את הראש לברוך רציני ?

פורסם

טעינת יתר בודקים עם מד מתח לא עם האוזן

יכול להיות שהלך מייסב סך הכל

ידוע שכדי לנצל את המערכת במלואה ( תלוי בדרישות זרם שלה ) צריך לשפר מצבר , אלטרנטור , חיווט

מצברי גל איכותיים יותר ותורמים יותר בפריקה מהירה , אבל יקרים משמעותית יותר

לא כל אלטרנטור שאתה רוצה ( 190 אמפר ) אתה יכול לדחוף באוטו , תלוי לפי האוזניים של האלטרנטור ( כמובן שלאלתר תמיד אפשר )

אלטרנטור מחוזק סטנדרטי הוא 100 אמפר

מצבר למערכת קצת יותר מרגילה בסביבות 70 אמפר

כמובן גם חיזוקים של חיווט בין המצבר לאלטרנטור

מקווה ששפכתי לך קצת אור על הנושא

יום טוב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כמו שסאונד בראש אמר, לא כל אלטרנטור ניתן לשים בכל רכב.

למאזדה 626 שלי המקסימום האפשרי זה 120 אמפר, וזה עולה כולל עבודה וחיווט עבה באיזור ה- 1500 ש"ח

תוסיף לזה עוד לפחות מצבר אחד שהוא פריקה עמוקה, זה עוד כמעט 2000 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה הקשר בין רעש אלטרנטור לבין תת טעינה?

אין קשר - רעש אלטרנטור זה בעיה שנגרמת מהארכה לא טובה - לולאת הארכה.

חוסר טעינה נגרם מאלטרנטור לא תקין או מאלטרנטור שפשוט לא מספק מספיק זרם בכדי שהמצבר יוכל להטען יותר ממהר מקצב ההתרוקנות שלו.

תעשה בדיקת טעינה בעומס מלא.

תבדוק את כל נושא חיווט המערכת שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא יודע אם זה תת טעינה או משו אני יודע שהמצב של האלטרנטור כבר לא הכי טוב.

החיווט תקין, מה שבטוח שהאלטרנטור לא הכי תקין שיש.

בדיקה הוא יעבור אם הוא ימצא לא תקין אני כבר מעדיף להחליף לאחד מחוזק

כמה כבר מחוזק אפשר לבלאנו 100 אמפר?

האופטימה הצהוב שראיתי פעם היה נפוץ בפורום איפה אפשר להשיג ובאיזה מחיר פחות או יותר?

לי יש מצברון באוטו הוא גם קטן יותר מהמקורי זה בטוח או חצי מהמיקום איפה שאמור להיות המצבר.

גם החיווט ברכב יוחלף וגם אם נצטרך את החיווט בין האלטרנטור למצבר וכמובן גם נקודות מינוס.

שמתי לב גם כשאני שומע מערכת בווליום גבוהה אחרי נסיעה ארוכה הרעש שנראה לי שזה מהאלטרנטור מתגבר.

כשאני לא שומע במערכת כמעט ואין.

פורסם

אני לא חשמלאי רכב ולא מתיימר להיות מומחה אבל תיאורך מזכיר משהו שקרה לי בימים עברו.רוב הסיכויים שהאלטרנטור נאנק תחת הדרישה של המערכת החשמלית לספק לה אנרגיה . כמו שאמרו עמיתיי מלמעלה,יש בדיקה מאד מאד פשוטה לזה.עשה זאת וכך תחסוך לעצמך אי וודאות. בהצלחה

פורסם

יש רעש אלטרנטור מהרמקולים גם כאשר המערכת כבויה?

זה HU מקורי של הרכב כאשר הרימוט למגברים הוא בעצם הסוויטצ'?

כי אם זה לא המצב אז אתה לא אמור לשמוע כלום מהרמקולים - אלא אם כן יש לך איזו זליגה בחיבור של המצברים או קצר בין הרימוט לפלוס הקבוע - לפחות באחד מהם.

תבדוק שכשאתה עם מנוע כבוי ו\או עם מערכת כבויה ומנוע מותנע - אם לא פועל לך במקרה איזה מגבר...

תטפל ברעש אלטרנטור לחוד ואל תתמהמהה עם הזמן שלך ותלך לעשות בדיקת טעינה בכל מקרה - חבל שתעשה נזק לאיזה מחשב רכב או חיישן שעולים אלוהים יודע כמה...

וארזה - האלטרנטור הוא לא ספק הזרם הישיר למערכת - הוא לא נאנק ולא נעליים.

המצבר הוא הספק הראשי והוא זה שנאנק. האלטרנטור במקרה הכי גרוע עובד כל הזמן במלוא התפוקה שלו ולכן נשחק יותר מהר אבל מי שכנראה קורס תחת העומס זה המצבר שמצד אחד כנראה לא פורק מספיק מהר ומצד שני לא נטען מספיק מהר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רעשי אלטרנטור אין מגבר דלוק כשהמערכת אין אין שום רעש מהמערכת לא פיפס אחד שלא אמור להיות קשור.

המערכת תקינה זה בטוח במאה אחוז.

ולא המערכת לא מקורית סוזוקי בלאנו בסך הכול ולא הרימוט זה לא הסוויץ.

איך הגענו מלהחליף אלטרנטור למחוזק ולמצבר פריקה עמוקה לדבר על תקלות ברכב:/.

ההשקעה של זה יתן לי יותר עוצמה מה זה יתן לי ?

בסך הכול אם זה לא יתן לי כלום אני פשוט ישפץ את האלטרנטור שלי ויחליף

מצבר לפריקה עמוקה כי אני שומע די הרבה כשהאוטו לא מונע.

פורסם

מה שזה יתן לך זה מצבר שנטען יותר מהר ע"י האלטרנטור שלו, פחות סיכויים למפלי מתח על רכיבים חשובים ברכב ונפילות מתח בכללי.

אבל זה גם תלוי אם המצבר שלך במצב טוב ואם הוא מצליח לעמוד בדרישות המערכת שלך.

יכול להיות שהאלטרנטור יהיה תקין לגמרי בבדיקת עומס וגם מבחינת טעינה אבל עדיין יהיו לך תופעות של מפלי מתח בגלל שהמצבר פשוט איטי מידי או קטן מידי.

בגלל זה אני אומר שהדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לגשת ולבדוק את נושא הטעינה.

רעשי אלטרנטור תטפל בנפרד.

Pioneer TS-X150

פורסם

רעשי אלטרנטור אין לי מהמערכת

הרעש אלטרנטור היחיד שיש לי זה כשאני פותח את המכסה מנוע והאוטו מונע

אז אני שומע מכיוון האלטרנטור וכיוון המנוע רעש מעצבן מין שריקה שכול כמה סיבובי מנוע חוזרת על עצמה.

מצבר פריקה עמוקה לא נטען פחות מהר ממצבר רגיל?

המצבר שלי ממש קטן הוא חצי מהגודל של המצברים הרגילים שראיתי.

אני ינסה להחליף קודם את המצבר לראות אם זה נותן משו אם לא אז אני או יחזק וישפץ את האלטרנטור או שיחליף לאחד מחוזק.

נושא הטעינה יבדק בעומס של פול ווליום ואוטו מונע.

מישו יודע במקרה עם האופטימה הצהוב הזה יתאים לי לרכב ולמערכת?

ואיפה אפשר לרכוש ובכמה פחות או יותר?

פורסם

היה לי פעם רעש של החלקת רצועת מזגן ואלטרנטור בדרך כלל אחרי שהמנוע מתחמם בקטע של רצועה זה מפסיק.

אבל פה זה שונה זה מין רעש מעצבן שריקה טרקטור כזה .

כן נקפוץ למוסך שימתח יבדוק את העניין.

פורסם

או שהמותחן של האלטרנטור משוחרר טיפה או שיש לך בעיה מכנית אחרת - בכל מקרה, לפני שאתה מחליף מצבר, טפל באלטרנטור, עכשיו הבנתי סוף סוף מה הבעיה וזה דורש בדיקה קודם לכל דבר אחר.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן קודם נבדוק את העניין של האלטרנטור הזה אבל איך שאני יסדר אני רוצה לשים כבר מצבר שיהיה נורמלי.

על האלטרנטור המקורי האופטימה הצהוב הזה יתאים?

ומה כול כך שונה בו יש משו יותר איכותי יותר טוב בשוק?

מה המחירים של האופטימה הזה מישו יודע?

זה מצבר ג'ל לא?

פורסם

קולות החריקה שאתה שומע בהחלט יכולים להגיע מהמייסבים של האלטרנטור. לא הייתי מחכה עם זה, הם עלולים להתחמם ולהתפס.

• תוכן חדש...