Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש דעה על C3 1.4 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואתה מעוניין יש לי חבר בעל C3 1.6 ידנית, שמורה מאוד, בצבע כסף יד ראשונה! הוא בקבע והוא היחידי שנוהג על הרכב.

פרטים נוספים:

0578159455 אריק.

בהצלחה!

תודה רבה,

Hybrid

פורסם
במידה ואתה מעוניין יש לי חבר בעל C3 1.6 ידנית, שמורה מאוד, בצבע כסף יד ראשונה! הוא בקבע והוא היחידי שנוהג על הרכב.

פרטים נוספים:

0578159455 אריק.

בהצלחה!

תודה.

דיברתי איתו.

אבל הרכב שלו זה ה"סנסודרייב" הזה, שהשמיצו פה, ולא גיר ידני. לידיעתך.

אז מחד הרכב שמור והכל, אבל מאידך, הסנסודרייב הזה לא נשמע מפתה כל כך.

פורסם
לא נכון. מנוע ה-1.6 היה גם ב-2003, אבל עם תיבה רובוטית "סנסודרייב" (לא טובה) וגם בגרסה המאובזרת. הירידה באבזור היא אחרי מתיחת הפנים (נראה לי ב-2006) שבה הגיעה ה-1.6 עם התיבה האוטומטית הרגילה. הסיבה - קמצנות של היבואן (ועלות גבוהה יותר של ה-1.6 האוטומטית).

לא נכון, וה-C3 היא ממש לא "סיטרואן" (במובן שאתה מתכוון).

רוני

לגבי הסנסודרייב אתה צודק.לא זכרתי בכלל שקיימת חיה כזו.

אבל עדיין אני חושב שהסיטרואן הרבה יותר נוחה מהקרש גיהוץ ב 206.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
יש לנו במשפחה C3 מודל 2003 דגם SX עם בקרת אקלים.

רשימת אבזור סטדנרטית:

4 כריות אויר

חיישני אור וגשם

רדיו דיסק אינטגרלי + שליטה מההגה

זוג חלונות חשמל קדמיים

אחרי מעל 6 שנים ו 65K ק"מ , טפו טפו , חוץ משסתומי גיר שהלכו, לא הייתה אף תקלה מכנית, כולל המנוע.

ב PACK תקבל בנוסף : ריפודי קטיפה , חיישני רוורס , גלגלי מגנזיום , משענות ראש בספסל האחורי.

לידידה שלי הלכו שסתומי גיר כנראה שזאת מחלה.

• תוכן חדש...