Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הגענו ליישורת האחרונה הנוגע להחלטה בין גולף 6 1.4TSI לבין מיצובישי לנסר 1.8.

כרגע אנו נוטים לכיוון הגולף עקב ביצועים ואיכות חומרים למרות מחיר יותר גבוה (בכ- 10K).

השאלה שלי היא לגבי תצרוכת דלק, האם אפשר לסמוך על נתוני היצרן, הגולף האמת עושה כ- 16.7 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת?

לגבי המיצובישי נראה לי שהי לא עומדת בנתוני היצרן במבחינה זו.. (הם מצהירים על 12.5 ק"מ\ליטר אבל בנסיעת מבחן ראיתי שמחשב הדרך אומר כ- 7...).

אם באמת קיים הבדל כול כך גדול, נראה לי כי עדיף לשלם קצת יותר על הגולף ולקבל קצת יותר, ועם הזמן ההבדל בין המחירים יצטמצם לא?

תודה

פורסם

אף רכב לא עומד בנתוני היצרן, כי מדידה מתבצעת בתנאים לא מציאותיים. אבל אתה יכול לקחת אותם כמחנה משותף, כי לא ידוע שאחד מיפה את הנתונים יותר מהשני.

אתה לא יודע מה ראית בנסיעת מבחן, כי אין לך מושג מה רכב עשה קודם. אלא אם כן בוצע איפוס של המחשב. בנוסף גם מחשבים בדרך כלל "משפרים" את הנתונים. אתה בטוח שזה היה ק"מ/ליטר ולא ליטר/100 ק"מ?

סביר להניח ש-TSI הוא יותר חסכוני.

• תוכן חדש...