Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לפתע המחוון של סליל ההצתה לא נדלק, ואף האוטו לא,

מה ניתן לבדוק?

שללתי פיוז, וגם ממסר, הייתכן ש 4 מצתי החימום הלכו לעולמם בעת ובעונה אחת?

פורסם

חברים, תעזרו לי בבקשה, זה דחוף מאוד.

הרכב של אישתי והיא משגעת אותי, שלא לדבר על זה שהיא לקחה לי את ה - A4 שלי.

מה יכולה להיות הבעיה?

מהיכן לבדוק מה?

פורסם

חברים, אני מקפיץ שוב...

כבר יומיים ואין תגובה? מה.. אף אחד לא יודע כלום? :roll:

הרכב תקוע לי! אני לא מבין הרבה במנועי דיזל.

פורסם

אתה צריך להתחבר עם סורק תקלות לרכב , ולהוציא קודי תקלה.

כל דבר אחר יהיה ניחוש.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

טוב, הרכב ניגרר למוסך צ'מפיון בצומת בילו, אני לקוח ותיק שלהם למעלה מ - 10שנים, שם טיפלתי בטרנספורטר שהייתה לי והיום אני מטפל גם בAUDI שלי..

השארתי להם את הסקודה, וכעבור יום שלם !!! - התקשרו לומר לי שהצליחו להניע את הרכב, ואני יכול לקחת אותו.

בגלל אילוצים של עבודה שלי - אישתי הגיעה למוסך להוציא אותו, ואני מסתכל בחשבונית ולא מאמין:

הוחלף: פיוז הממוקם בתא המנוע, (הוא היה מכוסה אז לא ראיתי אותו), סתם מכסה פלסטיק שאם הייתי מרים אותו הייתי רואה את זה!

ועכשיו לחלק המעניין:

עלות פיוז: כ - 8 ש"ח + מע"מ.

עלות עבודה: 150 ש"ח.:cry:

ועוד השאירו את מכסה בית הפיוזים שבתוך הרכב בצד הנוסע פתוח עם בורג הסגירה שלו זרוק על השטיח .:roll:

למה יש לי הרגשה שאנסו אותי.. ?

אני חייב לציין שהם בד"כ הוגנים איתי, ועלויות הטיפולים והתיקונים סבירים בהחלט.

כל ניסיונותיי לבדוק טלפונית מדוע ולמה - עלו בתוהו, קיבלתי תשובה שככה זה וזו עלות העבודה.

ועוד ביקשתי מהם להכין ולהעביר לי את הסקודה טסט, ומזל שביקשתי שיודיעו לי על עלויות חריגות אם יהיו כאלה... ואכן היו:

החלפת גומיות לקרדן ימין + שמאל

החלפת גומיות לפעמון ימין ושמאל.

החלפת גומיה לבולם.

החלפת רפידות קדמיות.

החלפת סנדלים אחוריים.

הכנה וביצוע טסט.

כל החלקים הם חליפיים,

והמחיר עומד על כ - 4000 ש"ח כולל מע"מ.

ביקשתי שלא יעשו כלום, ואני אבדוק את זה.

אנסה לגשת אליהם אחה"צ לבדוק מה ניתן לעשות אם בכלל... ואחזור לעדכן.

פורסם

לעניין התיקון שכן עשו - החלפת פיוז - נשמע לי הוגן לגמרי.

אמנם רק פיוז , אבל הם מצאו את התקלה, שאף אחד אחר לא מצא. זמן = כסף ועוד יותר ידע = כסף.

לי זה נראה ראוי , בנוגע להצעת "הכנת טסט" שהציעו, כדאי לדעתי לבדוק בעוד מוסך או שניים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כדאי לא לבצע הכנה לטסט, אלא לגשת ישר, ללא שום הכנה, להיכשל, ולתקן אחר כך את הדברים, שלא עברו.

זה חוסך הרבה זמן וכסך.

לגבי 150 ש"ח - הוגן לחלוטין, אפילו זול, כי בשקט יכלו לחייב אותך על שעת עבודה שלמה.

פורסם
לעניין התיקון שכן עשו - החלפת פיוז - נשמע לי הוגן לגמרי.

אמנם רק פיוז , אבל הם מצאו את התקלה, שאף אחד אחר לא מצא. זמן = כסף ועוד יותר ידע = כסף.

לי זה נראה ראוי , בנוגע להצעת "הכנת טסט" שהציעו, כדאי לדעתי לבדוק בעוד מוסך או שניים.

ארז. .מה פירוש אף אחד אחר לא מצא?,

כמה זמן צריך, ואפילו בהנחה שאין לך סורק איבחון - לגלות את התקלה?

כמה מסובך להוציא פיוז ולתקוע במקומו חדש?

תסלח לי, אבל אני לא מסכים איתך שזה מחיר הוגן.

האם רון אוחנה ממוסך רון היה גובה 150 ש"ח על החלפת פיוז????

האם כל מוסך אחר היה גובה 150 ש"ח על החלפת פיוז?

למעשה לא היה אף אחד אחר שבדק את הרכב, ולצערי מפאת אילוצים של עבודה לא יכולתי להיות א לידו במוסך כך שבלית ברירה שלחתי את האוטו אליהם כי אני מטפל שם לפחות 15 שנה ודי סמכתי על זה.

מעניין איך איך אתה היית מרגיש במקומי... כי את הידע יש לי, זמן - לא ממש. עם זאת מבחינתי זו שערורייה.

פורסם
כדאי לא לבצע הכנה לטסט, אלא לגשת ישר, ללא שום הכנה, להיכשל, ולתקן אחר כך את הדברים, שלא עברו.

זה חוסך הרבה זמן וכסך.

לגבי 150 ש"ח - הוגן לחלוטין, אפילו זול, כי בשקט יכלו לחייב אותך על שעת עבודה שלמה.

באשר לטסט, צודק, ואכן אעשה זאת.

באשר למחיר החלפת הפיוז.. ראה תשובתי לארז

• תוכן חדש...