Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ לגבי מספר דברים.

הדבר הראשון זה מה שכתבתי בכותרת, כשאני מאיץ עם הרכב (3000 סלד) הרכב מתחיל לרעוד.

תושבות מנוע כבר החלפתי, אז אני לא מבין את הסיבה לרעידות.

דבר שני זה חוסר כוח של האוטו, כשאני מאיץ יש הרגשה שהאוטו כבר "עייף", אז הבנתי שזה נובע מלכלוך במערכות

אז חשבתי לקנות תוסף מנוע, עד כמה זה יעיל ועד כמה זה יקר?

דבר שלישי לאחר שקניתי את האוטו הבנתי שהבעלים הקודם הוריד את הטורים בשביל להעביר טסט ושלא ייצא עשן מהרכב,

מה העשן אומר? האם זה אותו לכלוך של המנוע והמערכת דלק? ואם זה משפיע על הביצועים של האוטו?

תודה מראש, יוסי.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

1. לגבי ההאצה זה קורה בכל מהירות או רק במהירוית גבוהות ?

2.תשובות המנוע שהחלפת היו מקוריות או תחלפיות ( במזדה שלי החלפתי לתחליפיות והרעידות לא הפסיקו עד ש"נכנעתי" ושמתי מקוריות )

3.הרכב באמת "עייף" רכב ישן אין מה לעשות , ה"כוח" שלו נמדד ביחס לאופן השמירה והטיפול בו ! !

4.נשמע שבעל הרכב לא ממש שמר על הרכב , על כמה עומדים הטורים בניוטרל ?

עוד כמה שאלות :

האם השמן "מריח" שרוף ? (אם אתה יכול לבדוק)

האם תושבות המנוע ששמת מקוריות ?

האם יש רעשים מוזרים מכיוון המנוע ?

על איזה דגם מדובר בדיוק ה F או הסדאן ( החדשה או הישנה - בשנת דגם הזאת נמכרו כמה דגמים )

בהצלחה

לידי כל המעות שלכם , עכשיו !!!

פורסם

750 שזה קצת נמוך, הגיר אוטומטי.

ודרך אגב כשהמנוע על ניוטרל ואני לוחץ על דוושת הגז אין שום רעידות, מכאן אני מסיק שזה קושי של המנוע להאיץ.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

אצלי במרצדס יש רעידות מ60 -80 קמ"ש כשעוזבים גז הרעידות מפסיקות ..

אני חושב שזה אולי הגיר יש לו בעיה עם ההילוך השלישי .

כי גם במעבר בין ראשון לשני יש החלקה קלה לניוטרל (ככה כבר כמה שנים) ובמעבר בין ראשון לשני אחרי ההחלקה אם לוחצים הרבה גז אז יש רעידה לכמה שניות ואז מפסיקה.

אצלי אני יודע שהמנוע עייף אך הוא עדיין סוחב ואוכל שמן בכמות נורמאלית חצי ליטר ל400 ק"מ .(יש מדרגות בצילינדרים)

אם הרכב עם 3 אנשים מאחור אז הוא בכלל רועד מאוד .

אני חושב לכיוון הגיר מה דעתכם?

לפותח השירשור -תבדוק את הגיר אצלך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לי היתה לפני שנים בספארי בעיה דומה, בסופו של דבר זה התברר כמיסבים שחוקים בגלגלים.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...