Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטם ראש הלך - פיג'ו 309

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצ' אלטרנטור היא חיצונית, אין שום בעייה להחליפה אח"כ ולא תחסוך עכשיו אם תחליף אותה "על הדרך". אם היא במצב טוב - השאר אותה.

לגבי רצ' טיימינג, כיוון שהיא מחברת בין הגלגלות שיוצאות, אחת מראש המנוע ואחת מהבלוק, הרי שהורדת ראש מנוע פירושה בהכרח גם הסרת הרצועה. נהוג להחליפה בגלל שהעבודה נעשית בן כה וכה.

פורסם

ושאלת השאלות - איך אני אדע שאכן הגיע הזמן להחליף את אטם ראש המנוע?

מה הסימנים שצריכים להדליק נוראה אדומה אצלי ברכב?

פורסם

שלום רב !

נורה אדומה דולקת בלוח השעונים שלך, אמורה להדליק לך נורה אדומה.

מי קירור שפורצים דרך מיכל עבוי מבעבע, בגלל התחממות יתר, צריכים להדליק לך נורה אדומה, משום שהשלב הבא הוא אטם ראש שרוף, שקומפרסייה בורחת ממנו, וגורמת לגלישת מי הקירור, גם במנוע לא חם.

עשן לבן , מצינור הפליטה, הוא סימן היכר מובהק ,לשריפת אטם ראש, בתוספת מחסור מסיבי של מי קירור ברדיאטור, ולא רק במיכל העבוי.

התחממות יתר לאורך זמן, בגלל רדיאטור סתום, מאורר חשמלי שלא נכנס לפעולה, או תרמוסטט תפוס, יגרמו תוך זמן קצר לשריפת אטם ראש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה צביקה.

כל מה שציינת אבל זה כשהזנק כבר נגרם.

אני רציתי לדעת אם יש סימנים מקדימים לפני נורה אדומה או מים שמשפריצים לי מהמנוע :shock:

פורסם

שלום רב !

אין סימנים מקדימים ברכב שמטופל כיאות !

ברכב מוזנח, שבו רצועת משאבת המים יבשה, מי הקירור הם מי ברז, הרדיאטור סתום, ומד החום נושק לכוון האדום, ואי השגחה על שעון החום, הנזק יגרם גם ללא סימנים מוקדמים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...