Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתעניין בסתם משהו. ראיתי בסרטון בYOUTUBE שלקחו מערכת כמו שלי [Z-5500] ופשוט קימבנו באוטו משהו.

זה נראה יותר איכותי מרוב המערכות שאפשר לקנות בתקציב של עד 6 אלף. השאלה שלי היא האם זה באמת אפשרי, ובאיזו צורה.

תודה

פורסם

על מה מדובר?

אתה זורק חבילה של מילים בלי כל הקדמה ואתה חושב אנחנו קוראים מחשבות?

תשלח לינק לסרטון, תגיד מה מותקן? מה אתה רוצה לעשות ואז נגיד לך אם אפשרי...

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

מה שהולך בסירטון לא נראה כמו אופציה לא טובה,אבל בגדול אתה יכול לקחת כל אלמנט שמיועד לעבוד בסביבה בייתית/רמקול בייתי ולהתקין אותו ברכבך,גם עם הוא 2 אוהם או 4 אוהם או אפילו 8 אוהם אבל רצוי בתיבה או למצוא אלמנט שיכול לעבוד גם בלי תיבה או בנפח אינסופי או גדול.

אתה יכול למצוא אלמנטים שכאלו כאן:

www.partsexpress.com

www.madisound.com

מקווה שעזרתי.

פורסם

בעלות של Z5500 אפשר לקנות רמקולים ברמה גבוהה יותר לאוטו :]

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

הבעיה בלהתקין רמקולים לרכב זה שצריך לפרק את הדלתות וכו'. ואני מפחד לעשות את זה באוטו חדש. גם שאני לא יפול על איזה מתקין חאפר כזה.

מה אפשר לקנות עד 2000-2500 שקל? תודה :)

פורסם

תיגש למתקין ראוי ולא יהיו לך בעיות,

לא חסר כאלו - אחד מומלץ במיוחד (ולמעשה היחיד שהייתי מפקיד בידיו את ריכבי) זה יוסי אלפיין מECA

• תוכן חדש...