Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קיבלתי הצעה לדבל דין של פנש אודיו ב 1800 ש"ח, האם שווה?

ומה דעתכם על הכשיר ,איך הוא מתפקד?

האם יש לו יציאות לעוד מסכים?

ואם הוא לא שווה אז מה היתם מציעים לי דבל דיל עד 2000ש"ח?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

דעתי היא- חכה לזה...

מזה?! אין חברה כזאת למיטב ידיעתי, אלא אם זה צ'יקמוק סיני.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

דאבל דין פשוט למי שרוצה את כול הניפוחים שיש.

שזה כולל gps אפשרות למצלמת רוורס וכול מיני שטויות שלא כוללים בה איכות שמיעה ברמות גבוהות.

אם אנחנו מדברים כמובן על אותו דגם שלא נראה לי שיש הרבה.

פורסם

דבל דין = 2DIN = גובה כפול מ-HU סטנדרטי

היתרון היחיד שלו שיש מקום למסך על היחידה עצמה.

לא הייתי מוותר על איכות קול ואמינות כדי לקבל מכשיר

עם כל השכלולים.

במיוחד שאת רובם אפשר לקבל מ-GPS ממוצע.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני מניח שהבחירה היא מטעמי תקציב. הייתי ממליץ לך להגדיל את התקציב וללכת על משהו איכותי יותר, שלא תצטער בעתיד.

פורסם

רוב האנשים שקונים את פאנצ' אודיו, OWA, וסבתא אודיו יותר מתעניינים במכשיר האלה ב2000 ש"ח פלוס מינוס כי הם כוללים בהם הכול, כלומר חיוג שן כחלחלה בילד אין בניגוד לJVC PIONNER ALPINE (ברובם) שאינם כוללים, GPS מובנה עם התוכנה בפנים חיבורים מגוונים ככגון USB SD CARD וIPOD שגם בחברות הגדולות יש להוספים כסף על כול אחד מהדברים, אני אישית לא בעדם מהסיבה הפשוט שיש בהם הרבה תקלות, מבחינת הסאונד הם לא איכותיים בעליל, ברובם הממשק גרוע ודורש הרבה זמן הסתגלות.

אבל שוב לבנאדם שרק רוצה קצת רדיו ושקט מהילדים וכול המגרעות האלו לא מפריעות לו לדעתי זה פתרון מספיק טוב

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אני לא אכפת לי איזה סוג ואיזה חברה, אני רוצה לקנות מכשיר טוב מקצועי ומאמין שישרת אותי לכמה שנים טובות.

אבל בסכום הגיוני מקסימום עד 2500.

פורסם

אם אתה רוצה לכמה שנים טובות בלי כאבי ראש ולרוץ כול פעם לתקן.

שכח מחברות פח סיניות כמו שבוגדני מגעיל העלה לא ישרתו אותך יותר מידי זמן.

בתקציב של 2500 אפשר להשיג דאבל דין נחמד של פיוניר או משו בסגנון כמו שאלי הציע.

פורסם

אוקי הבנתי, אני אלך על חברה טובה וידועה,

ויש לי עוד שאלה, באמפריזה 2006 שלי אמרו לי שאי אפשר לחתוך במדף האחורי ולהתקין רמקולים 6/9 לכן צריך לשים הגבהות,

עכשיו שאלי היא האם ההגבה של הרמקול היא בדיוק בעווי שלו? כלומר לא צריך לחתוך טיפה? כי שם מלא חגורות בטיחות מאחורה ואי אפשר לחתוך כלום, אם זה ככה אז הבנתי שעושים רק חור קטן לקבל וזהוא?

האם זה נכון?

• תוכן חדש...