Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי אולי גם כותב משהו על מגלומניות (החטפת דוחות לאנשים שבס"ה טועמים משהו לריענון, ובשמחה רבה לאיד) ועל צליל של אנטישמיות קלה "ישראלים" בכל מילה שניה.

אבל נכון יותר להתאפק.

אני מאוד סקפטי לגביו,אבל אם הוא אכן מה שהוא מתיימר להיות..:confused:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במקרה ולא תצבור נקודות נוספות, הן ימחקו תוך שנתיים.

כאן מפורט הכל:

http://police.gov.il/MEHOZOT/AGAFTNUA/Pages/shitat_nikud.aspx

תודה !! :-)

אז למעשה כל עוד אני לא מבצע שום עבירה בשנתיים הקרובות, הנקודות ימחקו כלא היו.

בנוגע לקנס, יש איזהושהי דרך להוריד את הסכום שלו או לא לשלם אותו - בלי שתהיה אפשרות להחמרה של העונש (כמו לדוגמא לגשת למשפט)?

אני יודע שביצעתי את העבירה ואני צריך לשלם לפי החוק, אבל זה נטל פשוט עצום עליי. 1000 שקל זה סכום שיהיה לי כמעט בלתי אפשרי לגיוס.

פורסם

תקשיב מה שאתה בעצם אומר ואתה רוצה לעשות הוא:

גם קיבלת קנס לפי מה שמצויין בחוק שנתפסת ע"י שוטר שראה אותך בבירור , וגם אתה רוצה איכשהו "לבטל" או להוריד את סכום התשלום.

זאת אומרת אתה רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

לא אפשרי. פשוט אנשים רשמו לך מה הסיכונים שאם תלך למשפט מה יכול לקרות.

פשוט עדיף שתבלע את הצפרדע. למרות שכתבת שזה סכום שכמעט בלתי אפשרי בשבילך לגייס , במיוחד בתקופה של הצבא שגם אני נמצא בה עכשיו וחיי מ 350 ש"ח שלא מספיקים לגרד את אמצע החודש.

למזלך אתה עושה יומיות ויש לך לפחות זמן לחסוך. יש לך גם 90 יום לשלם , זאת אומרת שאם אתה עובד כל יום או כמה ימים בשבוע , תשים בצד סכום של כ 300 וקצת ש"ח כל חודש והנה שילמת את הקנס.

נתפסת , תשלם וזהו אין מה לעשות. אלא אם כן אתה רוצה לעשות צעד שיסכן את הרשיון שלך.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בחצי מחיר מהקנס כספי ניתן לקנות דיבורית לרכב גם חוקי , וחשוב מאוד בטיחותי

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
תודה !! :-). 1000 שקל זה סכום שיהיה לי כמעט בלתי אפשרי לגיוס.

כמו שאומרים, תעשה טובה.

90 יום זה מספיק זמן כדי לגייס סכום כסף כזה,

אפילו אם אתה חייל וכו' וכו' וכו'.

תפעיל קצת דימיון ויצירתיות. סתם לדוגמה,

הפסקת הבילויים עם החבר'ה היא אחת השיטות

המוצלחות ביותר לחסוך בכסף. יש עוד מיליון ואחת רעיונות אחרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני איזה חודש בערך עצר אותי שוטר והביא לו דו"ח,זה לא העניין. הקטע הוא ששאלתי אותו אם נקודות נמחקות אחרי שנתיים,והוא ענה לי שזה שטויות שאנשים המציאו, ונקודות לא נמחקות בכלל! הוא היה רציני או שהוא הסתלבט עליי?

פורסם

אוקיי תודה לכולם, אני מבין שאין דרך להוריד את הסכום ואני אאלץ לשלם את הקנס. שבת שלום לכולם :)

כמו שאומרים, תעשה טובה.

90 יום זה מספיק זמן כדי לגייס סכום כסף כזה,

אפילו אם אתה חייל וכו' וכו' וכו'.

תפעיל קצת דימיון ויצירתיות. סתם לדוגמה,

הפסקת הבילויים עם החבר'ה היא אחת השיטות

המוצלחות ביותר לחסוך בכסף. יש עוד מיליון ואחת רעיונות אחרים.

שמע חבר, אני לא יודע כמה אתה מכיר אותי (כנראה שלא ממש), או כמה אתה בכלל מכיר מה זה לגור במדינה לבד כשאתה חייל בן 19, אבל אחרי דירה ארנונה חשמל מים כבלים אינטרנט סופרים דלק ביטוחים טסטים בגדים הנעלה ואני בכלל לא יתחיל לפתוח כי זה לא יגמר לעולם - גם אם אני יוצא יומיות ועובד כל הזמן, אני עדיין בגבול המינוס. עכשיו אני צריך לגייס 1000 בצד כל חודש שאני לא יכול להשתמש בהם - אני מבין שאני אשם ושאני צריך לשלם את זה, אבל אל תבוא בעשה טובה יש לך זמן תעבוד תבלה פחות, אתה לא יודע כמה אני יוצא וכמה אני מבזבז אז בבקשה, תחסוך בשטויות. שבת שלום גם לך גבר :)

פורסם
הייתי אולי גם כותב משהו על מגלומניות (החטפת דוחות לאנשים שבס"ה טועמים משהו לריענון, ובשמחה רבה לאיד) ועל צליל של אנטישמיות קלה "ישראלים" בכל מילה שניה.

אבל נכון יותר להתאפק.

הישראלים זה ההגדרה אחי נכונה להגידר לצערי ערב אם תחמנים שקרנים העיקר שלו תרשום לאם את הדוח

עצרתי נהג שראיתי אותו בודעות מדבר בפאלפון ביד שמאל תוך כדי נהיגה הוא אמר לי שהוא מחפש את הבת שלו ביגלל זה הוא דיבר תוך כדי נהיגה כמובן שזה לא עבד אלי ומיד רשמתי לו דוח של 1000 שקלים ואני מעמין שזה ילמד אותו לקח כי במידה והייתי ותרן אז הוא היה מבצע את אותו עבירה שוב פעם וחס וחליליה היה עושה איזה תאונה ביגלל שהוא הסיח את דעתו בפאלפון ולא בנהיגה ואנשים אני לא מדבר על שתייה תוך כדי נהיגה אני מדבר על ממש אוכל תוך כדי נהיגה(כן פעם אחת עצרתי מישהו שממש אכל צלחת של מקרונים)אז לפי דעתי הישראלי לומד אך ורק בדוחות.

פורסם
הקנס בגרמניה על דיבור בטלפון זה 60 אירו (330 שקל) לא מובן למה הקנסות פה כל כך יקרים ?

מיסים רבותי .

הקנס שם הוא אחרי הנחה ומיועד לישראלים כי רוב הרכבים היחסית חדשים שם באים עם דיבורית מובנית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני אוהב את זה... אין לי כסף לשלם 1000 שח על זה שאני שם זין על כולם. אבל לשלם דלק, רכב ,אינטרנט, מחשב וכו' יש כסף.

איך אתה חושב שכולם חיים פה? עובדים! נו טוב, חוץ מאלה שמקבלים מאבא אוטו חדש וממשיכים לגור אצל ההורים עד גיל 30...

:roll:

פורסם

יש לך שתי אפשרויות:

1. לבחור בימי מעצר במקום הקנס, זה יוצא בסביבות 10 ימים ששווים לפי משכורת צבאית של 350 ש"ח לחודש - 3 חודשי צבא :-)

2. לבקש לגשת למשפט, במשפט להודות באשמה, להסביר מה קרה ולהתחנן לקבל הנחה בקנס. זו האופציה הכי טובה בגלל שני דברים. קודם כל יש לך סיכוי טוב שיורידו לך את הקנס בגלל היות חייל בודד ומעבר לכך, עד שיקבעו לך מועד למשפט יעברו כמה חודשים טובים, עוד כמה חודשים עד המשפט ושם יכולים לפרוש לך את התשלום למספר תשלומים. בסופו של התהליך - אפילו אם תצטרך לשלם את ה 1000 ש"ח, זה יהיה אחרי שנה פלוס ולא תוך שלושה חודשים.

פורסם
אני אוהב את זה... אין לי כסף לשלם 1000 שח על זה שאני שם זין על כולם. אבל לשלם דלק, רכב ,אינטרנט, מחשב וכו' יש כסף.

איך אתה חושב שכולם חיים פה? עובדים! נו טוב, חוץ מאלה שמקבלים מאבא אוטו חדש וממשיכים לגור אצל ההורים עד גיל 30...

:roll:

אתה אמיתי ? יש דברים שהם הכרח אתה יודע דברים שאני צריך. עכשיו אני צריך להחזיק את הכל + הקנס. זה ממש לא פשוט, בכל מקרה תחזור על ההודעה הקודמת שלי, אני מבין שאני אשם וצריך לשלם, אבל שלא יבואו ויטיפו לי שאני צריך לבלות פחות ושזה מספיק זמן לגייס כסף. עכשיו בנוסף ממש לא בא לי להיכנס איתך לעימות אבל נאי אגיד לך שאני ממש לא "שם זין על כולם", זה דבר מטומטם מצידך להגיד.

יש לך שתי אפשרויות:

1. לבחור בימי מעצר במקום הקנס, זה יוצא בסביבות 10 ימים ששווים לפי משכורת צבאית של 350 ש"ח לחודש - 3 חודשי צבא :-)

2. לבקש לגשת למשפט, במשפט להודות באשמה, להסביר מה קרה ולהתחנן לקבל הנחה בקנס. זו האופציה הכי טובה בגלל שני דברים. קודם כל יש לך סיכוי טוב שיורידו לך את הקנס בגלל היות חייל בודד ומעבר לכך, עד שיקבעו לך מועד למשפט יעברו כמה חודשים טובים, עוד כמה חודשים עד המשפט ושם יכולים לפרוש לך את התשלום למספר תשלומים. בסופו של התהליך - אפילו אם תצטרך לשלם את ה 1000 ש"ח, זה יהיה אחרי שנה פלוס ולא תוך שלושה חודשים.

היי, תודה על התשובה. ככה גם אני חשבתי בהתחלה - הבעיה היא שפה אמרו לי שמשפט יכול להחמיר לי את הקנס \ העונש... הדבר נכון ? אני מפחד לקחת את הסיכון של עונש חמור יותר.

פורסם

שמעו סיפור . לפני כשלושה חודשים אנ י עוצר בפקק לא עוברת שניה וסוברו ניכנסה ברכבי מאחור , אני יוצא מהרכב והנהג הפוגע יוצא גם הוא מהרכב כשבעוזנו דיבורית בלוטוס (אל חוטית) , והוא עדיין ממשיך לדבר ואומר לצד השני טוב אני חייב לסיים פגעתי במישהו . החלפנו פרטים והכנסתי את הרכב למוסך מורשה להחלפת טמבון אחורי כמובן חלקים מקורים בלבד , טמבון , קליפסים תאורת מיספר מיספר ,צבע לטמבון וכו '.

עלות כולל שמאי של תיקון 3800 ש"ח .

שימו לב דיבור בפלאפון= חוסר תשומת לב של נהג שגרם לתאונה .

ומה יותר מעצבן : הלך לי יום עבודה , דלק למוסך הלוך חזור , רכב חילופי עלות של 50 ש"ח ביטול הישתתפות עצמית ,נסיעה לביטוח ולשמאי לקחת ולימסור את דוח הפגיעה ,טלפונים , הרבה עצבים וטירטור , "וקצת קללות ".

עכשיו תחשבו שהוא היה במהירות 100 ק"מ וניכנס בי .

לדעתי צריך לעלות את מחיר הקנס לדיבור בפלאפון בזמן נסיעה , ולא אני לא שוטר אלה סתם אחד שניפגע מהעיניין , מה גם שניתפס לי השרירים בצואר שלושה ימים .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...