Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לא מזמן קניתי מגבר של mac audio דגם zx4500.

המגבר מחובר לקומפוננט מורל טמפו וסאב קיקב cvr 12 בגישור.

וכשאני שומע בערך 20 דקות על טיפה גבוהה

(המתקין המליץ לא יותר מ-40 ברדיו מתוך 55משהו כזה וחשוב לציין שאני לא עובר את ה40 אף פעם).

המגבר נכנס ל"פרוטקשן" ל 5 דקות בערך ושוב 20,דקות שמע 5 דקות "פרוטקשן"...

החיווט של המגבר הוא 4 גייג' ככה שזה לא החיווט.

אני חשבתי אולי בגלל שהמתקין התקין אית המגבר מאחורי המושבים צמוד ממש לרצפה ככה שהצלעות התחתונות

נוגעות בשטיח אז קשה לו לקרר ורק הצלעות העליוניות מקררות אבל זה לא מספיק(למתקין לא הייתה בררה הוא היה חייב להצמיד את המגבר לרצפה בגלל שאין מספיק מקום בגב המושבים מי שמכיר את סובארו b3 יבין כבר..)

ואולי מצד שני בגלל שהסאב מחובר בגישור אז המגבר מתאמץ יותר מדי אז הוא מתחמם...

מה זה יכול להיות?

תודה מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

לדעתי המגבר מתחמם ומתאמץ, תנסה לשמוע ללא סאב ותראה מה קורה, תנסה לחבר איזשהו סוג של מאוורר רק בשביל הבדיקה כאשר הכל מחובר ותראה מה קורה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אולי ההתנגדות של הסאב לא מתאימה בגישור למגבר? רועי, אצלי יש מעל מטר כבל מינוס, אין לי שום בעיות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אצלי גם היה פעם כבל מינוס בערך מטר בלי שום בעייה נכון שרצוי מה יותר קצר

+1 לאליקו איזה סלילים יש לסאב כמה אום?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה רבה לכל העונים,אם אני לא טועה לסאב יש 4 סלילים המתקין חיבר את שני הפלוס ביחד ואת שני המינוס ביחד

(אין לי מושג כמה אוהם זה) וחיבר למגבר בגישור...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

גם אצלי כבל מינוס בערך מטר+.. לא היו בעיות בנושא, (למעשה 2 מגברים עובדים ככה ביחד)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם
כמה סלילים וכמה אום כל סליל?

יש 4 2 מינוס 2 פלוס.

המתקין חיבר 2מינוסים ביחד ויצר אחד אותו דבר בפלוסים וחיבר למגבר בגישור.

והכבל מינוס בערך 20 ס"מ

פורסם

לא חושב שזה המינוס,

גם אצלי המינוס יותר מ 50 ס"מ

לדעתי זה הסאב בהתנגדות סופית של 2/1 אום...

אם לא מסתדר תפנה לבעל מקצוע.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

שלום מיכאל!

ראשית יש לך אחלה מערכת (כמו שלי- מבחינת הכל :-))

וגם לי המגבר היה נכנס לפרוטקשיין, זאת בגלל שהסאב אכן מגושר ונותן לך 2 אוהם, מה שהמגבר לא מסוגל לעמוד בו

האפשרויות שיש לך:

א.לפרק את הסאב, לבטל את הגישור ולחבר אותו רגיל (פלוס ומינוס לא משנה איזה) כך שהוא יהיה בהתנגדות של 4 אוהם.

ב.לקנות מונובלוק שיהיה עמיד בהתנגדות של 2 אוהם.

האמת היא שהסאב הזה ידוע בתור סאב שצורך כוח לכן האפשרות השנייה נראית יותר מתאימה, אלא אם כן אין לך רחמים על המגבר :wink:

פורסם
תודה רבה לכל העונים,אם אני לא טועה לסאב יש 4 סלילים המתקין חיבר את שני הפלוס ביחד ואת שני המינוס ביחד

(אין לי מושג כמה אוהם זה) וחיבר למגבר בגישור...

אם זה מה שהמתקין עשה אז ברור לגמרי מה הבעיה,חיבור שני הפלוסים ביחד וחיבור שני המינוסים ביחד נותן חיבור מקבילי

אם הסלילים הם 4 אום יהיה מעגל סופי של 2 אום לא טוב

אם שני הסלילים הם 2 אום יהיה מעגל סופי 1 אום עוד יותר לא טוב

המגבר שלך עובד רק ב-4 אום בגישור ,אם הסאב שלך עם סלילים של 4 אום לא ניתן להפעיל אותו כראוי על המגבר

אם הסאב שלך עם שני סלילים של 2 אום אז ניתן להגיע למעגל סופי של 4 אום בחיבור סידרתי וזה בסדר.

תברר מה התנגדות הסלילים של הסאב

פורסם

מחזק את מה שKINGY אמר.

מעבר לזה כנראה יש לו גם בעיה של חוסר קירור, תפעיל אותו וכשהוא נכנס לפרוטקשן , תיגע בו תראה אם הוא ממש חם.

כבל מינוס צריך להיות קצר אבל 20 ס"מ?! אצלך באוטו יש 20 ס"מ כבל מינוס? בקושי אפשר לחבר את זה לאנשהו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

king רשום על הקופסא של הסאב 4 אוהם התנגדות.

חוץ מזה אני לא יודע מה ההתנגדות של הסלילים אם מישהו יודע הוא מוזמן לענות.

בכל מקרה ממש תודה רבה על העזרה.

היום שמעתי בערך 10 דקות על ווליום גבוה והמגבר נכנס לפרוטקשן,

אז החלטתי להוריד את הגישור ולחבר אותו רגיל.

שמעתי יותר מחצי שעה על ווליום גבוהה המגבר התחמם אבל לא נכנס לפרוטקשן.

בהתחלה חשבתי שיהיה הבדל משמעותי בבאסים אבל ההבדל לא גדול וזה לא כזה מפריע לי.

אז ממש תודה רבה לכל מי שעזר וכיוון אותי.

מיכאל.

• תוכן חדש...