Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמצאה ההוכחה לכך יש דבר כזה "גן עדן" !

אזהרה - לקראת הסוף, הסרט הופך לפורנו (מוטורי) קשה לצפיה.

בעלי לב חלש מתבקשים לצפות בישיבה.

0y6Q17rbCiQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

והנה עוד קצת מזה:

AerQlJHNr98 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תהנו.

דני G.

פורסם

הפאלם ביץ' הוא אחד המפגשים המדהימים בעולם

גם פסטיבל המהירות בארה"ב נחשב לחוויה מוטורית

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא חדש, יש המון מפגשים בעולם מסגנון הנ"ל.

עדיין תענוג לראות את זה כל פעם מחדש, בקרוב בישראל (עוד 70-90 שנה בערך).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה עדיין בגדר פנטזיה גם שם , אפשרית לקומץ בעלי ממון , אפשר לחשוב שאם היה ניתן לייבא רכבים כאלו , ואם היו פה מסלולי מירוצים

, כל הפורום היה דוהר למשרדי היבואנים פותח את פנקסי הצ'קים ויוצא משם על למבורגיניתיו בדהרה לכיוון המסלול לברנאאוט ומדידת זמנים .

בשבילי גן עדן מוטורי זה מדינה מתוקנת שמכונית חדשה כמו איבו עולה בה בסביבות ה 100K ש"ח , וישנה במצב טוב 1000 ש"ח ,ושיהיו בה כמה מסלולי מירוצים .. ושהקונטאש ושאר האקזוטיות מצידי ישארו על הפוסטרים .

המהיפכה האמיתית היא במוצר להמונים המשתווה כמעט ביכולתו לאקזוטיקה היקרה .

פורסם

אחד האירועים המוטוריים הנדירים אפילו ברמה של ארה"ב.

פאלם-ביץ' הוא המקום בעל ריכוז מיליונרים הכי גבוהה אחרי ניו-יורק.

לא סתם זה קורא שם.

פורסם
בשבילי גן עדן מוטורי זה מדינה מתוקנת שמכונית חדשה כמו איבו עולה בה בסביבות ה 100K ש"ח , וישנה במצב טוב 1000 ש"ח ,ושיהיו בה כמה מסלולי מירוצים .. ושהקונטאש ושאר האקזוטיות מצידי ישארו על הפוסטרים .

המהיפכה האמיתית היא במוצר להמונים המשתווה כמעט ביכולתו לאקזוטיקה היקרה .

:mm_yeah:1+

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

פשוט מדהים! אני מתפלל כבר שנים שנראה דברים כאלו בארץ, ושאני אחיה בזמן שיאשרו סופית את חוק הספורט המוטורי בארץ.

ובזמן שבארצות אחרות לאנשים יש מה לעשות עם מכוניות-העל שלהם, בארץ הם יסתפקו בנסיעה באיילון על 100 קמ"ש (או על 200, ואז המשטרה תעשה עליכם סרט בטלוויזיה, ואולי גם בקולנוע)

• תוכן חדש...