Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שהמכוניות שנמצאות על הכוונת שלך מסוגלת לגמוע את המרחק הזה יום יום מבלי לפרק לך את העצמות.

כמו שכבר אמרו כאן, האטוס והסיריון מכוניות עירוניות, זה לא משימה שמתאימה להם.

עדיף לחשוב על אלטרנטיבה של רכבת או מעבר דירה למקום קרוב יותר, קשה לי להאמין שתוכלי למצוא רכב בתקציב הזה שיגמע 50K קילומטר בשנה בצורה נוחה ובעלויות נורמליות.

פורסם

לקחתי לתשומת לבי את כל התגובות וההצעות.

אשמח לשמוע עוד תגובות לגבי פיאט פנדה שנתון 2004 או 2005. ידוע לי שהרכב בטיחותי וזה מה שאני מחפשת בין היתר: מערכת abs, שתי כריות אויר, עמדה במבחני הריסוק. קראתי גם שהיא חסכונית מבחינת עלויות דלק ותחזוקה. בשנתון כזה אוכל למצוא רכב שמור עם קילומטראז' נמוך (החל מ50,000 ק"מ) בהשוואה לשאר הרכבים שהוצעו.

נפחה של הפיאט הנו 1250. אין סיבה שהיא לא תשרת אותה נאמנה בנסיעות ארוכות ובינערוניות.

מה דעתכם?

תודה רבה רבה כל תגובה תתקבל בברכה.

פורסם

יש עוד אופציה טובה.

קסארה דיזל אוטומט מנוע HDI.

כאלה משנתון 2002-3 נמכרות בסביבות 20K, מה שמשאיר כמה אלפים ליישור קו.

האוטו נוח, חסכוני מאוד.

כל מני שממליץ על אימפרזה לנסיעה של 45K בשנה הוא אדם מרושע - ואני לא מדבר על כאבי גב.

מדובר על הפרש של כמעט 10 אלף ש"ח בדלק בשנה!!!

מספיק שאנחנו מדברים על הפרש של 30% בצריכת הדלק (לפעמים זה יותר אפילו) ובהנחה שאימפרזה אוטומטית חסכונית תצרוך 1:12, אנחנו מדברים על 3750 ליטרים של דלק בשנה.

קסארה דיזל אוטומטית תצרוך 1125 ליטרים פחות.

בהנחה שמחיר ליטר בנזין, לאחר העלאת המיסים - הוא 5.6, אנחנו מדברים על 6300 ש"ח בשנה. בחיסכון בדלק.

אם נוסיף את העובדה שהסולר מחירו 4.90 ברוב התחנות המוזלות (בממוצע) - יש הפרש של 70 אג' על יתר הליטרים - שזה אומר 1830 ש"ח נוספים בחיסכון לטובת הסולר.

ועכשיו בואו נחשב ביחד ונבין למה מי שממליץ על אימפרזה לא יודע על מה הוא מדבר:

1830 ש"ח חיסכון במחיר רכישת הדלק.

6300 ש"ח חיסכון בנסיעה.

=

8130 ש"ח בכל שנה.

עכשיו, אם זה לא כסף ענק, אז אני לא יודע מה כן.

אחרי 3 שנות נסיעה כאלה (בהנחה והיא מתכוונת לשמור על האוטו לזמן התואר), אנחנו מדברים על קרוב ל-25 אלף ש"ח.

זה בערך מחיר רכישת הקסארה, רק בחיסכון בדלק...

ועכשיו שהבחורה תעשה את החשבון שלה.

פורסם

לנהג השודים המחושב!

תוכל להיות יותר מדוייק?

אני חוששת שיש טעות במודל, לא מצאתי סיטרואן קסרה אוטומט HDI דיזל שנת 2002.

האם זה מכיוון שהמודל מגיע רק בתיבה ידנית? אם כן זה משנה לי את כל התוכניות..

באיזה נפח מדובר?

תודה רבה.

פורסם

בבקשה יקירתי.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=275&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=2&fromHand=&Hand=

לא לחשוש מק"מ גבוה במידה והוא מגובה בהורדה משמעותית מהמחירון. הרכבים הללו נמכרים בין 20-30% מתחת למחירון.

שווה לשלם מחירון או קרוב לכך לרכב עם ק"מ נמוך בצורה משמעותית (נגיד 2003 עם 130 אלף ק"מ...דבר נדיר בדיזלים).

בכל מקרה - אין הרבה מהדגם הזה, אבל הוא בדיוק מה שאת מחפשת.

פורסם

הטעות הכי גדולה שלך זה שאת מעקשת על אוטומט קחי בחשבון שאם ק"מ כזה תצתרכי לשפץ את הגיר ורוב הסיכוים גם את מנוע הבנזין מה שעלול להגיעה בקלות לאיזה 10-15 אלף ש"ח בק"מ כזה חובה רכב דיזל וחובה ידני ,זה האפשרות היחידה שתתן לך שקט נפשי אין לך אפשרות אחרת אז סעי ברכבת/אוטובוס.

אופציה נוספת זה לקנות איזה מונית מרצדס לשעבר גם דיזל גם אוטומט וגם אמין אבל ההוצאות השוטפות מאוד גבוהות.

איך שלא תסתכלי על זה תצתרכי להתפשר על משהו, לדעתי רכב קטן עם מנוע פחות מ 1600 לא יחזיק מעמד זמן רב בק"מ כזה גבוהה (אלא אם תקני חדש).

הקסרה אופציה מצויינת (אולי אפילו לחפש את הגירסה בלי הטורבו בשביל האמינות) רק עדיין קחי בחשבון שיפוץ גיר (כמעט וודאי) 6-8 אלף ש"ח

פורסם

חברים, כשהיא אומרת שהיא תגיע לק"מ גבוה היא לא בהחלט מתכוונת לעשות את הכל בתוך העיר.

אני שמעתי על רכבים עם קלאץ' מקורי של 300K.

אצלי בקסארה נקרע כבל מקורי שהיה עם 310K.

איך מגיעים לכזה דבר? נוסעים בעיקר בבינעירוני.

אם את רוב חיי הרכב הבחורה הולכת לבלות על הכביש המהיר - יש סיכוי טוב שהגיר ישרוד בצורה טובה.

• תוכן חדש...