Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לשאול אם זה נכון שעכשיו מדברים על לבטל את נושא "היד" בבעלות הרכב, ולא תיהיה כבר חשיבות של ידיים במחירון הרכב?

פורסם

הנושא הזה עלה כבר לפני יותר משנה ובינתיים עוד לא נעשה דבר.

בעבר אכן לא היה רישום של יד ברישיון רכב ומי שרצה להוכיח מספר ידיים, פשוט שמר את כל העברות הבעלות/רישיונות והראה השתלשלות בעלים.

הנושא כבר עלה בפורום, בצע חיפוש תמצא דיון בנושא.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפני כמה שנים הדבר הזה אושר, וכמעט יצא לפועל, ואפילו עלו על הכביש כמה מכוניות חדשות עם רישיונות ללא ציון יד.

בעקבות לחץ של הגורמים המעורבים (כנראה סוחרים ושמאים) הכל בוטל, לא נראה לי שיעלו את הנושא הזה שוב.

פורסם

אז עכשיו יש לי שאלה נוספת לנוכח המידע פה, יש לי שכן שמעניין למכור את האאודי A3 שלו,שנת 98, אוט' 1800, 3 דלתות, היא יד 8, וזו יד גבוה מאד, אך הוחלף לה מנוע, וגיר, והוא מוכן להתחייב גם על שלדה, הוא רוצה עליה 25000 ש"ח, אמנם המחיר מפתה, אך היד הגבוה מרתיעה אותי האם אני צריך לחשוש?

פורסם

כל עוד שהרכב תקין ונוסע טוב אין לך ממה לחשוש רק שתדע שיהיה לך קשה למכור אותו

בתכל''ס מ''ס הבעלים הקודמים לא אומר כלום על הרכב

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

קונים בזול מוכרים בזול , חוץ מזה תלוי כה זמן אתה מתכנן להחזיק אותו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הנושא הזה עלה כבר לפני יותר משנה ובינתיים עוד לא נעשה דבר.

בעבר אכן לא היה רישום של יד ברישיון רכב ומי שרצה להוכיח מספר ידיים, פשוט שמר את כל העברות הבעלות/רישיונות והראה השתלשלות בעלים.

הנושא כבר עלה בפורום, בצע חיפוש תמצא דיון בנושא.

.

אינני יודע על איזה תקופת עבר אתה מדבר, בודאי לא על הרחוק.לי יש עדיין רישיון של איזטה 1957 שלי (שנרקבה ונעלמה ) עם רישומי "כל" הבעלים שלה -כולל מס זיהוי וכתובת, כפי שהיה נהוג. (אני הייתי השני, קניתי אותה ממורה שלי, נכה מלחמת השיחרור.האיזטות נמכרו ברובן לנכים "עשירים"-עם פיצויים מגרמניה ,עקב המבנה המיוחד שהקל על הכניסה והיציאה.)

פורסם
לפני כמה שנים הדבר הזה אושר, וכמעט יצא לפועל, ואפילו עלו על הכביש כמה מכוניות חדשות עם רישיונות ללא ציון יד.

בעקבות לחץ של הגורמים המעורבים (כנראה סוחרים ושמאים) הכל בוטל, לא נראה לי שיעלו את הנושא הזה שוב.

לסוחרים יש את האינטרס המובהק ביותר לבטל את רישום הבעלים הקודמים, כך גם לחברות בכלל וחברות ליסינג בפרט.

למה לשמאים צריך להיות איזה אינטרס בנושא? אם כבר -תיאורטית- תהיה להם יותר עבודה ,כי צריך יהיה לתת חוות דעת על רכב לפני קנייה.

אני לא מצליח להיזכר בהצעה כזאת שהבשילה מעבר לבלון ניסוי של אינטרסנטים (ר' עניין סוחרי הרכב וחברות הליסינג).

פורסם
אינני יודע על איזה תקופת עבר אתה מדבר, בודאי לא על הרחוק.

עבר רחוק או קרוב זה ענין יחסי.

אאל"ט, בשנות ה- 80 עדיין לא היה רישום יד ברישיון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אז עכשיו יש לי שאלה נוספת לנוכח המידע פה, יש לי שכן שמעניין למכור את האאודי A3 שלו,שנת 98, אוט' 1800, 3 דלתות, היא יד 8, וזו יד גבוה מאד, אך הוחלף לה מנוע, וגיר, והוא מוכן להתחייב גם על שלדה, הוא רוצה עליה 25000 ש"ח, אמנם המחיר מפתה, אך היד הגבוה מרתיעה אותי האם אני צריך לחשוש?

משום מה כל הגולף MK4 והאודי A3 מחליפות ידיים פעם בשנה בממוצע:shock:

• תוכן חדש...