Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי אימפרזה לבנה ואני זקוק להמלצה על חומרי ניקיון איכותיים:

שמפו- לניקיון שבועי (עם או בלי וקס)

וקס- לאחר שטיפה שבועית

ספריי לפלסטיקה- פעם בשבוע

ספריי להברקת הצמיגים-פעם בשבוע

פוליש- לפעם בכמה זמן שאזדקק(אני עושה פוליש ידני בעזרת מטלית)

אשמח אם תוסיפו מחיר מוערך או חנות מומלצת-באזור נתניה והסביבה, כעת ידוע לי רק על אוטודיפו.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אני ייתן לך כמה שמות של מוצרים טובים שנתקלתי בהם והם

car plan-triplewax בקבוק לבן לשטיפה יחסית לא יקר 28 שקל. יש בחנות של carplan.co.il

יש את החומר שטיפה של טרטל ווקס בג'ריקן שמוכרים באוטו דיפו גם טוב.

ווקס תלוי איזו שנה האוטו אם זו לא מכונית ישנה אז יש את הדופונט משחה שהוא טוב, ד"א אין צורך לעשות ווקס פעם בשבוע.

יש גם ווקס של TEROSON שמוכרים בת"א בחנות ליד הפרסי קוראים לזה TEROWAX דיי יקר 120 שקל משהו מגרמניה

הוא במיוחד לרכבים ישנים יותר הוא מצויין לרכבים ישנים שכבר איבדו מהברק שלהם.(הבעיה איתו שהתוקף שלו הוא לשנה וזה איזה ליטר וחצי של ווקס בקיצור אין מצב שאתה משתמש אפילו בחצי בקבוק והוא כבר פג תוקף),

טיפ שאני יכול לתת לך תיזהר מאוד על חלקי הפסטיק והגומי ואל תשתמש בכמויות גדולות של ווקס רק טיפה ולמרוח.

ולא לעשות את הווקס בלילה עדיף ביום בצל כי מהטל הווקס נהייה בעייתי לייבוש והסרה.

אם אתה בקטע של לעשות כל שבוע אז תשתמש ב ARMORALL יש להם כזה בקבוק לחיץ של ווקס שאחרי כל שטיפה אתה פשוט יחד עם הניגוב מייבש אותו על הרכב.

בהצלחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...