Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית ג'יפ עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך המלצות לג'יפ חסכוני בצריכת דלק ואמין. תקציב עד 50K

תודה לעוזרים

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

מה הדרישות מהרכב:

יכולת שטח ?

מרחב פנים?

כמה דלתות?

מה כמות הנסיעות שלך?

בתקציב שלך אפשר למצוא כמה סוגים של הרכבים.

כביש-שטח:

סוזוקי ויטארה, הונדה CRV, סובארו פורסטר, קיה ספורטאז'.

או רכבים יותר רציניים בשטח:

ניסן טראנו, מיצובישי פאג'רו , איסוזו טרופר, לנדרובר פרילנדר\דיסקברי.

כמובן, ג'יפים יותר רציניים גם יותר יקרים לאחזרה (צריכת דלק, ביטוחים ועוד).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יכולת שטח לא חשובה במיוחד...את רוב הנסיעות שלי אני מסכם בכביש. אם יהיה ג'יפ אז מדי פעם בשבילי כורכר בשביל הכיף לא יותר מדיי כך שלא רלוונטי.

מרחב פנים ,אכן דרוש מרחב מספק למשפחה בת 4 אנשים.

כמות הנסיעה יוצאת בממוצע 160 ק"מ בשבוע. רוב הנסיעה היא בתוך העיר ולכן דרוש לי רכב חסכוני.

אני חשבתי על סוזוקי ג'מיני ידנית, 1300סמ"ק. יש המלצות ?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם
יכולת שטח לא חשובה במיוחד...את רוב הנסיעות שלי אני מסכם בכביש.

אני מקווה שאפשר להתעלם מהמשפט הזה (כי אחרת למה דרוש לך ג'יפ?), והציע לך לקרוא את המאמר הבא: http://www.jeepolog.com/2.html

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

נראה לי צפוף מאוד, 4 נפשות בג'ימני.

אולי גראנד ויטארה מנוע 1600 סמ"ק:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%96%D7%9D

גם קיה ספורטאז' מכונית מוצלחת ומתאימה למשפחה (רק שהמנוע 2000 סמ"ק):

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=103&SubModelID=612&FromYear=1998&UntilYear=2001&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יכולת שטח לא חשובה, רוב הסיעות בכביש ומרווח לארבע נפשות אלו שלוש סיבות טובות לפסול את הג'ימני.

יכולת שטח לא חשובה, רוב הנסיעות בכביש הן שתי סיבות לפסול רכב שטח של ממש.

אני מניח שסוזוקי גרנד וויטארה יענה על הצרכים שלך באופן המיטבי, ספורטאג' יציע פחות או יותר אותו דבר אבל תזכה להתקדם כמה שנתונים.

קח בחשבון שסביר להניח שבסכומים כאלו לא תמצא כלים מלוקקים מדי ותידרש ליישור קו מסויים מבחינת תיקונים.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
נראה לי צפוף מאוד, 4 נפשות בג'ימני.

אולי גראנד ויטארה מנוע 1600 סמ"ק:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%96%D7%9D

=

תגיד שמת לב לקישור הראשון שהבאת?:lol:

אולי בסתר יש לך איזשהו פטיש לויאטרה?:wink:

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
תגיד שמת לב לקישור הראשון שהבאת?:lol:

אולי בסתר יש לך איזשהו פטיש לויאטרה?:wink:

לא נשמע טוב, אצלי הכל בסדר :lol:.

הקישור היה בשרשור אחר:

כאן ונשאר בזכרון המחשב.

אבל גם לנושא הנידון הוא יכול להתאים - ג'יפ לנסיעות בעיר ללא צורך ירידה לשטח.:-D

פורסם

אני מניח שסוזוקי גרנד וויטארה יענה על הצרכים שלך באופן המיטבי, ספורטאג' יציע פחות או יותר אותו דבר אבל תזכה להתקדם כמה שנתונים.

קח בחשבון שסביר להניח שבסכומים כאלו לא תמצא כלים מלוקקים מדי ותידרש ליישור קו מסויים מבחינת תיקונים.

אתה צודק.

מצד שני, חיסכון בדלק היא לא תכונה חיובית של הזוג הנ"ל.

הג'ימיני הוא הג'יפ הקשוח החסכוני והזול ביותר לאחזקה שאפשר למצוא היום בתקציב כזה. אבל על כך משלמים במנוע חלש, בנוחות נסיעה בינונית ובמרווח פנים מצומצם. אפשר להכניס ארבעה נוסעים לג'ימיני, אבל נוח או מרווח זה לא יהיה. שלא לדבר על תא מטען סמלי ביותר כשכל ארבעת המושבים בשימוש.

אני אישית מעדיף את הפורסטר על פני שאר האפשרויות שהוזכרו בשרשור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש גם את הטריוס- קצת יותר מרווח מהג'ימיני וגם חסכוני מאוד.

מגיע גם בצבע סגול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...