Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עיצוב חדש לאמפריזה 2010 או 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

האם סובארו מתכננים איזה צורה חדשה לאמפריזה בשנים 2010 או 2011?

האם יתכן שיחזירו את המאפריזה ויבטלו את הB3 הצעצוע הזאתי?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשנת 2131 צפויה מתיחת פנים שתכלול עיצוב פנסים קדמיים שונים וגיר 5 הילוכים רציף. כמו כן מתוכנן לשפר את מנוע ה1500 ולהעלות את הספקו בכ2% (!!). לא צפוי שיפור בתצרוכת הדלק \ בזיהום האוויר.

ייתכן ותיצא גרסאת סדאן מתוחת פנים שתכלול גם בגאז' בגודל 400 ליטר ענק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

עיצוב חדש לא יהיה, כי הדגם הנוכחי עדיין יחסית צעיר. תיהיה אולי מתיחת פנים לדגם הקיים.

את החלק השני של השאלה שלך לא הבנתי. B3 נקראת אימפרזה בכל העולם, וג בארץ היו תקופות, שהדביקו מאחורה תווית

B3 וגם תווית אימפרזה.

אולי הרכב לא מדהים, אבל הוא בפירוש טוב ויפה יותר מהדור הקודם, ולא נראה לי, שיש כאן רבים, שחושבים אחרת.

פורסם

לא יודע מה איתך, כבעל אימפרזה 2007 (הצורה האחרונה לפני הB3) אני מעדיף עשרות מונים את האימפרזה שלי מבחינת עיצוב. העיצוב של האימפרזה האחרונה היה מעולה, אולי היה צורך לשנות קצת פרופיל לחדש מעט, אבל לדעתי הוא עדיף משמעותית על האימפרזה הנוכחית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם אני ישלי אמפריזה 2006 וגם 95 שתיהם יותר יפות מה B3, לא יודע למה סובארו עשו פשלה כזאת שכוראים לה B3?

חבל, הם חייבים להחזיר את האמפריזה בסגנון של ה2006-7 .

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אתם משוחדים, ודעתכם לא נספרת:-)

דבר כזה קרה לי כמעט עם כל המכוניות, שהיו ברשותי בעבר.

כלומר, בזמן שאתה מחזיק ברכב כלשהוא, אתה מנסה למצוא בו צדדים חיוביים

ונקודות מעניינות, כמו עיצוב מיוחד, טכנוליגיה, שאולי אין לאחרים, וכו'

אם בזמן הבעלות יוצא דגם מחליף לבובה שלך, והיא כבר לא "המילה האחרונה", זה מדכא ומעצבן אותך, ואתה מתחיל לשכנע את עצמך ואת האחרים, שהדור הקודם (כמו שלך) היה הרבה יותר טוב ומוצלח ובדור החדש הרסו את הפואנטה.

אחרי שאתה מוכר את הרכב, והנוסטלגיה הראשונית עוברת, אתה מתחיל להיסתכל עליו במבט קצת יותר צלול, ומבין שזה היה סתם אוטו רגיל, לא שונה מאחרים, או אפילו גרוע מהם בהרבה.

פורסם

ה B3 מזעזת לדעתי.

גם ככה הם לא שינו כלום במנוע והרכב נשאר עצלן

אני מעדיף את הדור הקודם, שדווקא ב 2006 עשי מתיחת דיי יפה

פורסם

גם לדעתי הדגם הקודם יפה בהרבה ואין לי שום קשר לסובארו מלבד חיבתי לSTI:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

בתור אחד שדעתו לא היתה משוחדת לפני קניית האימפרזה, התלבטתי קשות בין הSTI החדשה (B3) לSTI הצורה הקודמת לה מכיוון שהחדשה פשוט מכוערת.

עשיתי "סקר שוק" בין המון חברים\אנשים והדעה היתה אחידה ב99.99 אחוז: היא פשוט מכוערת!

פורסם

האימפרזה מ2002 היא רכב מכוער וכל מתיחות הפנים שעשו לא עזרו

המנוע שלה גם ביום שיצא האוטו חלש מאוד מרעיש ומצורף לה גיר אוטומטי מיושן עצלן ואיטי

הרכב צפוף מאוד יחסית לקבוצה שלו ולזה מצטרף תא נוסעים מיושן ודל באיבזור לכן מוזר לי שאתם מתלהבים מהרכב

או שלא נסעתם על המתחרות שלה מהשנים האלו לדוגמא קורולה מאזדה3 307 מגאן וכו' הרכב הזה נחות בכל פרמטר יחסית אליהם אז כדאי שתעשו סיבוב במתחרות לפני שאתם מתלהבים מהרכב הנ"ל

לגבי הB3 לפי דעתי עיצוב מכוער (הרכבים הסינים כבר יותר יפים) סביבת נהג שנראית זולה ולא מאובזרת, מרווח בינוני מנוע שעבר זמנו ממזמן וגיר שהוא ביזיון לרכב מודרני... לפי דעתי הרכב הוא בושה לכל יצרן מודרני וחבל שככה ניראה ומבצע רכב שהוא חדש יחסית בשוק קשה לי לראות אותו מתחרה במגאן החדשה ב308 בגולף החדשה ובמאזדה 3 החדשה...

ניב

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אתה צודק אבל המנועים שלהם הרבה יותר חזקים

וכחבילה שניהם עדיפים בהרבה על אימפרזה או B3

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...