Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עיצוב חדש לאמפריזה 2010 או 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אני זוכר נכון מה שהיה באוטו זה ה Impreza Coupe:

car_photo_264426_25.jpg

נראית מוזר, אבל אהבתי, עדיפה עשרות מונים על הSTI הנוכחית :shock:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם לא שמת לב [או שאני לא הבנתי את כוונתך] זאת לא STi חדשה אלא גרסה נוספת לאמפריזה.

אגב התמונה היא איור מחשב והשערה גסה לאיך הרכב אמור להיראות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מדובר על פרויקט משותף של סובראו וטויוטה לקופה בעל 200 כ''ס לשוק האירופאי שימכר במקביל אצל שתי היצרניות עם שינויים קוסמטיים. אני אפילו לא בטוח שסובארו יקראו לה אימפרזה, כמעט בטוח שלא.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
יוסי, אתה מתכוון לזה ?

כן, אבל חסר לה חישוקים גדולים, אגזוז של פורסטר ודיפרנציאל אחורי :wink:

לפי דעתי העיצוב של 1.6 לא יפה, אבל אל תעלב (גילוי נעות: יש לי אימפרזה גם 1.6, כמו שלך.... בנוסף לזאת בחתימה 8))

מצ''ב תמונה.

82434958.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...