Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עיצוב חדש לאמפריזה 2010 או 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הדגם האחרון שיצא לפני ה-B3 והוא מעולה.

ה-B3 הרגילה (1.6 או 1.5 ) נראת לא טוב.... אומנם, גרסת AWD בעיקר דגם SPORT לפי דעתי נראת מעולה! פשוט מעולה!

גרסת WRX לא נראת קרבית מספיק, אבל מראה מאחורה, להבדיל ממראה כללי, פשוט רצחני.

לגבי גרסת סדאן הקלאסי עדיין לא גיבשתי דעה.

niv

הרכב צפוף מאוד יחסית לקבוצה שלו ולזה מצטרף תא נוסעים מיושן ודל באיבזור לכן מוזר לי שאתם מתלהבים מהרכב

או שלא נסעתם על המתחרות שלה מהשנים האלו לדוגמא קורולה מאזדה3 307 מגאן וכו' הרכב הזה נחות בכל פרמטר יחסית אליהם אז כדאי שתעשו סיבוב במתחרות לפני שאתם מתלהבים מהרכב הנ"ל

מסכים איתך לגבי גרסאות הנעה קדמית עם מנוע 1.5

כל מה שקשור לגרסאות בעלות מנועים 2.0 ו-2.5 זה עולם אחר לגמרי. לא ה-3 וגם 307 וגם כל האחרות בקבוצה אינן מציעות יתרון אחד ענק: הנעה כפולה. ולפי דעתי כל מי שמסתכל לכיוון אימפרזה זה נטו בגלל הנעה כפולה. זה היתרון שיכול למחוק את כל המתחרות, כמובן רק למי שמחפש הנעה כפולה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי האמפריזה הכי יפה היתה בשנת 2006 אחרי מתיחת הפנים, לא בגלל שאני מחזיק אחת אלה בגלל שהעיצוב שלה מפתה מאוד במיוחד הגריל וכל מה שמסביב.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אולי מנוע וגיר מיושנים, אבל זה אחד הרכבים הכי אמינים שיש. לא שמעתי אף פעם מישהו שהתלונן על הרכב הזה. לגבי הB3 אני מסכים פה עם אלה שאומרים שהיא פשוט לא יפה. אני אישית מעדיף את הדור הקודם , ולא אין לי אימפרזה.

פורסם

אני נוטה להסכים. וגם לא בגלל שאני מחזיק באחת כזאת גם, אלא אני מחזיק אותה בגלל הסיבות האלה. לפי דעתי בעיצוב פשוט קלעו בול. כנ''ל במרכב סטיישן, אולי אפילו יותר יפה מהסדאן :idea:.

חבל שהדגם נעלם מהר מדי (2005-2007, אצלינו 2006-2007) ואני שמח שיש לי אחת כזאת. לא צעקנית, די מתונה, סולידית באיזו שהיא מידה ונוסעת היטב.

למי שלא יודע על מה מדובר:

83767015.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני נוטה להסכים. וגם לא בגלל שאני מחזיק באחת כזאת גם, אלא אני מחזיק אותה בגלל הסיבות האלה. לפי דעתי בעיצוב פשוט קלעו בול. כנ''ל במרכב סטיישן, אולי אפילו יותר יפה מהסדאן :idea:.

חבל שהדגם נעלם מהר מדי (2005-2007, אצלינו 2006-2007) ואני שמח שיש לי אחת כזאת. לא צעקנית, די מתונה, סולידית באיזו שהיא מידה ונוסעת היטב.

למי שלא יודע על מה מדובר:

83767015.jpg

זה לדעתי ללא ספק העיצוב המוצלח ביותר של האימפרזה NEW AGE, ולדעתי אפילו באימפרזה מעולם.

רק מה, השיפור של הפנסים האחוריים שהגיע ב2007 (כמו שאצלי) שהפנים כולו נראה אלומיניום ולא אפור היה שיפור דיי מוצלח, גם אם קצת קטן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בתור אחד שדעתו לא היתה משוחדת לפני קניית האימפרזה, התלבטתי קשות בין הSTI החדשה (B3) לSTI הצורה הקודמת לה מכיוון שהחדשה פשוט מכוערת.

עשיתי "סקר שוק" בין המון חברים\אנשים והדעה היתה אחידה ב99.99 אחוז: היא פשוט מכוערת!

לשם מה אתה זקוק ל"סקר שוק" לגבי עיצוב עבור משהו שהוא בחירה רגשית שלך? אם דעתך היא ש-STI החדשה מכוערת ו-99.99% היו חושבים שהיא יפה מה היית עושה? קונה את החדשה וסובל?

אגב, לדעתי אימפרזה(B3) הצ'באק היא נאה למדי ובגרסת STI היא אפילו סקסית, בעוד גרסת הסדאן החדשה היא פיספוס אחד גדול.

ולעומת הדור הקודם, שבינינו, לא היה מאסטרפיס? ההצ'באק מושכת יותר, הסדאן אפילו פחות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מחזיק באימפרזה 1.6 06' לפני המתיחת פנים...אז גם אני קצת משוחד

לא אהבתי את הB3 סדאן...אבל לפי דעתי B3 חמש דלתות בצבע שחור אוטו מדהים במיוחד אם זאת STI

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

ידוע לך אולי משהו על הדגם בתמונה הזאת?

2007-subaru-impreza-wrx-sti-concept-design-by-lars-martensson-front-1024x7682.jpg

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
ידוע לך אולי משהו על הדגם בתמונה הזאת?

זה דגם שעיצב מישהו שלא קשור לסובארו, סוג של מעריץ שעיצב את האימפרזה הבאה על פי ראות עיניו.

הדבר הזה מכוער ולא שייך לסובארו בכל אופן.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני לא משוחד או משהו

אני אומר שהאימפרזה החדשה היא ממש גרועה

למה לא קראו לה פשוט B3 והיו ממשיכים לייצר את האימפרזה של 2006-7?

פשוט מגעיל

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם

מפה ועד העדפה בסיכום כללי לטובת האימפרזה הקודמת יש הרבה מאוד.

האימפרזה החדשה נוחה בהרבה מהקודמת, איכותית מעט יותר ומעוצבת מבפנים יותר טוב. כמו כן מרווחת משמעותית ובכלל העיצוב הכללי עגול יותר, בהתאם למילניום בו אנו נמצאים. היא גם בטיחותית יותר (+2 כ"א וESP בגרסא 2000 ומעלה)

האימפרזה הקודמת הייתה מיושנת מדי להיום, ברור שהאימפרזה החדשה לא שיר חדשנות, אבל היא עדיפה בהרבה על האימפרזה הקודמת בכל דבר פרט לעיצוב (וגם זה לא תמיד).

• תוכן חדש...