Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם ליצנים. נראה אותם באים אליי לשכונה ובסוף הירידה, ממש במקביל למכולת שמים רמפה...

ואנחנו עוד עשינו את זה כשהיינו ילדים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רייסר , אף אחד לא מתחיל ממור ווד או סנטה קרוז ב30K , קודם כל תקח אופניים ב2000 אבל איכותיות , שברת אותן ? יש לך את זה תמשיך הלאה .

בדיוק כמו שאם אתה לא יודע מה לעשות עם 100 כ"ס 900 לא יעזרו לך , אם אתה לא ממצא זוג ב2000 גם ב50K זה לא יעזור לך .

אני עצרתי בהרבה פחות משלושים משתי סיבות , אין לי כסף , ובסכומים האלה אני מעדיף משהו שגם יזהם אוויר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עד גיל 17 הייתי רוכב לא רע את האמת, לא מתקרב לרמה הזאת אבל עושה וילי גם 2 קילומטר אם צריך ועוד כמה שטויות. כל זה באופניים ב1000 שקל. העיניין הוא שאם תקפוץ ככה באופניים זולות הן פשוט ישברו. כל אלה שבאמת מתעסקים אם זה בצורה מקצועית כזאת רוכבים על אופניים מאוד יקרות (15 אלף ומעלה). ואני מכיר כמה וכמה כאלה פה אצלנו. כל אחד עושה את השיקולים שלו, כמו שהם לא היו מקשיעים כמוני ברכב, אני לא הייתי משקיע סכומים כאלה באופניים. וזה לפני החלקים שהם שמים להם והתחזוקה (ברקסים יקרים להחריד וכו).

פורסם

אופני TRIALS לא עולות כ"כ הרבה.

קונים שילדה, ומשדכים חלקים קשיחים.

אופני DH זה כבר סיפור אחר, אבל 20 אש"ח זה מוגזם מדי

אני עם 13 מסתדר :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חיפשתי אופניים לכייף. לקפוץ. ולטייל.

ניסיתי המון סוגים. זולים ויקרים גם מעוד.

אבל בגלל בעיות משקל! חיפשתי אופניים ל90 קילו ומעלה. לקפיצות וישארו שלמות אחרי הקפיצה.

דיברו איתי על DH.

אז קניתי אופניי DH משומשות. ואיזה כיף. אין על אופניים. גם בגיל 26. זה כיף.

אגב 13K זה לא מעט כסף. אבל גם לא הרבה לאופניים טובות.

ואין הרוכבים הסרטון הראשוןץ. פשוט אלילים. אין לי הגדרה אחרת. מדהימים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אכן, מה שעושה את ההבדל פה זה הרוכב ולא האופניים.

רוכב טוב יידע לעשות המון דברים גם עם אופניים פשוטים,

זה שהם יישברו אחרי שני דרופים זה משהו אחר... :roll:

מה גם שהאופניים בסרטון הם לאורבן, שזה שונה לחלוטין מאופני שיכוך מלא...

אגב Soundman, איך זה להתנייד ביום יום באמת על אופני DH ?

אני שוקל הסבה לאופניים של 18 ק"ג, ואני תמיד עולה את מה שאני יורד (גם בשטח וגם בעיר).

עד כמה השד נורא ?

אגב, אם מישהו מחפש אופניים - אני מוכר :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ההתניידות עם אופניים של 18 ק"ג זו לא הבעיה

אלא ההתניידות עם גאומטריה של DH בשטח אורבני, זו הבעיה!

סתכל על כל האופניים של ה4 ב 10 , אופניים ששוקלות באיזור ה 20 ק"ג, אבל אפשר לסוע עליהם בעיר ללא בעיה, בגלל שהם בנויות בצורה שטוחה יותר.

תעלה על אופני DH , ברגע שאתה מגיע למשהו שהוא מזכיר אפילו מישור, אתה נעצר כמו בואינג שהפך את כיוון המנועים :)

המשקל פה זה לא הבעיה

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אבל הן כל כך יפות... (במיוחד בזוית הזו) :twisted:

graciasuperteamqu4.jpg

supreme_racing_news.jpg

ועכשיו ברצינות - מעניין אותי לשמוע את תגובתו של סאונדמן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה הדגם של האופניים שלי

יש טיפה שינויים. אבל זה הדגם.

בכללי. יש הבדל בין DH לקרוס קנטרי

הDH יותר כבד! ויותר מסיבי. ואצלי יש טיפה בובינג. בגלל הבולמים. (הקדמי טיפה חלש. והאחורי פשוט יחסית)

אבל את שניהם אפשר לתקן ולשפר. הכול כסף.

שלי שוקלים כ 13-14 קילו גרם

קרוס קנטרי

שלדה יותר קלה. יותר גבוהה.

ובכללי יותר קל לפדל בהם.

ולאחי יש אופני קרוס קנטרי והם כ 8-9 קילו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אוי, שוב חוזרים לדבר על אופניים ועל מחירים...:?

בחזרה לסרטון: מילא המיומנות הדרושה לדברים המטורפים שהם עושים שם,

מה שאני לא מצליח לקלוט זה הכוח הפיזי של הרוכבים.

למשל, להרים גלגל קדמי באופן יום-יומי זה משהו שדורש כושר לא רע בכלל,

ואילו הרוכבים האלה קופצים לגובה של יותר ממטר מ-ה-מ-ק-ו-ם!

מילא סתם לקפוץ לגובה, אבל לסחוב יחד אתך אופניים, ועוד בחצי-בורג? לא ייאמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, יש דברים שעושים עם אופניים בטריאלס, שאי אפשר לעשות פיזית בלי, כמו לקפוץ פער של מטר וחצי וגובה חצי מטר :D

אלי, האופניים שלך הם יותר פרירייד מאשר DH , קשה לי להאמין שהם שוקלות 14 קילו, הבולם הקדמי שלך באמת זבל :D

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

סאונדמן, המשקלים שאתה נותן לאופניים קצת לא ברורים...

אופני DH של 13 ק"ג ?

אופני קרוס קאנטרי של 8 ק"ג ?

איפה יש כאלו - מחר אני קונה !!!

פורסם
אכן, מה שעושה את ההבדל פה זה הרוכב ולא האופניים.

רוכב טוב יידע לעשות המון דברים גם עם אופניים פשוטים,

זה שהם יישברו אחרי שני דרופים זה משהו אחר... :roll:

מה גם שהאופניים בסרטון הם לאורבן, שזה שונה לחלוטין מאופני שיכוך מלא...

אגב Soundman, איך זה להתנייד ביום יום באמת על אופני DH ?

אני שוקל הסבה לאופניים של 18 ק"ג, ואני תמיד עולה את מה שאני יורד (גם בשטח וגם בעיר).

עד כמה השד נורא ?

אגב, אם מישהו מחפש אופניים - אני מוכר :wink:

איזו עיר?

חבר טוב ( שגם היה השותף שלי למשך שנה ) רכב לעבודה ולכל מקום על DH וזה היה קשה , אבל אתה יודע זה אחלה כושר .

פתאום אתה מגלה כמה עליות יש בת"א.

אם יש לך אפשרות לנעול את הבולם האחורי , או לשלוט בו בקלות ( אתה לא תשנה אותו כל יומיים בגלל יציאה לרכיבה אמיתית). אז זה בכלל לא נורא.

קח בחשבון שזו נסיעה איטית בהרבה מאשר על אופניים סטנדרטיות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...