Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע רעש של אוויר שאני משחרר את הברקס מכיוון הדוושה

זה יכול להיות מגבר בלם?

או שסתום חד כיווני?

או משהו אחר?

פורסם

את זה ראית?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

אנא ציין דגם רכב זה יועל לעזור , יחג עם זאת באופן עקרוני, עזיבת דוושת בלם יוצרת רעש קל של זרימת אויר (אויר חודר במהירות לתוך מגבר הבלם), אך זה אמור להיות משהו חלש, מהיר ומינורי.

פורסם

הרעש הוא רציף? ז"א אם אתה משאיר לחוץ את הדוושה אז הרעש עדיין מופיע?

אם הרעש הוא רגעי רק במהלך הלחיצה ואז מפסיק כניראה זה תקין.

אם כל עוד הדוושה לחוצה והרעש לא מפסיק יש דליפה של וואקום.

פורסם

הרעש לא תקין זה בטוח.

הרעש נשמע רק בעזיבת הדוושה. אם אני נוסע ומתחיל לעצור מרחוק בעדינות אז אני יכול להגיע למצב שהרכב לא עוצר.

אם אני מפמפם אם הברקס הדוושה הופכת לקשה ואז אני צריך לא לגעת בברקס 5 שניות בערך להיא חוזרת להיות טובה

תיראה לי יש חור בדיאפרגמה של המגבר אבל אני רוצה להיות בטוח שאני לא ישלח אותו לשיפוץ והוא יהיה תקין.

תודה מראש.

פורסם

לפני שאתה רץ לפרק את הבוסטר תבדוק את הצנרת ואקום שיוצאת מהאלטרנטור עד הבוסטר כולל את הצינור הקטן מלמעלה יש להם נטייה להתייבש בשנים האלה.

פרק את השסתום החד כיווני שיושב בקצה הצינור על הבוסטר ונסה למשוך ממנו אויר (כמו סיגריה)-אתה אמור לא להצליח ואם הצלחת תחליף את השסתום.

בדוק את לחץ הואקום שיוצא מהמשאבה.

• תוכן חדש...