Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא של אישתי רוצה לרכוש רכב משפחתי אוטומטי חדש.

הוא אהב את טויוטה קורולה.

חבר שעובד בסוכנות טויוטה אמר להתרחק כמו מאש מגיר רובוטי ולא להתפתות למבצע שיש על הרכבים האלו.

כמו כן אמר לא לרכוש בסוכנות מרכזית אלא בסוכנויות משנה - הוא אומר שאין משחק עם מחיר הרכב אבל כן אפשר לקבל אזעקה, חיישני רוורס - לא חינם אלא במחירים מופחתים.

את B3 הוא לא ממש אהב.

עכשיו יש מבצע של טרייד אין במחיר מחירון (יש לו סוברו אומפרזה 1994 יד ראשונה !!!) ומערכת מיגון חינם.

מזדה 3 הוא לא אהב (גם אני לא אוהב אותה).

אתם מכירים מבצעים/הנחות נוספים בפלח זה?

דוד שלי אמר שששמע שבבמגרש של "שלמה" ולדעתו מוכרים מכוניות חדשות יד ראשונה בהנחה - מוכר לכם?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש את הקורולה בגיר אוטומטי רגיל, וגם ידני, ככה שלא חייבים לקחת את הרובוטי, (אלא אם כן יש מבצע רק על הגיר הרובוטי)

פורסם

כן, המבצע היה רק על הרובוטי.

היום הייתי אצל "שלמה".

יש להם I30 חדשות לגמרי ב-7% הנחה.

הוא רוצה שיעשו לו טרייד אין - ולא שלמה ולא טויוטה לא מוכנים להתעסק עם רכב משנת 1994.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...