Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גדישת ה RGX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם התענייניתי בקשר לגדישת המנוע RGX ל 0.7 BAR ואמרו לי שאם אני יחליף את המזרקים שלי למזרקים של וולוו T5 אני יוכל לעלות א הגדישה ל 0.7 האם זה נכון ומה הסיכון בזה ?

פיגו 406 RGX שחרחרה ומטולטלת :-P

פורסם

לפי מה שאני ביררתי, אפשר לעלות עד ל-0.8 ללא החלפת מזרקים.

לא יודע מה קורה עם הוולוו T5, אבל עם מזרקים של GTI-6 (נבדק עם WB)

אפשר לגדוש הרבה יותר.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

רגע אז אתם אומרים שאני יכול לגדוש עד 0.7 ללא החלפת מזרקים ובעצם גם ללא סיכון מנוע ? כי לפני שהוחלף מנוע ברכב הזה היא היתה גודשת 0.9 וב 220 קמ''ש נסדק הקראנק ..

פיגו 406 RGX שחרחרה ומטולטלת :-P

פורסם

תודה על התשובה אוהד,

אורן הדביל אמר לי שאם אנחנו נשים גם קאמשפט של 205GTI (??) ומזרקים של GTI6 אפשר לגדוש באר

זה נכון או שכרגיל, אורן - דביל ?

ועוד משהו,

שהמנוע מונע אם מקשיבים ממש טוב שומעים כמו רעש של אויר בורח מאזור המצערת, אין סימנים לבריחות מהצנרת גדישה והפורק תקין, זה פשוט הרעש של הRGX ?

פורסם

בוא נתחיל מזה שאתה מפסיק לקרוא לו כאן דביל, אלא אם כן הוא נותן אישור לזה שתקרא לו כך.

ונמשיך מזה שתתנצל בפניו. כי הוא צודק לגמרי.

אי אפשר לגדוש מעל באר כי המחשב מנתק את ההצתה. אי לכך אתה תאלץ לגדוש הכי קרוב לכך ובמקסימום בפיק גדישה תעבור את הבאר. גם אז זה לפרק זמן של לא יותר מ 4 שניות כי תאמין לי שהמנתק הצתה נכנס מוקדם יותר מאיזה T3 A/R 36 על מנוע 5.7 ליטר של איזה אמריקאית.

גל זיזים של 205 1.9 או 1.6 יחריף את כניסת הטורבו וההספק יעלה מעט.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

דבר נוסף שארצה לשאול לגבי רכבו של פותח הת'רד:

מה ההבדל בין מחשב של מנוע אוטומטי לבין המחשב של מנוע ידני? כרגע נמצא מחשב של אוטומט.

האם הוא מוגבל יותר? גורם בעיות?

קצת פרטים בבקשה.

:wink:

• תוכן חדש...