Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מזמן רצית לצאת לטיול עם החבר'ה,

משהו בסגנון של נסיעה של כמה שעות טובות,

נוף מדהים ועצירה בדרך לארוחה קלה או קפה (ותדלוק כמובן :-)).

יש לכם הצעות לכבישים עם נוף יפה בארץ?

אני מאשקלון וכחו בחשבון שלנסוע יום שלם בפקקים באיילון כדי להגיע לכביש עם 15 דקות של עצים לא ממש נחשב לטיול מהנה.

נוף מדברי לא בא בחשבון.

בגלל הנסיעות לבסיס ניראה לי אני לא ארד לאילת יותר בחיים :lol:

משהו בכיוון של 4-6 שעות נסיעה סה"כ לכל הטיול.

יש למשיהו רעיונות?

(הבנתם על מה אני מדבר בכלל :roll:?)

תודה.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אזור חיפה/כרמל יתאימו לך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

את כבישי הכרמל כבר הזכירו.

חוץ מזה יש את הכבישים שסביב ירושליים. גם שם יש אחלה נוף.

פקקים יהיו בכל מקום אליו תיסע. עכשיו פסח, כולם מטיילים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא חובה עכשיו בפסח, אני מדבר בכללי על מסלולים מעניינים שאפשר לעבור ככה בספונטניות,

ללא צורך בהתכוננות מסויימת לפני.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

כביש 83 (זה מספרו אם אני לא טועה) היורד מכביש 1 לכיוון בית שמש והלאה מראה נוף מדהים וגם אופי הכביש המפותל מכניס קצת אדרנלין לדם,

כמו שאמרו מעלי, כבישים שסובבים את ירושלים יכולים להיות בעלי נוף מדהים.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אם אתה מאשקלון, הייתי מתחיל עם הכבישים הקרובים אליך (יחסית). סע עד בית גוברין, ופנה שמאלה לכיוון בית שמש/ישעי/בית ג'ימאל.

פורסם

דרך נוף גלבוע זה באמת רעיון טוב. אחר כך אפשר לרדת לעמק ולהתרענן בסחנה או בנחל הקיבוצים לפני החזרה הביתה.

דרך כביש 6 זה לא יקח לכם הרבה זמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הטובים ביותר הם בצפון: רוב הכרמל (בדגש - בית אורן, שויצריה הקטנה, מוחרקה), אזור הר מירון, כביש 899 (צמוד לגבול עם לבנון) ובכלליות כל דבר בגליל העליון. אם אתה כבר באזור ממולץ לבקר באיזה מסעדת בשרים טובה (יש במטולה, יקנעם, ראש פינה, זה די בסביבה). ברמת הגולן וסביב הכנרת לא חסר גם כן.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אם אתה מאשקלון, הייתי מתחיל עם הכבישים הקרובים אליך (יחסית). סע עד בית גוברין, ופנה שמאלה לכיוון בית שמש/ישעי/בית ג'ימאל.

אם תבחר באופציה הזו, אפשר לעלות מבית שמש לכביש נס הרים, עד למעלה ובסוף לקחת שמאלה לכביש 386, שזה אחד הכבישים עם הנוף הכי יפה שראיתי, ממש אירופה. משם אפשר לעשות עצירה בירושליים, ואם בא לכם אפשר להמשיך צפונה דרך כביש הבקעה או משהו... אבל זה בטח כבר יעלה על 6 שעות :-)

פורסם
כביש 83 (זה מספרו אם אני לא טועה) היורד מכביש 1 לכיוון בית שמש

כמעט, כמעט, רק מספרו של הכביש הוא 38, והוא באמת כביש נפלא עם נוף נהדר ומקומות רבים לטיול ולפיקניק. גם לא רחוק מאשקלון. אתה נוסע דרך צומת פלוגות, ממשיך ישר וחולף על פני קרית גת ופונה שמאלה לכביש 38 ליד קיבוץ בית גוברין.

טיול, וכל המרבה הרי זה משובח.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

נתחיל עם פינות חמד מתחת לאף, נניח שאתה יוצא מהיציאה הדרומית של העיר, בפזכים ימינה , צומת גבעתי שמאלה , קצת לפני הסיבוב הראשון יורד לשטח , ברוך הבא לגבעת ארנון, מקום חביב לפקניק.

נחזור לצומת גבעתי שמאלה (או ישר אם לא נכנסת ) ישר עד בית גוברין כמו שהציעו, בתחנת הדלק של בית גוברין שמאלה, לוקחת אותך לכביש צר וקצת משובש , אבל עם נוף גבעות מעולה, צומת T ימינה כביש הרבה פחות משובש , על תתן יותר מידי בגז הכביש הזה מפתיע בסוף ברצף סיבובים .

ממשיכים ימינה עד לכביש 38 שהוזכר, כאן או שפונים ימינה עד צומת גוברין ושוב ימינה עד פזכים , או שפונים שמאלה לכיוון צומת האלה.

בצומת האלה סע ימינה וישר עד לצור הדסה , פניה שמאלה תוביל אותך לפינת פקניקים עמוסת עם ישראל ומצותיו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...