Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איך הרמקולים האלה ?

http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/autoam/product.asp?pf_id=HL695&group_id=402&super_dept_id=

מחינת איכות עומצה ואמינות

אותו דבר לגבי המגבר

http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/autoam/product.asp?pf_id=HL380

איכות עוצמה ואמיניות

החברה נחשבת לחברה טובה ואמינה ?

יש עוד פרטים שאני אמור לדעת ?

תודה רבה

מתן

נ.ב

קניתי את זה כולל טויטרים. וכבלים מתנה במחיר של 1100 שקל כולל משלוח

אז אני יודע שיש מוצרים יותר חזקים ויותר איכותיים אבל לצערי זה התקציב שלי

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי, קנית כבר ???

תהנה...

תתקין, תראה אם אתה מרוצה...

תבוא לספר לנו אם אתה מרוצה או לא.

והכי חשוב, תהיה שלם עם הקניה...

אחרי שתתקין ותבדוק, אם לא אהבת - תמכור ותחליף, אם אהבת תשאיר...

לא צריך לשנות לך מה אנשים חושבים על החברה או על האיכות של המוצרים.

כל עוד אתה מרוצה, זה מה שחשוב.

פורסם
תעשה חיפוש בפורום "זבל סיני"

מתן,

זה מה שהתכוונתי.

אתה כבר קנית, ולכן אל תבקש חוות דעת מאנשים שעלולה בסופו של דבר לבאס לך את הת*ת מהקניה.

חוות דעת נועדה לאנשים שעוד לא קנו ומתלבטים.

מי שקנה כבר, יש לו את המוצר אצלו. יחבר, יבדוק וייתן חוות דעת לעצמו על איכות ואמינות המוצר לפי ראות עיניו ולפי הסטנדרטים שלו.

אם אחרי שתשמע, תחליט שזה לא טוב לאוזן שלך (למרות שעכשיו אתה כבר נתון להשפעות תת מודעיות כי אמרו לך "זה זבל סיני") אז תתבאס על הקניה, ותלך להחליף.

קנית!!! את הכסף הוצאת, את הגלגל לא ניתן לסובב לאחור, את הנעשה אין להשיב...

תבדוק לבד, תחליט לבד, ואל תיתן לדעות (סוביקטיביות לחלוטין ברוב המקרים)של אחרים לגרום לך להתחרט על הקניה עוד לפני שבכלל שמעת את המוצר.

גונן.

- הת'רד הזה הופך להיות "שירשור של פסיכולוגיה בגרוש" :)

פורסם

טוב זה אתה אומר...

אני בתור אחד שחובב אודיו לא יקנה בחיים חתול בשק וזה אומר שכל עוד לא שמעתי על מה שאני רוצה לקנות ביקורות טובות אז אני לא יקנה.

אני לא מבין מה כולכם מתלהבים מהקליפורניה בום האלו... מנסים לשווק אותם בארץ כי רק בארץ יודעים שפרייארים לא מתים אלא רק מתחלפים וקונים כל דבר שרשום עליו 1000WRMS ב400 ש"ח חדש...

נמצאים בפורום הזה (לא מתכוון אלי) אנשים מקצועיים שיש להם ידע לא קטן ומנסים לייעץ לכם מה לקנות כדי שלא תעשו את הטעות שהם עשו, ואתם באים ואומרים תקנה.

אח"כ שהמגבר יישרף לו, לא יעמוד בעומס, יוציא צליל מעוות אז הוא יבוא ויגיד , טעיתי למה לא הקשבתי

זה מה שמנסים להסביר לכם ואתם לא מבינים.

כל פעם שמישהו שואל את זה הנושא הזה עולה... אפשר לעשות חיפוש בפורום ולקרוא כמה פעמים כבר זה עלה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
טוב זה אתה אומר...

אני בתור אחד שחובב אודיו לא יקנה בחיים חתול בשק וזה אומר שכל עוד לא שמעתי על מה שאני רוצה לקנות ביקורות טובות אז אני לא יקנה.

אני לא מבין מה כולכם מתלהבים מהקליפורניה בום האלו... מנסים לשווק אותם בארץ כי רק בארץ יודעים שפרייארים לא מתים אלא רק מתחלפים וקונים כל דבר שרשום עליו 1000WRMS ב400 ש"ח חדש...

נמצאים בפורום הזה (לא מתכוון אלי) אנשים מקצועיים שיש להם ידע לא קטן ומנסים לייעץ לכם מה לקנות כדי שלא תעשו את הטעות שהם עשו, ואתם באים ואומרים תקנה.

אח"כ שהמגבר יישרף לו, לא יעמוד בעומס, יוציא צליל מעוות אז הוא יבוא ויגיד , טעיתי למה לא הקשבתי

כל פעם שמישהו שואל את זה הנושא הזה עולה... אפשר לעשות חיפוש בפורום ולקרוא כמה פעמים כבר זה עלה.

מי אמרו "תקנה" ,בינתיים רק קוטלים את החברה הזאת ובצדק כנראה.. :roll:

8)
פורסם

מי אומרים תקנה? קח דוגמא מלמעלה.... ויש עוד כמה.

כמה בודדים בפורום שעם כל הכבוד אין להם מושג מה הם אומרים ואז אומרים תקנה את זה אל תקשיב למה שיגידו לך כאן...

וחבר'ה זה לא במטרה שלפגוע או להעליב אותכם.

פורסם

לא כל כך קשור

אבל מרוב זה שאומרים לאנשים להריץ חיפוש על "זבל סיני"

כל מי שייעשה חיפוש יימצא תוצאות שאומרים בהם לעשות חיפוש על זבל סיני :lol:

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
לא כל כך קשור

אבל מרוב זה שאומרים לאנשים להריץ חיפוש על "זבל סיני"

כל מי שייעשה חיפוש יימצא תוצאות שאומרים בהם לעשות חיפוש על זבל סיני :lol:

LOL.... אהבתי :D

פורסם

סתם משהו בנוגע לסאב הזול של קליפורניה

לאחד מהביצפר שלי נשרפו כבר 2 סאבים כאלו, היום שמעתי שהוא כבר החליף למשהו אחר...

מה כבר אפשר לצפות ממגבר וסאב שנקנו ב700 שקל... :roll:

קליפורניה בום גם לא רושמים את הספק הRMS של המוצרים שלהם...

Scooby WRX

פורסם

ב"אתר" שלהם כן רשום אבל תכלס זה ממש לא נכון

רשום שמה הסאב 12 אינץ' הוא 900W מקסימלי ו 450WRMS

כן בטח...

וגם על המגברים שלהם רשום את כל הנתונים כולל ההספק הנומינלי והמקסימלי.

זה מגבר ששייך לחבורה של PROSOUND,REDSOUND,PYRAMID,SAGA,VOLCANO,LOGIC וכו'.

פורסם
טוב זה אתה אומר...

זה לא רק גונן אומר. זה גם אני אומר.

סתם משהו בנוגע לסאב הזול של קליפורניה

לאחד מהביצפר שלי נשרפו כבר 2 סאבים כאלו, היום שמעתי שהוא כבר החליף למשהו אחר...

מה כבר אפשר לצפות ממגבר וסאב שנקנו ב700 שקל...

קליפורניה בום גם לא רושמים את הספק הRMS של המוצרים שלהם....

מעניין היו לי 4 סאבים קליפורניה(900W) שנה וחצי וכול יום הם פעלו פול וואלים.. ואתה יודע מה...

הם לא נשרפו לי מעניין מאוד. היה לי 2 מגברים של 800 וואט שלהם 2 של 1000

ועכשיו 1200 אחד...

ואתה יודע כול אחד ששמע את הסאבים האילו אצלי התלהב...חנות של מערכות המוכר זלזל בחברה.. חבר שלי עובד שמה...אז קפתי לשמה... הוא שמע את הסאונד ברכב... הוא שאל אותי מאיפה קניתי... ואתה יודע לא נשרף לי עדיין כלום. ותאמין לי אני מרוצה מימה שקניתי.

במחיר שהבאתי אין יותר טוב.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

יפה, אתה רואה זה אתה וגונן אומרים את זה

רק שניכם ועוד בודדים חושבים ככה... מוזר מאוד שכל המבינים כאן בדיוק אומרים ההפך ממכם, עזוב אותך אם כבר קונים משהו קונים משהו בטוח לא חתול בשק.

עדיף להוסיף עוד מאה - מאתיים ש"ח ולהביא כבר משהו עם חברה מוכרת.

• תוכן חדש...