Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מורה נהיגה בכפר סבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה ידני, אוטו טוב, זול, ומומלץ.

תודה.

נ.ב אני צריך גם ללמוד לתאוריה אז אם מישהו יכול לעזור לי עם זה (מה עושים איך לגשת וכו') אני אשמח.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
זול

הנתון הזה לא רלוונטי, עם הזמן תבין מדוע.

לענייננו, ממליץ לפנות לאייזיק דווידוביץ' מרעננה - מורה לנהיגה ומדריך נהיגה מתקדמת ב"אלטרנטיבי".

הוא מלמד על ג'יפון הונדה ידני ויש לו כמה וכמה לקוחות מרוצים בפורום. מס' הטלפון: 054-4568866.

בהצלחה.

פורסם

המלצה אישית, תתקשר לבית ספר "טוב" בהוד השרון ותבקש ללמוד אצל אברהם.

המורה הכי טוב בארץ, למדתי אצלו ובשיעור 29 עברתי טסט ראשון... הייתרון הגדול בו שהוא לא מלמד אותך "סתם" לעבור טסט, אלא הוא מלמד אותך לנהוג כמו שתנהג בחיים האמיתיים.

פורסם

מהיכרות עם אברם (חבר למד אצלו),ממש לא הייתי ממליץ. אחרי התרשמות משיעור אחד,הבנאדם מדבר בטלפון,מעשן,משחק בGPS שלו,ובנוסף לעובדה שהוא צעיר יחסית למורים אחרים גם מבחינת שנים בכביש וגם מבחינת הגיל,הייתי יורד מזה. (ולעזאזל,הוא "מלמד" לפרפר ולהתחיל נסיעה מהילוך שלישי :roll:)

מה שכן,אם יש לך אפשרות ללמוד אצל אייזיק מרעננה,אני ממליץ מאוד. הוא היה בין המדריכים בקורס שעברתי והוא באמת תותח ובעל ידע רב.

פורסם
מהיכרות עם אברם (חבר למד אצלו),ממש לא הייתי ממליץ. אחרי התרשמות משיעור אחד,הבנאדם מדבר בטלפון,מעשן,משחק בGPS שלו,ובנוסף לעובדה שהוא צעיר יחסית למורים אחרים גם מבחינת שנים בכביש וגם מבחינת הגיל,הייתי יורד מזה. (ולעזאזל,הוא "מלמד" לפרפר ולהתחיל נסיעה מהילוך שלישי :roll:)

מה שכן,אם יש לך אפשרות ללמוד אצל אייזיק מרעננה,אני ממליץ מאוד. הוא היה בין המדריכים בקורס שעברתי והוא באמת תותח ובעל ידע רב.

לא תמצא מורה נהיגה שלא מדבר בטלפון, והוא יעשן רק אם אתה מסכים.

נכון שהוא צעיר, לדעתי זה רק ייתרון, הוא מבין את הראש של הצעירים ובאמת שנהנתי מכל שיעור איתו.

פורסם
אני למדתי אצל תומר מ"מרתון" והוא סבבה.

מורה צעיר ונחמד מאוד,

מכיר אותו אישית.

ניסיון רכש עוד מאביו שהינו מנהל בהי"ס לנהיגה מרטון בוויצמן בכפ"ס.

נכון שהוא צעיר, לדעתי זה רק ייתרון, הוא מבין את הראש של הצעירים ובאמת שנהנתי מכל שיעור איתו.

היום יש תקנה המחייבת בדיבורית גם מורי נהיגה!!!

ממליץ בחום על יואב פינחסי ,

מורה עם ניסיון בעל הסמכה להדרכת נהיגה מתקדמת.

מורה עם סובלנות בעל רשיון נהיגה דרגה גבוהה מאוד עם ניסיון מעשי גם בתחום הנהיגה על כלים גדולים.

052-2446142

ואתה יכול להגיד לו שאני שלחתי אותך אליו (יעשה לך מחיר יותר יקר...:lol:)

ירון מאיר

פורסם

המורה שלי לא מדבר בפלפאון,שהוא מדבר הוא ישר אומר אני בשיעור תתקשר בשעה ככה וככה,לא מעשן,ו-100% איתך בשיעור,

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים רק רציתי לעדכן:-D היום עברתי טסט ראשון לאחר 40 שיעורים אצל אייזיק דווידוביץ' התותח! היה תהליך קשה, העיקר שזה מאחוריי. אגב זה מורה לא לבעלי לב חלש8) (הברקסים שלו לפעמים יכולים לתת לך התקף לב) זהו סתם רציתי לשתף אותכם בשמחה שלי...

תודה:-D

פורסם
חברים רק רציתי לעדכן:-D היום עברתי טסט ראשון לאחר 40 שיעורים אצל אייזיק דווידוביץ' התותח! היה תהליך קשה, העיקר שזה מאחוריי. אגב זה מורה לא לבעלי לב חלש8) (הברקסים שלו לפעמים יכולים לתת לך התקף לב) זהו סתם רציתי לשתף אותכם בשמחה שלי...

תודה:-D

מזל"ט

סע בזהירות ורק בדרכים טובות שמור על עצמך ועל הסובבים אותך, תנצל כל רגע ורגע מתקופת המלווה.

נ.ב: האלפא שבסמלון שלך?

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
מזל"ט

סע בזהירות ורק בדרכים טובות שמור על עצמך ועל הסובבים אותך, תנצל כל רגע ורגע מתקופת המלווה.

נ.ב: האלפא שבסמלון שלך?

הלוואי, סתם היה יום שהתזמל מזלי לראות איזו בררה עם גג נפתח וצילמתי אותה מכל זווית אפשרית.

לגבי המלווה, אני דווקא חשבתי כמעט ולא לנהוג בזמן המלווה ולעשות ביטוח אחרי שייגמר המלווה, זה חובה ביטוח בזמן מלווה או שהאוטו באחריות המלווה?

פורסם

זה לא בררה עם גג נפתח, זה אלפא ספיידר.

ותנצל את הזמן עם המלווה, אתה כרגע לא יודע לנהוג, למרות שאתה חושב שכן.

המלווה ילמד אותך לנהוג הרבה יותר מהמורה נהיגה שלימד אותך בעיקר לעבור טסט ולא לנהוג

פורסם

עומר, כפי שאמרו חז"ל, "עדיף לשתוק ולתת לאנשים לחשוב שאתה טיפש מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק".

למורה הספציפי הזה יש הרבה לקוחות מרוצים בפורום, ללמד לטסט זה ממש לא הכיוון פה. אל תמהר לשחרר הצהרות כאלה, זה לא מציג אותך באור יפה.

לפותח השרשור - לא הייתי ממליץ לוותר על נהיגה עם מלווה. למעשה, זאת יכולה להיות חווייה מאד נחמדה שתתן לך קצת זמן איכות עם ההורים והחברים. שווה לנסות.

• תוכן חדש...