Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי באיביי מפתח אולר לרכב שלי.

כיום לרכב יש שני מפתחות רגילים ומותקנת בו אזעקת ריינג'ר, אשר ככה"נ הותקנה בארץ ע"י היבואן (גם ב-33 האזעקה הזאת היתה מותקנת).

מיותר לציין שאני מחזיק ברשותי את כרטיס הקידוד המקורי של הרכב.

שאלתי היא האם בהסתמך על הנתונים הללו, קיימת אפשרות לקודד את המפתח כך שהוא ישלוט על האזעקה וגם יניע את הרכב כרגיל?

במידה והתשובה היא לא: האם לפחות קיימת אפשרות שהוא פשוט ישלוט על פתיחת ונעילת הדלתות, ולא על האזעקה?

בנוסף, מהי העלות המשוערת של קידוד המפתח לאימובילייזר של הרכב והתאמת השיניים לסוויץ', או במילים פשוטות: איזה סכום אני צפוי להוסיף למחיר הרכישה כדי שהמפתח הזה יעבוד כמו השניים שכבר יש לי?

תודה וחג שמח,

אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האמת שגם אני מעוניין לעשות בדיוק מה שאתה רוצה.

במספר שיחות טלפון למקומות שמבצעים שיכפולים נתנו לי הצעת מחיר של 250-350 ש"ח לשיכפול מפתח רגיל וקידוד אימובלייזר, הבעיה מתחילה כאשר אתה אומר להם שאתה מביא להם מפתח וכמה יעלה לקודד אימובלייזר ונעילה מרכזית.

במקום שכולם ממליצים עליו כאן ואפילו מפרסם את עצמו קיבלתי יחס מזלזל, הבנאדם פשוט לא רצה להגיד לי בטלפון כמה יעלה מפתח עם שליטה על נעילה מרכזית בטענה של "אני לא אבזבז זמן לברר בשביל מישהו בטלפון את העלות", אלא אמר "תבוא ונדבר" וכשאמרתי לו שאני אביא לו מפתח הוא ענה ש"אין לי מושג מה אתה מביא".

לגבי מקום אחר המזכירה לא ידעה להגיד לי אם זה אפשרי שאני אביא מפתח והם יקודדו נעילה מרכזית. צריך להתקשר אליהם שוב בשביל לברר.

קידוד האימובלייזר יעלה בערך 150 ש"ח (לפי ההצעת מחיר שאני קיבלתי), ולגבי הנעילה המרכזית כמו שציינתי כבר, אני צריך לברר

פורסם

אם זה מעניין מישהו:

לאחר בירור שערכתי הן עם שוקי מ"פאר המנעולים" והן עם המכונאי הגאון הצדיק, עולה כי לא ניתן להתאים את המפתח הזה לרכב שלי, גם מפני שהוא כבר מקודד ולא ניתן לקדדו פעם נוספת, וגם מפני שהרכב הספציפי שלי לא הגיע עם אזעקה מקורית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...