Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מידע על ה Palm Pre

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור משתמש פאלם ותיק (11 שנה), אתם יכולים לתאר לכם שאני נרגש מאוד מכל בדל מידע על המכשיר החדש הזה. באמת נראה שהוא עומד להאכיל את האייפון קש.

אני מאוד אוהב לראות את התגובות הנעלבות של ה fanboys מבית אפל מכל ידיעה חדשה על ה Pre

אחד הדברים שהפריעו לי הוא כל התוכנות שיש לי כרגע על הטראו, חלק גדול מהן רפואיות, שלא היו אמורות לעבוד במערכת ההפעלה החדשה WebOS (בה האפליקציות מבוססות Java Script, Ajax, CSS). מה גדולה היתה שמחתי בראשון באפריל (וזו לא מתיחה) עת הכריזו על תוכנת אמולציה שתדע להפעיל את אפליקציות ה Garnet הותיקות גם תחת המכשיר החדש ב Multi Task, בונוס נוסף הוא שהן יפעלו במהירות כפולה (לא שזה משנה למי שמכיר את המהירות בה יישומים מגיבים בפאלם).

בלינק הבא מספר רב של קליפים מהתערורכה האחרונה... שווה מאוד להציץ.

http://mypre.com/pre-view-sprint-navigation-on-palm-pre-2009031199

המכשיר אגב ישווק בקיץ הקרוב בישראל.

hero-shot.png

palm-pre-third-party-apps-12.jpg

palm-pre-third-party-apps-13.jpg

palm-pre-third-party-apps-14.jpg

pre-deet-001.jpg

פורסם

קטן מדי.

יש גבול למזעור לטעמי.

יש לי מכשיר של פלאפון מלפני המבול בגודל הזה (MINI POZ).

מוציא את העיניים.

מסך 3.5 זה משהו שאסור לרדת ממנו.

פורסם
קטן מדי.

יש גבול למזעור לטעמי.

יש לי מכשיר של פלאפון מלפני המבול בגודל הזה (MINI POZ).

מוציא את העיניים.

מסך 3.5 זה משהו שאסור לרדת ממנו.

אני לא מבין איך בכלל אתה משווה בין המסך ברזולוציה של 320X240 ל רזולוציה הכפולה של ה pre, תמיד תוכל להגדיל את גודל הפונטים. אני לא מבין איך הבדל אלכסוני של 1 ס"מ בדיוק שמתורגם ל 3 ממ לערך ברוחב עושה את ההבדל בין מכשיר נוח לצפייה ולמכשיר שמוציא את העיניים... מה שמוציא לך את העיניים הוא המסך הגרוע של מכשיר שנמכר לדעתי רק בישראל.

פורסם

זה רק מוסיף חטא על פשע.

רזולוציה כפולה במסך קטן? מה זה יתן לי? לראות את האותיות בגודל של גרגרי סוכר?

הרזולוציה לא מעניינת כל עוד המסך בגודל של אפונה.

כתבתי 3.5 כמינימום שאסור לרדת ממנו.

4 יהיה מצויין.

יש לי את ה HP240. אני לא עושה שום השואה טכנולוגית למעט המסך. והוא פשוט מדהים. VGA על 4 אינטש זה מה שעושה את הההבדל.

פורסם
בתור משתמש פאלם ותיק (11 שנה), אתם יכולים לתאר לכם שאני נרגש מאוד מכל בדל מידע על המכשיר החדש הזה. באמת נראה שהוא עומד להאכיל את האייפון קש.

אני מאוד אוהב לראות את התגובות הנעלבות של ה fanboys מבית אפל מכל ידיעה חדשה על ה Pre

אחד הדברים שהפריעו לי הוא כל התוכנות שיש לי כרגע על הטראו, חלק גדול מהן רפואיות, שלא היו אמורות לעבוד במערכת ההפעלה החדשה WebOS (בה האפליקציות מבוססות Java Script, Ajax, CSS). מה גדולה היתה שמחתי בראשון באפריל (וזו לא מתיחה) עת הכריזו על תוכנת אמולציה שתדע להפעיל את אפליקציות ה Garnet הותיקות גם תחת המכשיר החדש ב Multi Task, בונוס נוסף הוא שהן יפעלו במהירות כפולה (לא שזה משנה למי שמכיר את המהירות בה יישומים מגיבים בפאלם).

בלינק הבא מספר רב של קליפים מהתערורכה האחרונה... שווה מאוד להציץ.

http://mypre.com/pre-view-sprint-navigation-on-palm-pre-2009031199

המכשיר אגב ישווק בקיץ הקרוב בישראל.

יכול מאוד להיות שאת האייפון הנוכחי (ה- 3G) הוא יאכיל קש. אתה רק שוכח שבקיץ מושק אייפון חדש. ורק ע"פ כמה טעימות שאפל שחררו מה- OS 3.0 החדשה - קשה לי מאוד להאמין שיהיו לו גם הפעם מתחרים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אם אתה מכיר את אפל אתה יודע שבכל מה שקשור לדברים חדשים הם שומרים את הקלפים קרוב מאוד לחזה. גם ה- 3G היה עדיין בגדר שמועה ממש שבוע או שבועיים עד שהציגו אותו לראשונה במקוורלד.

אפל הכריזה ממש לפני שבוע או שבועיים על OS 3.0 החדשה שתהיה זמינה לכולם באזור הקיץ וכבר לבד אפשר לראות שחייבים לבוא איתה שידרוגים ברמת החומרה (מצלמה וכו'...).

אין שום הודעה קונקרטית מפורשת מאפל על מכשיר חדש, אבל כולם יודעים שזה יגיע.

כנס לכאן בשביל עדכונים: http://www.iphones.co.il

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

במק וורלד שנה שעברה לא הפתיעו באייפון ננו כמו שאנשים חשבו.

אין טעם להכנס לספקולציות בנוגע לאייפון חדש. עד שלא מפורסם כזה דבר - אין כזה דבר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
יכול מאוד להיות שאת האייפון הנוכחי (ה- 3G) הוא יאכיל קש. אתה רק שוכח שבקיץ מושק אייפון חדש. ורק ע"פ כמה טעימות שאפל שחררו מה- OS 3.0 החדשה - קשה לי מאוד להאמין שיהיו לו גם הפעם מתחרים.

אני אשמח מאוד אם תספר לי מה במערכת ההפעלה החדשה יאכיל קש את ה pre? ממה שאני קראתי- יהיה שם חיפוש אוניברסלי (שהיה קיים בפאלם משנת 1996) ויהיה בצורה מדהימה במערכת החדשה, Copy-Paste, MMS , מערכת PUSH שהוכרז עליה כבר לפני שנה אבל לא יושמה.

מה שלא יהיה שם- זה multi task שזה החוזק העיקרי של ה WebOS, ריבוי המשימות ב Pre הוא מהפכני בדינמיות שלו ובאופן היישום שלו.

למשל ניתן לראות זאת בסרטונים ביישום ה PANDORA, (הם סיפרו בראיון, שלפאלם לקח להם לתכנת את האפליקציה 3 ימים לעומת 3 חודשים באייפון). באייפון אם אתה שומע מוזיקה בפאנדורה ורוצה במקביל לגלוש, או לקרוא- אתה לא יכול. בפאלם זה אפשרי כמובן. ולא רק זה, מופיע אייקון קטנטן בתחתית המסך דרכו ניתן לשלוט במאפייני התוכנה.

מה שאפל יפיצו בעוד מספר חודשים בעיני- יהיה more of the same, אולי המעבד יהיה מהיר יותר, אולי המסך חד מעט יותר, אולי המצלמה תשודרג ואולי אפילו פלאש. לבטח 32 ג'יגה. אני מסופק אם נראה שם משהו באמת מהפכני.

אפל בונים על מיליוני המעריצים שלה, שיקבלו כל מה שיתנו או לא יתנו להם. לי אין ספק שה Pre הוא האייפון הבא קילר.

מעבר לזה.. גם לפאלם יש עוד מכשירים בקנה.

פורסם

מה שמדהים אותי כל פעם מחדש זה האמונה העיוורת במה שאתה רואה בסרטונים ואתה מאמין לכל מילה.

עד שהpalm לא יצא לא נדע עד כמה הוא טוב, אף אחד לא אמר שהוא לא טוב, אבל יש לפאלם היסטוריה של להרוס דברים טובים.

יכול להיות שלפאלם יהיו דברים שאין באיפון ואני אומר שזה מצויין, וזה רק גורם לתחרות בשוק שהיה מת לפני שיצא האייפון, עכשיו כולם מנסים לעשות את מה שאפל עשו עם החנות תוכנות ועם המכשיר TOUCH המדהים הזה.

זה אפילו העיר את הענק הישן נוקיה, למרות להם זה כנראה יקח עוד כמה שנים להתעורר אחרים כבר מנסים להדביק את הפער ואפילו לעשות טוב יותר, בסופו של דבר מי שמרוויח הוא הצרכן, וזה הדבר הכי חשוב

פורסם
מה שמדהים אותי כל פעם מחדש זה האמונה העיוורת במה שאתה רואה בסרטונים ואתה מאמין לכל מילה.

עד שהpalm לא יצא לא נדע עד כמה הוא טוב, אף אחד לא אמר שהוא לא טוב, אבל יש לפאלם היסטוריה של להרוס דברים טובים.

יכול להיות שלפאלם יהיו דברים שאין באיפון ואני אומר שזה מצויין, וזה רק גורם לתחרות בשוק שהיה מת לפני שיצא האייפון, עכשיו כולם מנסים לעשות את מה שאפל עשו עם החנות תוכנות ועם המכשיר TOUCH המדהים הזה.

זה אפילו העיר את הענק הישן נוקיה, למרות להם זה כנראה יקח עוד כמה שנים להתעורר אחרים כבר מנסים להדביק את הפער ואפילו לעשות טוב יותר, בסופו של דבר מי שמרוויח הוא הצרכן, וזה הדבר הכי חשוב

מסכים לגמרי שיש לשפוט את המוצר רק אחרי שיצא, אף אחד לא דיבר למשל על צריכת הסוללה (שניתנת להחלפה).

ואני בהחלט מוכן לסייג את דברי, אבל אם כל מה שרואים הוא אמיתי, ולא סרטון וידאו אינטראקטיבי מתוחכם, קניתי...

פורסם
בשבילי רק מכשירים עם מערכת WM

כל השאר זה צעצועים, כולל איפון.

טוב... זו כבר אמונה עיוורת במשהו די פתטי...

אולי מיקרוסופט יצליחו להדהים את השוק ב WM7 אבל עד אז, מדובר במערכת הפעלה כבדה, מסורבלת, לא חכמה, שצוברת יישומים ן DLL בזכרון הפנימי שלה באופן יותר גרוע ומביך מ Win XP. אני מציע לך להציץ בסרטונים, לקרוא קצת, ולענות על השאלה- האם WM יוכל אי פעם לעשות את זה?

שיחקתי לפני כמה ימים עם OMNIA, כבר הרבה זמן לא נתקלתי במכשיר כה גרוע וכה מתסכל, עם ממשק שמנסה להיות משהו אחר (אייפון) בלי כלים בסיסיים בחומרה שיאפשרו את זה (מסך capacitive ולא resistive)

אני לא חושב שפאלם צריכים לחשוש מכיוונם של מכשירי ה WM.

פורסם
בשבילי רק מכשירים עם מערכת WM

כל השאר זה צעצועים, כולל איפון.

אתה יותר בקטע של סאדו מאזו, הא?

• תוכן חדש...