Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה שקרתה לי היום + ייעוץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תשקר זה בסוף יעלה לך יותר ממה שאתה חושב.

דיווחתה לביטוח וזה הכי חשוב.

אם יש לך ביטוח הנזק המקסימלי זה השתתפות עצמית, אין דבר כזה להשתתף בהוצאות רפואיות , הוצאה רפואית יכולה להגיע גם ל 100K ש"ח אתה מוכן להתחלק איתו חצי חצי ?

את ההוצאה הרפואית מכסה הביטוח של הרכב בו נמצא הנפגע כלומר את שלך הביטוח שלך יכסה ואת שלו הביטוח שלו אמור לכסות , אם אין לו אז הוא אכל אותה, וזה לא אמור לעניין אותך.

סיבה נוספת לערב ביטוח היא כמו שאמרתה הנהג הוא לא נשמע כמישהו נחמד וגם האוטו שלו משופר / מקומבן , ותאמין לי אתה לא רוצה להיכנס לסרט של לתקן את הרכב שלו, תן לו שישבור את הראש מול חברת הביטוח שלך .

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
"ההרבה שחושבים" הינם אנשי החוק חברות הביטוח שופטים שוטרים וכו' ,ואם הם אלה שחושבים ככה מי אנחנו שניתנגד לכך,

וגם אם נעשה זאת זה לא יעשה אותנו צודקים,כדי להוכיח שהוא אינו אשם הוא צריך להביא הוכחות מוצקות לכך,כשבעצם

לנהג הנפגע מאחור קל יותר.

ה"הרבה אנשים" דווקא מכוון לאנשים כמוך. כי דווקא אנשי המקצוע ואנשי החוק יודעים שיש עוד הרבה מעבר.

במקום סתם להתווכח בגלל אמונה תפלה שאתה מכיר, תבדוק את הנושא.

פורסם

אמונה תפלה?:lol:

תראה גיל,אם אתה חושב ככה שים לב שאתה מגזים בתגובותיך לא טענתי שהוא אשם באופן נחרץ אלא שבגלל "אמונה תפלה" זו יהיה לו קשה יותר להוכיח את חפותו.

ולכן באופן עקרוני הוא "תמיד אשם".

במקרה של פותח השירשור כנראה שהוא צודק במידה ודבריו נכונים ב 100% אלא שלנהג הנפגע קל יותר להוכיח שהוא אינו אשם ובזה אתה חייב להסכים.(אם לא אני ימשיך לחיות באמונות התפלות שלי:wink:)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אה, אני בכלל לא התייחסתי למקרה שלו :) באמת שאני לא זוכר את המקרה ואין לי כח לקרוא שוב.

דיברתי באופן עקרוני, על כך שמי ש"נכנס מאחורה" לאו דווקא האשם המרכזי או בכלל וגם רשויות החוק לא מתייחסות אליו כך.

אתה טענת שמי שנכנס מאחורה תמיד אשם, טענה שגם אני חשבתי שנכונה עד שנוכחתי לדעת שהיא לא.

זה הכל :)

פורסם
אודה ואומר שתמיד חשבתי שבסוג כזה של תאונה ברוב המוחלט של המקרים האשמה נופלת על הרכב הפוגע מאחור. אם אתה מכיר נתונים אחרים או לחילופין פסקי דין בהם השופט פסק לטובת הרכב שמאחור, יהיה מעניין מאוד לראות אותם.

כמו תמיד, לראות את הקלפים עולה כסף...8-)

במקרה של פותח השירשור כנראה שהוא צודק במידה ודבריו נכונים ב 100% אלא שלנהג הנפגע קל יותר להוכיח שהוא אינו אשם ובזה אתה חייב להסכים.(אם לא אני ימשיך לחיות באמונות התפלות שלי:wink:)

העיקרון הבסיסי במשפט הוא שצריך להוכיח אשמה, לא אתה אינותה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פותח התרד

רק שתדע שאם תחליט לשקר ובמקרה חברת הביטוח תחשוד במשהו

תיהיה בטוח שהם יגיעו לכאן ויראו את מה שרשמת

תמיר.

פורסם

אינות

(נ') אי קיום, אי מציאות, אין, חוסר, חיסרון, חידלון, היעדר, היעדרות, נפקדות

אינות

nf. nonexistence, absence; abeyance

thank you Babylon

פורסם

ofers,

תודה.

חיפשתי באבן שושן אינות/אינותה ולא מצאתי.

לאחר הסברך, מסתבר שמדובר בהטיה של המילה "אִיֵן" (י' עם צֵירֶה).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין בעד מה.

אבל זה לא ההסבר שלי אלה של חברת בבילון לכן ההוקרת תודה שייכת להם.

לרוב אני משתמש בתוכנה שלהם לתרגומיים (מותקן לי בעבודה) ממש נוח לעבודה באנגלית (במיוחד לדיסלקטים :-D ).

ותמיד יש גם את מורפיקס http://milon.morfix.co.il/ שאומנם אין לו מילון עברית עברית אבל לרוב מספיק התרגום לאנגלית כדי להבין את הפרוש.

• תוכן חדש...