Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :roll: יש לי פאסאט 2002 מנוע 2000 לפני חצי שנה היתקנתי קודנית ברכב וכול פעם שאני משאיר את הסוויץ פתוח והקודנית נידרכת אני מנטרל את הקודנית ומניע והגיר נתקע בחרום

פורסם

ניטרלתי את הקודנית איפסתי את התקלה ואחרי שעה זה חזר למצב חרום בשלישי.בבקשה מישהו ניתקל בתופעה כזאת

פורסם

אצל הרכב של אבא שלי יונדאי סונטה זה קרה לא מזמן

אך לצערי אין לי תשובבה ממשית להגיד למה מה הבעיה כי האוטו נשלח למוסך וחזר עם קבלה בסך 2000 ש''ח. תתכונן.

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

הקודנית שלך מנתקת מתח למחשב ניהול מנוע,

וגורמת לו למצב של אובדן זיהוי מחשב גיר - תופעה ידועה בקרב התקנות קודנית ברכבי VW,

מה שקורה למעשה, זה שאתה פותח סוויץ' - המחשב גיר מקבל מתח, והמחשב מנוע לא. שאתה מכניס את הקוד אתה מדליק את המחשב מנוע, אבל בגלל שהמחשב גיר כבר "דלוק" הוא לא מבצע הליך "לחיצת ידיים", שמבוצע רק בעת ההדלקה שלו.

כתוצאה מזה - כאמור, המחשב גיר והמחשב מנוע לא "מדברים", היות ואין דו שיח והגיר לא יודע את מצב המצערת וכו', הוא מכניס את עצמו לSAFE MODE וננעל בהילוך שלישי, למניעת נזק לגיר.

גש מייד למתקין שינתק חזרה את הקודנית מאיפה שהוא חיבר אותה, ויתחבר אך ורק לאנטנה של האמובילייזר המקורי - שזה הניתוק היחיד שמאושר ע"י היצרן.

מצד שני עדיף אולי מתקין אחר :shock:

נ.ב. - חבל שעשית טורק, מה הוא קשור לסייף בגיר ? :shock:

• ספונסר פורום
פורסם

לא צריך לקפוץ מיד למסקנות ולהאשים את הקודנית ,

צריך לקרוא תקלות מהמחשב ולראות אם התקלות מכוונות

לבעיית תקשורת מנוע ותיבה (ארבע קודים ספציפים)יאם כן באמת כדאי

לבטל את הקודנית.

מעבר לזה יכולה גם להיות בעיה אחרת בתיבה שנראת לך קושרה למשהו שאתה

עושה אבל יתכן שאין לזה שום קשר .

בקיצור לסרוק תקלות ולעדכן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...