Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תחפש טוב ותתמקח טוב יש מצב שתצליח למצוא יונדאי אקסנט מודל 95 ב-6-7K. אמנם המחירון הוא 10-12K (תלוי כמה דלתות והאם 1.3 או 1.5 ל'), אבל אם מדובר על רכב עם קצת דפיקות, צבע מתקלף ודשבורד מפוצץ (אופייני לאקסנטים) אפשר להגיע גם לתקציב שלך במצב השוק היום.

מבחינת אמינות מדובר ברכב מדהים. אני אישית מחזיק באקזמפלר משנת 96 שמלבד בלאי סביר של חלקים (בכל זאת 13 שנה ו-162,000 ק"מ על הכביש) לא עושה שום בעיות מכניות. ואני מכיר גם אקסנטים שצלחו את ה-250,000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות. תא הנוסעים כבר קצת מתפרק וכאמור גם הצבע לא משהו באקסנטים, אבל אתה לא מחפש מרצדס.

מסכים לגמרי לגבי האקסנט.

אחותי מכרה לא מזמן את האקסנט 95 ידני שלה ששירת אותה שש שנים עם קילומטראז' מאוד רציני, אבל ללא תקלה אחת. אפילו פעם אחת הרכב לא נתקע או נכנס למוסך בצורה לא מתוכננת חוץ מטיפולים. בעצם חוץ משנגמר לה הקלאץ' כשהיא התקמצנה על ההחלפה שלו וחיכתה עד הסוף המר.

גם אצלה האוטו היה עם מכות פח קטנות, קילופי צבע ופלסטיקה מפוצצת כמו שלא ראיתי עדיין באף אוטו ויותר מדי חלקים שהדבקתי לה בפנים עם אפוקסי (פלסטיקה מקורית עולה כמו כל האוטו והתקשנו למצוא חלקים בפירוקיות), אבל האוטו היה במצב מכני מושלם ואמין בצורה בלתי רגילה.

גם היא מכרה אותו ה-ר-ב-ה מתחת למחירון.

מומלץ !

פורסם

מיצובישי לנסר מהשנה האחרונה (1993) נכנסת לך בכיף בתקציב, והיא באה די מאובזרת. רק שתיינית דלק במקצת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האקסנט רעיון גדול. באמת רכב שעושה את העבודה.

יש גם סוויפט שהיא חסכונית, אמינה ואפילו זריזה אבל עלולה לעלות הרבה כסף אצל הכירופרקט..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אם תחפש טוב ותתמקח טוב יש מצב שתצליח למצוא יונדאי אקסנט מודל 95 ב-6-7K. אמנם המחירון הוא 10-12K (תלוי כמה דלתות והאם 1.3 או 1.5 ל'), אבל אם מדובר על רכב עם קצת דפיקות, צבע מתקלף ודשבורד מפוצץ (אופייני לאקסנטים) אפשר להגיע גם לתקציב שלך במצב השוק היום.

מבחינת אמינות מדובר ברכב מדהים. אני אישית מחזיק באקזמפלר משנת 96 שמלבד בלאי סביר של חלקים (בכל זאת 13 שנה ו-162,000 ק"מ על הכביש) לא עושה שום בעיות מכניות. ואני מכיר גם אקסנטים שצלחו את ה-250,000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות. תא הנוסעים כבר קצת מתפרק וכאמור גם הצבע לא משהו באקסנטים, אבל אתה לא מחפש מרצדס.

נכון

גם אני מכיר אקסנטים שעברו את ה250K .

גם דיהו ריסר מאוד מומלצת ויש טובות מאוד ב3000 שקל

פורסם

אני אמליץ על הקניה האולטמטיבית שלי בסכומים הללו

פעמיים קניתי ונהניתי

פג'ו 505

נכון, קצת שותה דלק

אבל גדולה, מרווחת, אוטומטית, מזגן ומפנקת

דגם שמור מאוד יעלה לך 6, פחות שמור יעלה פחות

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...