Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בדילמה קטנה האם לעשות טיימנג

פעם אחרונה שנעשה טיימינג היה בתאריך 06\9\19 עם 72231 קילומטר

היום אנחנו במרץ 2009 ויש על האוטו 108100 קילומטר.

כלומר עברו שנתיים וחצי ו 35869 קילומטר.

האם הגיע הזמן?

בין היתר כמעט בכל פעם שאני מניע יש לי חריקה של רצועה, אני מניח שזאת רצועת האביזרים.

האם להחליף אותה?

פורסם

מומלץ לעשות טיימינג ביחד עם רצועת אביזרים כי זה פחות או יותר אותה עבודה של פירוקים.

כל כמה זמן צריך לעשות ברכבך טיימינג(3/4/5 שנים)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין לי מושג בגלל זה אני שואל.

לדעתי עבר מעט זמן זאת רק דעה שלי לכן אולי מישהו שיודע יגיד מה דעתו.

ורגע שאני אבין להחליף את רצועת האביזרים זה כמו להחליף טיימינג?..מבחינת כמות עבודה??

פורסם

יש לי קליאו ישנה יותר. אם אתה מתכוונן לקליאו 91-98.

אז ככה - לפי היינס אתה יכול לחכות 5 שנים או 60 אלף ק"מ. אבל וזה אבל גדול

תלוי איפה עשו טיימינג קודם ואיזו רצועה שמו לך. אם עשו במורשה ושמו מקורי אז תפעל כנל אלא אם כן הרכב נשחט ונסע בעליות ובדרכי עפר והיו לו חיים קשים אז תחליף אחרי 3 שנים או 36 אלף ק"מ (בחישוב של 12 אלף לכל שנה לפי היינס) .

אם אתה לא יודע מה עשו ואיפה ומה שמו תחליף אחרי 3 שנים נראה לי הכי בטוח כי קריעה בקליאו זה אומר בוודאות פתיחת ראש והחלפת שסתומים.

לגבי הרצועות האחרות לדעתי אין קשר אבל אולי אני טועה. הרצועות מזגן אלטרנטור הן חיצוניות ואילו הטיימינג פנימי.

אגב אם יש לך חוברת טיפולים (אפילו ריקה) שאני יכול לצלם אנא שלח לי בפרטי אם אתה באזור המרכז.

פורסם

אז ככה הרנו קלאו שלי בקושי זז לא נשחטת ולא כלום והיא מטופלת ברמות הכי טובות.

את הטיימינג הקודם עשו במורשה עם קבלות והכל וכל הרכבים הם מקוריים.

פורסם

משאבת מים? טרמוסטט?

אני יודע שבכדי להחליף את משאבת המים יש צורך לפרק את הטימינג מה שאני לא עושה כרגע.

ומה רע בטרמוסטט שיש לי היום?

פורסם

הכוונה שלי הייתה ביחד עם הטיימינג.

עלות התרמוסטט היא שולית לחלוטין ומומלץ להחליפו ביחד עם טיפול הטיימינג.

• תוכן חדש...