Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנתי בפורשה 928 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בהפתעה מוחלטת ובלי תיכנון מוקדם התיישנתי בפורשה 928 שנת 1980. אז נכון היא עדין לא אספנות אבל היא ממש קרובה!

מנוע 4.5 8V שמגרגר בהנאה צרופה.

יש הרבה עבודה קוסמטית וגם קצת מכנית אבל בגדול אני חושב שהיא פשוט יהלום שרק צריך קצת לנקות ולהבריק.

צירפתי שתי תמונות ואני מקווה שלאט לאט כשהשיפוץ יתקדם לו לאיטו (לצערי העבודה עליה היא רק בסופי שבוע) אני יעלה עוד ועוד תמונות.

אני בהחלט מתרגש :oops:

IMG_3413-small.jpg

IMG_3415-small.jpg

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי ,תתחדש רכב יפיפה,יצא לי לראות אחת במוזיאון בתפן.

אפשר בבקשה פירוט לגבי ה-"הגיע בהפתעה וללא תיכנון"...מז"א?

ח חי חיפ חיפו חיפושית

פורסם

תתחדש!

ברוך הבא למשפחת האספנים.

:mm_yeah:

איזה שיפוץ היא הולכת לעבור?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האמת, כבר תקופה ארוכה ניסיתי בשקט בשקט למצוא לי רכב אספנות נחמד כי מאז שמכרתי את הלנצ'יה HPE פשוט גירדו לי האצבעות...אבל לא כיוונתי בכלל לכיוון פורשה. חבר טוב פשוט הפנה את תשומת ליבי לרכב הספציפי הזה ואמר שהוא יכול להיות הזדמנות מענינת, וכשראיתי את הרכב מיד התאהבתי :-P

קשה להאמין אבל הפורשה פשוט הוזנחה ברמה קשה גם מבחינת טיפולים וגם מבחינה קוסמטית (בעיקר בפנים). אני מאמין בלהחזיר למקוריות ואני לא מתכוון לא לשדרג ולא לשנות שום דבר על מנת לנסות ולהביא אותה למצב מקורי כמה שניתן. נכון, יש לה קיט חצאיות אבל לטעמי זה דווקא יושב לא רע בכלל ואת זה אני לא מתכוון לפרק.

אני אתחיל לאט לאט בתיקוני חשמל (הרבים שצריך לעשות) בשיחזור הריפודים, תיקון הדש בורד ותיקוני צבע.

מבחינה מכאנית אין הרבה עבודה דחופה אולי חוץ מלסדר את הקלאץ' אבל הוא עוד במצב נסיעה.

בקיצור, אני צריך להכין רשימה ואז לראות :wink:

מה שמוזר זה שלא הצלחתי למצוא שום ספר טכני כמו היינס על הרכב פרט למדריכים למוסכים שיש באינטרנט. הם מאוד מפורטים אבל פחות ידודתיים מאשר ספרי היינס...חבל.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

ראיתי את הרכב הזה אצל פיני,אני לא יודע אם זה לפני שקנית אותו או אחריי,ראיתי את הרכב לפני שבועיים בערך

הרכב נשמע ממש טוב ונראה טוב:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

תתחדש, אהבתי מאוד את הרכב בזמנו, וזכורה לי הכתבה המהללת של גורג כשר על הרכב אי שם בשנות ה 80..

איך

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תתחדש, אהבתי מאוד את הרכב בזמנו, וזכורה לי הכתבה המהללת של גורג כשר על הרכב אי שם בשנות ה 80..

איך הרכב הגיע לארץ ?

לא הייתי מתנגד לשים יד על אחד כזה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סליחה על השאלה, אבל איך הגיעה לארץ כזו פורשה?

היבואן לא התחיל להביא מכוניות רק בשנים האחרונות? :shock:

ושוב, מתנצל על השאלה הקצת מטופשת. אני רק עכשיו מתחיל לגלות שיש גם תרבות מוטוריקה בארץ. :oops:

• תוכן חדש...