Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייאשתי מלחפש ניסאן אלמרה יד ראשונה ק"מ נמוך, מה עוד שעוד חודש יש לי טסט לאוטו ואני כבר רוצה משהו להתחדש איתו לקראת החג.

חשבתי לגשת לניו קופל, יש להם הרבה פוקוסים, מודל 2006, ק"מ נמוך יחסית

מה אתם אומרים על עיסקה לתת להם את הרכב שלי (פולו קלאסיק יד שנייה שעשתה 180000 ק"מ) ולקחת לי פוקוס ?

פורסם
התייאשתי מלחפש ניסאן אלמרה יד ראשונה ק"מ נמוך, מה עוד שעוד חודש יש לי טסט לאוטו ואני כבר רוצה משהו להתחדש איתו לקראת החג.

חשבתי לגשת לניו קופל, יש להם הרבה פוקוסים, מודל 2006, ק"מ נמוך יחסית

מה אתם אומרים על עיסקה לתת להם את הרכב שלי (פולו קלאסיק יד שנייה שעשתה 180000 ק"מ) ולקחת לי פוקוס ?

כמה זה ק"מ נמוך יחסית?

פורסם

אין שום בעיה רק זכור לקנות ישירות מחברת הליסינג (כמו ניו קופל שציינת) ולא ממגרשים פרטיים.

עם הלחץ שהם נמצאים בו ועם המבצעים שהם יוצאים בהם, יש אפילו סיכוי שתקבל מחירון על הפולו, מה שלעולם לא היית מקבל אם היית מעמיד אותו למכירה בשוק החופשי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מדבר על סדר גודל של 60000 ק"מ. דווקא לא עושה הרושם שהם בכלל לחוצים

אני משאיר הודעות לא חוזרים, גם אם יתנו מחירון על הפולו על הרכב שהם מעונינים למכור הם יבקשו מחירון

וכמובן יש להם תנאים, מינימום לטסט 60 יום ועוד.........

פורסם
אני מדבר על סדר גודל של 60000 ק"מ. דווקא לא עושה הרושם שהם בכלל לחוצים

אני משאיר הודעות לא חוזרים, גם אם יתנו מחירון על הפולו על הרכב שהם מעונינים למכור הם יבקשו מחירון

וכמובן יש להם תנאים, מינימום לטסט 60 יום ועוד.........

אני הייתי בסניף של ניו קופל ביד אליהו לפני שבועיים בערך, דיברו איתי על פוקוס 5 דלתות (אני מחפש רק 5 דל') מודל 2006 מליסינג, בסביבות 85000-95000 ק"מ והמחירים בסביבות 63,000-64,000 ש"ח. גם לי הם לא נשמעו לחוצים ולא היה פשוט להוריד אותם במחיר. אחרי יומיים התקשרה אלי איזו נציגה שלהם ושאלה מה החלטתי לגבי הרכב. אמרתי שהמחיר קצת גבוה בשבילי והיא אמרה שלום ותודה. מאז הם לא התקשרו שוב.

פורסם

אז כיצד ניתן להסביר את התופעה הזו ? מצד אחד שוק מוצף (ככה הרבה טוענים) , מצד שני חברות הייטק רבות סוגרות ומחזירות את הרכבים. ומנגד החברות ליסינג לא ורצות להתפטר מהרכבים ? מה קורה ?

פורסם

בניגוד לרושם שנוצר, המצב בשוק היד השנייה מורכב יותר.

כיוון שמכירות הרכב החדש נפגעו קשות, המון אנשים רצים אל חברות הליסינג כדי לרכוש מכוניות יד שנייה חדשות באופן יחסי (לא לשכוח שאין גם הרבה מכוניות פרטיות מהמודלים הללו למכירה, בגלל העובדה שלא נרכשו הרבה כאלה (יחסית) וגם אלה שכן קנו לא רצים להחליף אותן בגלל המצב).

המצב בחברות הליסינג הוא שהמכוניות הטובות (על הנייר) עם קילומטראז' נמוך עד סביר (פחות מ-60 עד 70 אלף ק"מ) פשוט נחטפות ו(תאמינו או לא) יש רשימת ממתינים עליהן.

המכוניות הפחות טובות (עברו קילומטראז' גבוה או קיבלו פצצות כאלה ואחרות) יותר נפוצות, ואותן ניתן להשיג במחיר נמוך יותר או שהן אפילו עוברות הלאה לסוחרים.

פורסם

נשמע סביר, נראה לי שבחול המועד אני הולך לסגור בעסקת טרייד אין בחברת ליסינג כלשהי.

שאלה נוספת בנושא "ידיים" - מודעה שמפורסמת על ידי סוחר או מגרש ארייד אין, המוכר טוען כי העברת הבעלות מהמוכר (יד ראשונה) אליו לא נחשבת כיד , האם אמת נכון הדבר ?

פורסם
נשמע סביר, נראה לי שבחול המועד אני הולך לסגור בעסקת טרייד אין בחברת ליסינג כלשהי.

שאלה נוספת בנושא "ידיים" - מודעה שמפורסמת על ידי סוחר או מגרש ארייד אין, המוכר טוען כי העברת הבעלות מהמוכר (יד ראשונה) אליו לא נחשבת כיד , האם אמת נכון הדבר ?

נו, יש חדש?

אני גם כנראה אסגור בימים הקרובים עסקה של פוקוס 2007 מהשכרה של אוויס. אשמח אם תוכל לתת קצת פרטים על העסקה שלך, ובעיקר כמה הנחה הצלחת לקבל? איזה הטבות נוספות נתנו לך (אחריות, תוספות)? ואיך הלך עם תהליך הבדיקה-תיקונים?

אגב, גם אני שמעתי את הטענה לגבי ה"יד הנעלמה" של המגרש, בין בעלות חברת הליסינג לבעלות של הקונה הפרטי. יש דבר כזה?

פורסם

לסוחרים מוכרים יש תעודת סוחר שמאפשרת להם להעשות העברת בעלות על שמם כך שלא מתווספת בעלות נוספת.

לא יד נעלמה ולא שום דבר אחר, פשוט התקנות.

מה שכן, אם אני לא טועה ברכבים שבבעלות סוחר על הרשיון שהוא מקבל כסוחר תמיד מופיע אפס בעלויות קודמות וצריך להיזהר מזה כי הם עלולים להטעות עם זה. לשים לב מתי הוצא הרשיון על שמו.

• תוכן חדש...