Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע סיימתי לראות את הפרק הראשון בוואלה! רכב.

פרק טוב נקווה להמשך דומה ואפילו טוב יותר.

הפרסומת בסוף לחנויות הנוחות הייתה קצת לא במקום אבל כנראה שאין מה לעשות בנושא.

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה-ל-ל-ו-י-ה!

פרק מצוין וערוץ אחד עם התקציב העלוב שלו וכל הביקורת על זה שהוא ערוץ זקן ומת הצליח ללמד את ערוץ 10 על שלל המזומנים ושלל המפיקים המגניבים והטרנדים שעושים בריינסטורמינג על הבאר במאסה איך מפיקים תוכנית מצוינת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סוף סוף משהו מעניין אצל הערוץ הראשון

תכנית מעולה!!!

וגם מי שלא אהב...לפחות יש לנו גם תוכנית ישראלית

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה משתמש בפיירפוקס? אם כן, תוריד IE TAB. לא ברור לי איך אפשר להסתדר בלי...

Insane things comes from insanely people.

פורסם

למי שלא עובד שיכנס לפה:

http://www.iba.org.il/media/?recorded=tv

שיחפש "טסט ראשון" ויחכה דקה...ואז הוא יוכל לראות את התוכנית המוקלטת.באיכות סבירה וממש "גולשת".

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

רק רוצה להוסיף שגם אני ממש נהניתי לראות את התוכנית במיוחד מהפן המקצועי שעשו ממנה למרות שזה יכול להרתיע אנשים שלא מכירים כל כך....

כל הכבוד לאון וגיא!!!!

מחכה כבר לשבוע הבא!!!

פורסם

לדעתי תוכנית מעולה.

כמובן שיש מה לשפר, אבל בתכלס יותר שווה מהתוכנית שהיתה לפני.

עכשיו אני אלך לשלם אגרה רק בשביל התוכנית

כל הכבוד למעורבים

פורסם

תוכנית מעולה ביותר, מהנה, והכי חשוב - מעניינת.

און - אתה פשוט בנאדם חמוד! אי אפשר שלא להתפעל ממך! יישר כח!

כן יירבו כמו התוכנית הזו,

רועי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אני חושב שמגיע לה שרשור ולו מכיוון שסוף סוף אפשר לומר שיש כאן תוכנית רכב נורמלית. נהנתי מהצפייה, היה מעניין, זורם, אינטראקציה טובה בין און לגיא ויופי של אייטמים. כל הכבוד!

רוני

+1.

ממש נהניתי. האמת, הופתעתי לטובה! התוכנית זרמה יפה ,היתה מעניינת מאוד ועברה מהר מידי :-(

הכימיה בין און לגיא מצוינת, מי היה מאמין שדווקא ערוץ 1 יעשה בית-ספר לערוץ 10 בנושא הזה.

הדבר היחיד שהציק לי בעין זה הקטעי מעבר שגיא ואון יושבים במעין "בית-קפה", שם היתה מורגשת דלות התקציב:

כל התפאורה והניצבים גרמו לי להיזכר ב"צעירי תל-אביב"/"עניין של זמן", אבל זה באמת שטויות.

כה לחי! :beerchug:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

זה לא בית קפה זו תחנת נוחות שהייתה פרסומת "סמוייה" לאורך כל הפרק.

אבל כמו שכבר אמרנו, אין מה לעשות וחייבים להיות ספונסרים.

פורסם

באמת תוכנית נחמדה, מעניינת ברובה וזורמת.

מה שכן, חבל שלא הקדישו יותר זמן למבחן של ה207 והקליאו ולא בחנו גם את ה5GT וה205 מולם. היה יכול להיות נחמד לראות את הדינואורים האלו בתנועה. כמו כן, את הקטע עם ההאמר והמדרגה צריך להפוך ליותר לימודי. במקום סתם להראות איך גיא נועל דיפרנציאלים ויורד את המדרגה כדאי לתת את הדגש על איך לעבור מכשול כזה. קצב, כיוון נכון, בלימה, הגה וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעולה!

אהבתי מאוד.

התוכנית מענינת , מקצועית וגם קלילה (חוץ מהקטע בסוף :? ) .

קבלו ח"ח :mm_yeah:

שידרוג אדיר לעומת המופע המוטורי (שהיה מזעזע).

Not the sound of silence -ABARTH

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...