Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי מופע האימים המוטורי [אני רק נזכר בו וכבר יש לי דמעות ממה שהאילדיס הולך לעולל לנו בראשון על הבוקר], לא פלא שכולם מתלהבים.

נכון, "זורם", "משעשע". אבל גם חלול.

און הוא עתונאי ובגלל זה היו לי ציפיות שהוא ישתמש במנוף הענק שנתנו לו למשהו יותר גדול מהעברת דירה של רווקה+חתול. לצערי זה לא קרה ולא יצאתי מהתוכנית עם שום אינפוט חדש או שעלול לעניין מישו שלא חבר בקרזפורום.

אז מה היה לנו?

1. קליאו ספורט יותר טובה מ-207gti - ממש חידוש!! [ואף מילה על איך הדור החדש מול דור המייסדות, מה שבאמת מענין].

2. רכב עירוני צריך גיר אוטומטי [בארץ שאני מתגורר בה רב הזמן, שבה יש מלא עירוניות, היו מתים מצחוק].

3. שג'יפ גדול וממוגן פטור מנסיעה על שבילים [שרק על זה מגיע נו-נ-נו] ויכול להשכיב מדרגת חול [אם זה היה סלע הוא היה משאיר שם את כל הטמבון האחורי].

4. שאנחנו לא מסוגלים ליצור שום דבר מקורי ואם באנגליה סלב עושה הקפה אז גם כאן זה חייב להיות [למה??].

5. שמאזדה 3 שהיתה בג'נווה היא רכב חדש שיימכר טוב [ולא שזה בסה"כ פאקינג פייסליפטינג].

(הערת ההנהלה: כאן התפצל השרשור לדיון בנושא מאזדה 3 החדשה. אפשר למצוא את הדיון המפוצל כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=255154 )

מישו היה פעם במסעדה של השף איל שני [נדמה לי ששמה סאלון]?? האיש מאוהב בתדמית שנוצרה לי כאיש העגבניות אז כל הערב הוא עומד וחותך עגבניות במקום לקחת איזה ילד שיעשה את זה ולהתרכז בדברים חשובים יותר. אותו דבר קרה עם און, שאני מבין שהוא נהג מרוצים [איפה??], שהכי חשוב לו זה להראות שהוא נהג גבר-גבר במקום לערוך תוכנית שיכולה לענין לא רק מי שמחפש לראות החלקות על מסלול.

במילה אחת:: פספוס.

בשתי מילים:: לא רלבנטי.

פורסם

אנחנו יצאנו להביא לכם קטעים מאחורי הקלעים של טסט ראשון עם גיא אריאלי ואון התותח ואנחנו בטוחים שתהנו. כל שבוע נעלה עוד פרקים מאחורי הקלעים ותוכלו להגיש שאלות לצוות התכנית.

http://www.exstream.co.il/index.php?pid=6&vidid=0 צפו בסרטונים של און וגיא8)

פורסם

זו תכנית ראשונה, לפחות תפרגן קצת, ותן להם עוד צאנס.

ודרך אגב מרייטינג צפיות, היה קהל גדול מאוד והפידבקים ממש טובים.

אנחנו נכחנו בצילומים, ולא כולם מקצוענים ברכב כמוך ואחרים בפורום.

ואתה באמת משווה את המקצועיות של און ואינדיס? ללא ספק און קצת יותר בקיא וגיא קצת יותר עובר מסך. סוף סוף קם מישהו עם ביצים שלא נמצא שם בשביל הכסף, כמו אחרים ונותן בראש.

לא יחסר קצת פרגון,

פשוט חכה לפרק הבא.

פורסם
אחרי מופע האימים המוטורי [אני רק נזכר בו וכבר יש לי דמעות ממה שהאילדיס הולך לעולל לנו בראשון על הבוקר], לא פלא שכולם מתלהבים.

און הוא עתונאי ובגלל זה היו לי ציפיות שהוא ישתמש במנוף הענק שנתנו לו למשהו יותר גדול מהעברת דירה של רווקה+חתול. לצערי זה לא קרה ולא יצאתי מהתוכנית עם שום אינפוט חדש או שעלול לעניין מישו שלא חבר בקרזפורום.

אז מה היה לנו?

1. קליאו ספורט יותר טובה מ-207gti - ממש חידוש!! [ואף מילה על איך הדור החדש מול דור המייסדות, מה שבאמת מענין].

2. רכב עירוני צריך גיר אוטומטי [בארץ שאני מתגורר בה רב הזמן, שבה יש מלא עירוניות, היו מתים מצחוק].

3. שג'יפ גדול וממוגן פטור מנסיעה על שבילים [שרק על זה מגיע נו-נ-נו] ויכול להשכיב מדרגת חול [אם זה היה סלע הוא היה משאיר שם את כל הטמבון האחורי].

4. שאנחנו לא מסוגלים ליצור שום דבר מקורי ואם באנגליה סלב עושה הקפה אז גם כאן זה חייב להיות [למה??].

מישו היה פעם במסעדה של השף איל שני [נדמה לי ששמה סאלון]?? האיש מאוהב בתדמית שנוצרה לי כאיש העגבניות אז כל הערב הוא עומד וחותך עגבניות במקום לקחת איזה ילד שיעשה את זה ולהתרכז בדברים חשובים יותר. אותו דבר קרה עם און, שאני מבין שהוא נהג מרוצים [איפה??], שהכי חשוב לו זה להראות שהוא נהג גבר-גבר במקום לערוך תוכנית שיכולה לענין לא רק מי שמחפש לראות החלקות על מסלול.

מצד אחד אתה טוען שזה חלול, מצד שני טוען שזה ייבוא מאנגליה ולא המצאנו כלום, אז לפי מה שאתה אומר, פיפט גיר וטופ גיר גם חלולים?

אל תשווה את אייל שני לאף אדם אחר, הוא אדם הזוי שנהנה מריח טיפות הטל בלילה שנופלות על עלי המנגרוב ביער שבאמצע המדבר. בינו ובין המציאות אין הרבה קשר.

בעניין הקליאו והפיג'ו, לך לא חידשו, לאחרים כן. אולי היה חסר קצת נתונים אבל לא בגלל זה פוסלים אייטם שלם.

ולגבי האוטומטי, בארץ זה מה שמוצע לנו לרוב וזה מה שהרוב גם דורשים.

ההאמר כנראה היה אייטם חסות בלי להראות לנו איזו פרסומת רגילה אלא להראות פרסומת בצורת אייטם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מקווה ומאמין שהתוכנית תשתפר. היא ממש מקפיצה את ערוץ 1, אחרי שיראו את אחוזי הרייטינג של התוכנית, ויזהו את הפוטניצאל שיש לתוכנית מוטוריקה, אז היא תשתפר מעונה לעונה! :)

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
בנוגע להשוואה שהם עשו בין הקליאו וה207-

היה חסר לי מאוד כל המספרים, הנתוני "כוח". המידע היחידי שספגתי זה ש207 יש יותר כוח סוס. לא יודע בכמה היא יותר חזקה מהקליאו, ומה ההבדלי נפח. גם לא הזכירו מחירים, רק אמרו שה207 זולה בעשרים אלף שקל. הייתי רוצה לשמוע את און מדבר יותר על הקליאו, הוא פשוט שכח ממנה שהתחילו לעשות "נהיגת מסלול". נכון מוקדם יותר הוא סוג של סיקר אותה ונתן לה בראש, אבל אחרי הכל מדובר בהשוואה, וצריך להעמיד את שתי המכוניות בהפרשים של אחד אחרי השני בשביל לקבל השוואה איכותית ומקצועית. תמוהה בעייני.

יש אחלה דינמיקה וכימיה בין און וגיא. און אם אתה קורא את זה- אנא ממך תדבר פחות עם הידיים, ובמקרה ואתה כן מדבר עם הידיים, תדאג שלכל תנועה תהיה "כתובת" כי אחרת זה נראה שאתה מנסה ליצור מערבולות רוח. :lol:

כנ"ל היה חסר לי עוד נתונים יבשים של היונדאי. אם הם לא היו מצלמים את היונדאי מאחורה לא הייתי יודע שמדובר במנוע 1.2.

זה ממש לא במקום כל האנשים שנכנסים לפריים ב"אולפן".

הייתי שמח אם הם היו מציגים את הרכב שהם עלו איתו לשטח. מה הוא? מי הוא? חברה? סמ"ק כ"ס, ביצועים, מצבי נהיגה, וכ'ו, מחיר התחלתי, וכו. אחרי הכל אני רוצה להשכיל מזה משהו. אפילו לא בחרו שלהסביר או ללמד איך לרדת מכזה שיפוע "יעני" הסבר מבית המקצוען. אחרי הכל, תוכנית רכב, ורוצים להשכיל.

הייתי שמח אם הם היו מציגים את אותו מסלול הראלי ומספרים קצת על ה"מכונית ראלי מטורפת".

מאוד אהבתי את התוכנית. עבודת בימוי מקצועית ביותר.

לא יזיק אם יוסיפו קצת פרטים יבשים ויוסיפו קצת יותר מידע יבש על מחירים וביצועים.

הם דווקא כן אמרו את נתוני הנפח והכוח. הקליאו עם 2 ל' ו197 כ"ס לעומת ה207 עם 1600 טורבו עם 175 כ"ס.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

:screwy:

אז מה היה לנו?

5. שמאזדה 3 שהיתה בג'נווה היא רכב חדש שיימכר טוב [ולא שזה בסה"כ פאקינג פייסליפטינג].

הללויה ,

המשיח הגיע - קבלו אותו ....

או יותר נכון ,מה נסגר איתך ?

לא כל מי שכאן מבין/יודע או חווה דברים כמוך (או כמו מספר רב של אנשים כאן) אז בגלל זה לכתוב לא רלוונטי,פספוס ??? .

תביא משהו יותר טוב ואז תדבר כי עד אז לפחות יש אנשים שעושים (משעות הבוקר המוקדמות עד שעות הלילה המאוחרות) בשביל שיהיה לנו ( אלא שצמאים לתוכניות כאלה בארץ )משהו לראות (ולא רק כדורגל,כדורגל וכדורסל ) .

נ.ב

למען הסדר הטוב אשמח לדעת מהיכן הידע שלך .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
הם דווקא כן אמרו את נתוני הנפח והכוח. הקליאו עם 2 ל' ו197 כ"ס לעומת ה207 עם 1600 טורבו עם 175 כ"ס.

באמת? כנראה שממש לא שמתי לב.

פורסם

נהנתי לראות את התוכנית, והרעיון של עקפת מסלול עם מכונית ראלי פשוט גאוני!

התוכנית בפירוש עדיפה על המופע המוטרי המזעזע שהיה!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אז מה היה לנו?

אין לי מניות אצל און או בערוץ 1, אבל אתה "קצת" מגזים. קודם כל - און לא הקובע הבלעדי של תכני התוכנית ויש דברים אחרים שהוא צריך להתחשב בהם, אני משוכנע. זה שהידע שלך ושלי (נניח) גדול מאוד במכוניות והתוכנית לא ממש חידשה לך, לא אומר ש: א. אתה לא יכול ליהנות מהצפייה בה. ב. שהיא לא מחדשת כלום בשביל אף אחד.

רוב צופי הערוץ הראשון אינם חובבי רכב ואני משוכנע שהתוכנית חידשה להם הרבה. אני בטוח שאם תתאמץ לחשוב תגלה שגם לך היא חידשה משהו. לדוגמה הירידה של המדרגה עם רכב השטח - אולי לג'יפאים מנוסים זה נראה כמו שטויות, אבל אני, בתור אחד שהבנתו בשטח איננה גדולה, התרשמתי.

בנוסף, מהיכרות עם און האגו שלו לא כזה גדול כמו שנדמה לך (אם כי האגו של נהגי מרוצים בעבר או בהווה הוא תמיד גדול משל האדם הממוצע, בדיוק באותו האופן שהאגו של כוכבי קולנוע או זמרי רוק הוא גדול - וזה בלי קשר למידת הפרסום שלהם). הוא הראה החלקות על המסלול כי זה מגניב ומוסיף עניין לצפייה, בדיוק מאותה הסיבה שקלארקסון עושה דריפטים עם כל מכונית שהוא בוחן. אגב, אני חושב שגם לצופה הממוצע הדבר הזה יכול להדגים הבדלים בין המכוניות - קל היה לראות שהקליאו הרבה יותר "חיה" על המסלול מה-207, וזה מה שהם רצו להעביר.

רוני

נ.ב. אגב, לכל המקטרגים על אילדיס: אז קודם כל, גם אני הייתי מהמקטרגים על התוכנית שלו, אבל יצא לי להכיר אותו מעט מאז ואפילו לדבר איתו קצת על הנושא. בפירוש ניכר שהתחום המוטורי קרוב לליבו והוא מתייחס אליו ברצינות הראויה. הוא גם מודע לרבות מהבעיות של המופע המוטורי. למרות מה שנאמר אני מקווה שהוא יוכל להחזיר גם את התוכנית הזו ולעשות אותה טוב יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...