Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם הפעם (ולאחר כל שידור בעצם) את הפרק המלא וכן חלקיו לבחירתכם, תוכלו למצוא כאן:

http://cars.walla.co.il/?w=/4716

האתר הזה מסרב באופן עקבי להקרין את הפרקים. לא רק במחשב בודד ולא רק היום.

קראתי כאן שלא רק אני חווה את התופעה המרגיזה הזו.

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צפיתי עכשיו בתכנית באינטרנט מכיוון שפספסתי את השידור - פשוט מצויין!

און,אל תשים לב לכל המלעיזים ומשביתי השמחות,התכנית עשר ותאמין לי שכולנו מודעים לבעיות ולמגבלות (הרבות יש לציין - בכל זאת,ערוץ 1 :wink::lol:),ולדעתי הוצאתם מהתוכנית את המקסימום חרף המגבלות,התכנית פשוט כיפית לצפייה :-):mm_yeah::mm_yeah:

לי אישית איכות השידור לא ממש מפריעה,ראיתי עכשיו פרק שלם באינטרנט ואין לי תלונות :wink:

בכ"מ אני בטוח שרק תשתפרו,ומי יודע,אולי יום אחד התכנית תגיע לפריים טיים בערוץ 2 :-D:-P (או לפחות 10 :wink:)

ובקשר לקטע נהיגת הראלי - עכשיו אני מצטער שאני לא מפורסם :| יש מצב לאיזו הגרלה בין חברי הפורום? :lol:

פורסם

האמת, ואני לא רוצה "to rub it in", אבל יצא לי לטעום נהיגת ראלי כזו ברכב דומה ובהשגחתו של און (אפילו שהוא לא ישב איתי באוטו) לפני זמן מה - בפירוש חוויה מהנה מאוד. אם הייתי יכול להרשות לעצמי (והיה כאן ספורט מוטורי נורמלי) הייתי מאוד רוצה להחזיק רכב כזה, אפילו בשותפות עם כמה אנשים (ויש כאלו דברים בעולם).

בכל מקרה, בנוגע לתוכנית (וכבר אמרתי את זה לאון) - היה לא פחות טוב מהפרק הראשון. אפילו האייטם על המרצדס היה חביב בגלל שהוא בוצע בהומור. השיחה על שוק הרכב הישראלי הייתה קצת ארוכה מדי (סליחה קובי :wink: ) וליאור מילר קצת יבש מדי בשביל האייטם של הראלי - הוא פשוט לא היה מעניין. חוצמזה - יפה מאוד. אגב - מוצא חן בעיני במיוחד הקטע של ה"60 שניות" (או 90?) - טקסטים טובים וקריינות טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחרי שצפיתי בפרק אני יכול להגיד שהיה (שוב) נחמד מאוד מלבד השיחה על שוק הרכב הישראלי.

זה היה מביך. :?

"מדיניות המחיר הקשיח" של מאזדה?...

נו באמת...

פורסם

הקטע על ה- S2000 היה מקסים. יופי של תוכנית. קצת מזכירה את Fifth Gear :-)

הזכירו שהורדת מחירים פוגעת בלקוחות, אבל שכחו לציין מי הלקוחות של מזדה/פורד... חברות הליסינג...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אחרי שצפיתי בפרק אני יכול להגיד שהיה (שוב) נחמד מאוד מלבד השיחה על שוק הרכב הישראלי.

זה היה מביך. :?

"מדיניות המחיר הקשיח" של מאזדה?...

נו באמת...

האמת שגם אני רציתי לומר משהו על זה, הזכרת לי. זה יותר מדי נשמע כמו "מאזדה הם כל-כך טובים ומצליחים שהם אפילו לא צריכים להוריד מחירים בעיתות משבר". שזה, אגב, בדיוק מה שחושבים במאזדה... למזלם ציי הרכב (ובעקבותיהם כמעט כל השוק) קונים את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

פרק נחמד מאוד. העובדה שגם גיא וגם און נוהגים בכל רכב מוסיפה מאוד. גם הדגמת נהיגה יפה של און ב-S2000 :)

פורסם

פרק נחמד מאוד, אז עוד פעם

כל הכבוד וישר כוח.

דרך אגב מאוד יפה מצידכם שהעליתם את זה לאתר ואללה

כי אחרת אני לא הייתי רואה אף פרק.

יש אנשים שיושבים יותר מדי זמן במשרד, :evil:

תמשיכו כך :-D

פורסם
פרק נחמד מאוד. העובדה שגם גיא וגם און נוהגים בכל רכב מוסיפה מאוד. גם הדגמת נהיגה יפה של און ב-S2000 :)

גם אתה הזכרת לי - אני מנחש שההשראה לקטע של ה-S2000 הגיעה מהסרטון הזה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מישהו יודע איפה מסלול הראלי הזה?

האם הוא פתוח לציבור?

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

כרגיל תכנית חביבה ומהנה למדי. תחושה טיפה לא נוחה היתה, לי לפחות, בשל הייצוג המוגבר והמאוד מוחמא של מאזדה בתכנית. גם הדרכת נהיגה מהירה במיאטה וגם מדיניות מחיר מוערכת של היבואן. טיפה "צי פיל".

פורסם

אישית, מאוד נהנתי מהפרק אתמול.

הדבר היחיד שהציק לי זה שהוא נגמר מידי.

2 אייטמים (S2000 & GLK), לדעתי וטעמי, זה קצר מידי. לא חושבים? :roll:

תבינו שאנחנו חיים בישראל, ולמעט פלאפל, כל מה שתקבלו פה יהיה ברמה מעט נמוכה יותר מאשר באנגליה, על אחת כמה וכמה בתחום המוטורי.

יש באנגליה מספיק לבנונים ומצרים כדי שתמצא שם פלאפל ברמה שלא תבייש אף מוסד פלאפל ישראלי.

תבדוק את המקס שלך - שלי הקליט מההתחלה בלי בעיות.

+1

שזה, אגב, בדיוק מה שחושבים במאזדה... למזלם ציי הרכב (ובעקבותיהם כמעט כל השוק) קונים את זה.

רוני

אם אתה באמת חושב שציי הרכב משלמים את המחיר הרשמי שמאזדה דורשים מהאזרח הקטן - תחשוב שוב..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...