Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניסיתי להכנס לכל הלינקים - שום לינק לא עובד.

מה עושים?

זה לא עובד לך?

עריכה:

כרגע ראיתי שלא,ניסית אולי לפתוח באקספלורר\פיירפוקס?

מה שאתה יכול לנסות זה להכנס למדיה פלייר,ללכת לFile-->Open URL ולהעתיק לשם את הכתובת הבאה:

http://a3.walla.co.il/adf.cgi?l=walla.cars.&c=&pg=Test_rishon&p=channel1&s=44&pos=32&net=&geo=IL&rate=0&vid=1

תגיד אם עובד לך ;)

פורסם

אני לא מבין כזה גדול במחשבים, אבל במחשב הישן שלי זה עושה אותה בעיה.

זה או הגדרות של המדיה פלייר שלך או שיש בעיה של זיכרון או מהירות של מעבד.

זה בוודאי בעיה מקומית אצלך, כי עדיין יש עשרות אלפי צפיות לוידיו הזה אצלנו.

פורסם

אכן בעיה מקומית,אבל אני לא ממש מצליח לעלות על הגורם לבעיה...

מה שאתה יכול לנסות הוא לשדרג את המדיה פלייר (יש לך את הגרסא הכי חדשה [11]?),או לחלופין לנסות לצפות בתוכנה אחרת,bsplayer לדוגמה,ולהשתמש כמובן בלינק הזה

(כפתור ימני->מאפיינים ותעתיק את כל הכתובת,לא רק את מה שמופיע פה. משום מה אני לא מצליח לזה לגרום להיות כיתוב רגיל ולא לינק...)
פורסם
אפילו לטופ גיר אין אתר רשמי, יש להם פינה באתר BBS

יש להם פינה באתר של יצרן ג'אנטים? שחיתות!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחלה פרק!

אני חושב שרוב הפרקים כבר בטח צולמו, אבל לדעתי צריך לתת יותר אינפורמציה על זמנים.

למשל זמן הקפה במסול של הקליאו מול הפג'ו בפרק הראשון.

זמן הקפה של בסיבוב ראשון על המיאטה וזמן אחרי קצת אימונים (במידה וכמובן היו הקפות ולא רק עריכה).

זמן הקפה של און במסלול הראלי, כדי שיהיה למה להשוות.

סה"כ, תענוג (קצר) של תוכנית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא עובד. ניסיתי גם את הלינקים ש-LOTUS (אייל)העלה.

mms://vid.walla.co.il/video/armageddon/532297-6.wmv

mms://vid.walla.co.il/video/armageddon/535118-6.wmv

תפתח את זה עם המדיה פלייר,אין סיבה שלא יעבוד

אייל

פורסם
1.למה יש אנשים שקוראים להונדה HUNDA?? אני שאלתי מומחים ובפרסומות לרכבים, אני שומע HONDA ודווקא און יעקובסון ובדרך כלל ערסים, קוראים לזה HUNDA.

2.למה אתם יושבים ומארחים אנשים בבית קפה ציבורי?אני מבין שישראל בתקופה קשה אבל עדיין...

3.און אתה באמת טוב בדריפטים והייתי מת לשיעורים פרטיים:-)

ואפשר לדעת איפה השדה תעופה הזה וגם איפה המסלול ראלי הזה?

בקשר ל"אתר" שלכם, אז באמת חבל שואללה לא מסדרת לכם פינה כמו שצריך, אבל אפילו לטופ גיר אין אתר רשמי, יש להם פינה באתר BBS.

אני אישית אוהב את התוכנית ולומד דברים חדשים!

1. מעולם לא אמרתי HUNDA. הונדה - בהחלט. זה אולי רק נשמע כך, אבל ליתר דיוק בדקתי. HONDA.

2. אחד הספונסרים של התוכנית, כפי שנאמר, היא חברת דלק מסוימת, הצילומים נעשים באחת מחנויות הנוחות שלהן.

3. www.drive-art.co.il

4. המנחת הוא שדה תימן, ולא, לא ניתן להגיע לשם ולהעלות עם המכונית. מדובר במנחת סגור ופעיל.

5. מסלול הראלי הוא באזור בית קמה.

6. גם נושא היצוג בוואלה ישתפר בהמשך.

7. תודה!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

און,:mm_yeah:אחלה תוכנית נהנה מכל רגע.

רק שאלה אחת,מדוע התוכנית אינה מצולמת באולפן כמו Top gear למשל,אלא בחנויות נוחות של חברות דלק.

ALFA ROMEO MITO 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...