Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטרף לדעה שלא צריך להשוות את התוכנית להילוך חמישי או טופ גיר, ובפועל היא ממש לא מנסה לחקות אותם.

"המופע המוטורי" הייתה תוכנית שניסתה לחקות במידה מסויימת את טופ-גיר, אבל צורת ההגשה, התוכן והכימיה בין המנחים לא ממש הצליחה.

בנוסף, אל תשכחו שהתוכנית אמורה לפנות לציבור הרחב, גם אלה שלא ממש מבינים במכוניות, וככזאת היא לא יכול להיות מקצועית לרמת הבורג.

סה"כ מדובר בתוכנית רכב מוצלחת שבהחלט נהנתי לצפות בה. מקווה שיהיו הרבה פרקים ועונות.

חזקו ואמצו :mm_yeah:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר שצפיתי בשני הפרקים, אני רוצה להצטרף לגל המחמאות. בהתאם לנסיבות התכנית מעולה לפי דעתי - מקצועית, מבדרת, מכוניות מענינות, נהיגה יפה, לא צריך הרבה יותר.

קשה בלי להשוות למופע המוטורי, וברור לכל שהתכנית הזאת (גם נראית דלה יותר באמצעים) עושה למופע המוטורי בית ספר אמיתי.

כל הכבוד והמשיכו כך,

רני דקל

פורסם

אהבתי את הפרק השני, והS2000 עשתה חשק.

רק דבר אחד יש לי להגיד, אם אפשר רק לעשות יותר מבחני רכב ראליים לשוק שלנו, זאת אומרת משפחתיות ומנהלים בעיקר. אפשר גם לשטוף את העיניים, אבל אני מעדיף מבחני רכב שיעניינו את הרוב. קחו לדוגמה את המבחן על הI10, זה היה טוב.

פורסם
אם אתה באמת חושב שציי הרכב משלמים את המחיר הרשמי שמאזדה דורשים מהאזרח הקטן - תחשוב שוב..

ברור שלא, אבל הם מוכרים את המכוניות שלהם לפי מחירון לוי יצחק (אחרי הנחות, כמובן). בכל מקרה כמובן שזו לא הסיבה שמאזדה לא נותנים הנחות ללקוחות פרטיים - הם פשוט מוכרים יפה גם בלי זה (תרבות העדר...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תוכנית רעה שנחשבת לסבירה בגלל חוסר הרצון של הצופים להשוואת אותה לתוכניות מחוץ לארץ.

צילומים גרועים ביותר, כל מה שמוצג "נמכר" או אולי "נקנה" על ידי חברות מסחריות, טקסטים ברמה אינפנטילית וחוסר ידע בסיסי במשחק של כל המשתתפים.

חובבנות !!!

פורסם
תוכנית רעה שנחשבת לסבירה בגלל חוסר הרצון של הצופים להשוואת אותה לתוכניות מחוץ לארץ.

צילומים גרועים ביותר, כל מה שמוצג "נמכר" או אולי "נקנה" על ידי חברות מסחריות, טקסטים ברמה אינפנטילית וחוסר ידע בסיסי במשחק של כל המשתתפים.

חובבנות !!!

ליכלכת , מה אתה מצפה !?

אני באמת רוצה תשובה , מה ציפית לראות שם ?!

רמה של תכניות "מחוץ לארץ" ? נו באמת , פתאטי .

פורסם
לאחר שצפיתי בשני הפרקים, אני רוצה להצטרף לגל המחמאות. בהתאם לנסיבות התכנית מעולה לפי דעתי - מקצועית, מבדרת, מכוניות מענינות, נהיגה יפה, לא צריך הרבה יותר.

קשה בלי להשוות למופע המוטורי, וברור לכל שהתכנית הזאת (גם נראית דלה יותר באמצעים) עושה למופע המוטורי בית ספר אמיתי.

כל הכבוד והמשיכו כך,

רני דקל

+1 להודעתך רני

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם

חובבנות !!!

תגזים, לא בעצם ממש תגזים, לא בעצם ממש אבל ממש..

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

חובבנות !!!

בדרך כלל אני מעדיף לקרוא ביקורת ולא להגיב אליה, אבל הפעם אני חורג ממנהגי.

1. אני מבין כי לדעתך האישית בהשוואה לתוכניות "מחוץ לארץ" (כאילו כל מה שמגיע מחוץ לארץ עשוי מזהב, אבל לא משנה) טסט ראשון היא תוכנית רעה. זכותך.

2. לא אוהב את הצילומים? את הטקסטים? או את המשחק? גם מקובל עלי.

3. אני אישית לא שחקן ולא מתיימר להיות שחקן. אני איש מקצוע שהרוויח את התואר הזה בהרבה מאוד שנים של עבודה קשה וכאן הבעיה שלי עם התגובה שלך: באבחת מקלדת הפכת אותי ואת שאר אלו שעושים את התוכנית לחבורת מושחתים שעומדים לרשותם על בעלי ההון.

4. צר לי לאכזב אותך. אין לנו ולו ספונסר אחד בודד בקרב יבואני הרכב, התכנים הם בלתי תלויים לחלוטין, אף אחד לא מכר שום דבר ואף אחד לא קנה שום דבר.

5. דבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.

בברכה,

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

און,

חיכיתי שתגיב.

אני חושב שאחרי 144 הודעות תומכות ומפרגנות לא צריך להתרשם מצר עין אחד.

כל הכבוד על יופי של תוכנית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה און המנחה מהתוכנית? אם כן אתה נהג תותח, הייתי שמח לקבל ממך שיעור או שתיים!:lol::lol:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

נתחיל מהדברים הרעים:

1. התוכנית קצרה מדי (למרות שזה כמעט חצי שעה נטו, בלי פרסומות). אני חושב שכתוכנית שבועית, 45 דקות עד שעה יספקו יותר (הרגשתי שנשארתי עם חצי תאוותי בידי :-P).

2. העורך של ואללה מאוהב במאזדה.

3. און צריך להצחיק את גיא לעיתים קרובות יותר :lol:

4. חייבים להיות "מילר" כדי לנהוג במיצובישי.

5. האתר (שכתובתו ניתנה בסוף התוכנית) הוא לא ממש אתר, אלא "ענף" של ואללה רכב, ואין שם כלום פרט לפרקים ששודרו.

והדברים הטובים:

1. תוכנית מהנה וגם אינפורמטיבית.

2. יש שידור באינטרנט.

באובר אול, למרות שמניין הדברים הרעים עולה על הטובים, אני ואבא שלי מצפים לימי חמישי בערב.

פורסם
3. אני אישית לא שחקן ולא מתיימר להיות שחקן. אני איש מקצוע שהרוויח את התואר הזה בהרבה מאוד שנים של עבודה קשה וכאן הבעיה שלי עם התגובה שלך: באבחת מקלדת הפכת אותי ואת שאר אלו שעושים את התוכנית לחבורת מושחתים שעומדים לרשותם על בעלי ההון.

4. בברכה,

און

תרשה לי להתנצל בפניך ובפני כל מי שהרגיש נפגע - לא היתה לי כל כוונה לפגוע באף אחד.

לא אמרתי ולא אומר (עבר, הווה ועתיד) שאתה או מי מאלו שעושים את התוכנית הוא מושחת.

אני לא אהבתי את התוכנית כיוון שלדעתי היא תוכנית לא מספיק מקצועית ובגלל תחושה שהועברה לי של מסרים פרסומיים חבויים. אני ממליץ שתבדקו שוב למה יש לי את התחושה הזאת - יתכן שבעצם הביקורת שלי אצליח, דרכם כמובן, לייצר שינוי שיתפס כמוצלח.

אני מאחל לך, לצוות שלכם ולכל הצופים, המון הצלחה והנאה מהמשך הסדרה. אישית אני לא מתכוון להמשיך ולצפות בה.

פורסם

במקום לפרגן לאנשים שמרימים פה את הכפפה(וזה קשה) , אתה מעביר ביקורת חריפה. עד שאנשים באים, עושים תוכנית(די טובה) עם אנשים מקצועיים, אומרים שהיא רעה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...