Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכנית החדשה בהחלט ברמה נאותה , הטקסטים והכימיה בין המגישים בהחלט טובה משמעותית מהאימה המוטורית של אילדיס והשף.

עם הזמן יגיע השיפור באיכות ובתוכן , לדעתי סוף כל סוף תוכנית מוטורית שלא פוגעת באינטילגנציה של הצופה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אפשר להתייחס לתוכנית ולא למזדה3:

1. לא אהבתי את האייטם על רשת חנויות הנוחות. אני מבין שהם צריכים ספונסר, אבל קצת עדינות, אני פשוט הפסקתי לצפות באותו הרגע. בנוסף, אני לא מבין איך זה עולה בקנה אחד עם שידור תוכנית בערוץ הציבורי.

2. לטובה, אציין את המבחן של יונדאי i10. אהבתי את הקטע הקומי עם נסיון לדחוק 5 נוסעים בפנים - סיטואציה מוכרת מנסיון עם פיאט פנדה :)

3. אני לא אוהב את גיא אריאלי, אבל נראה שהתוכנית הזו הופכת אותו לנסבל ואף חביב לפרקים. און יעקובסון ענייני ותורם מנסיונו. הייתי שמח אם היה עובר שיעור או שניים במחלקת הקריינים של קול ישראל לשיפור הדיקציה.

בסך הכל, צמד זורם וחביב שהופך את הצפייה לנעימה.

לסיכום, שימשיכו ככה ורק יורידו מעט את מינון הפרסומת הסמויה, וייתנו לדניאל פאר Cameo Appearance :)

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

אני אישית נהניתי מאוד לראות את התכנית, חוץ מהחלק האחרון אחרון שהיה משעמם

התכנית לא ארוכה מידי וכמו שכבר נאמר כאן באנ לתת בידור מוטורי נטו

מי שמחפש משהו קצת יותר מסובך שיראה שידורים חוזרים של אלי אילדיס והתכנית המשעממת שלו שנתנה הכל חוץ מבידור מטורי

אני מודה גם שאני לא מבין, את מי בכלל מעניינת התייחסות למזדה 3 החדשה, יותר ספורטיביות =יותר כיף, את המזדה 3 גם ככה אני יראה בדרך לעבודה כל יום

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
קוראים לה "בהילוך גבוה" והיא מוגשת על ידי אחד, ירמיהו בן קלארק.

ענק! ענק...

איזה שנינות! הצחקת אותי כהוגן

אני הולך להרים לכבודך כוסית משובחת של יעקב דניאל

פורסם

הורדתי את התוכנית אתמול.

תוכנית איכותית.

נותנים לאורחים לנהוג על מכונית הילוכים ולא איזה אוטומטית ליסינג כמו במופע המוטורי.

לא הייתה הרגשה של חוסר תקציב כמו במופע המוטורי.

כמה הערות:

את הרנו 5 וה 205 היה צריכים להביא מקוריות.

הפרסומת של תחנת הדלק הייתה מעצבנת אבל צריך להתפרנס.

איך אומרים בארץ נהדרת: מירב מילר

אייל

פורסם

בשרשור הזה ניתן לקיים דיון על התוכנית "טסט ראשון".

את הדיון על המאזדה 3 אפשר להמשיך בשרשור שנפתח לכבודה, שם גם תוכלו למצוא את כל ההודעות בעניינה שהיו במקור כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=255154

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ויש עוד משהו שרציתי להגיד לדור29 ושכמותו: מה שמפריע לי במיוחד בך, או בכם, זו השנאה. הארס הזה שנוטף מהמקלדת. אני גם טוען שהשנאה הזאת מובילה להתנהגות לא רציונלית, גם מעל גבי הפורום, אבל זו לא הסיבה שאני כותב את זה.

אני כותב את זה כי אני מכיר מקרוב עיתונאי רכב רבים. ואני יודע שרובם ככולם לוקחים את העבודה שלהם ברצינות רבה, ומנסים לספק לקוראים/צופים את המידע או החוויה הכי טובים שהם יכולים במגבלות המקום והזמן. אני לא טוען שכולם מצליחים לעשות את זה, אבל אני יודע כעובדה שהם שואפים לכך. לכן כל כך צורמת לי השנאה הלא הגיונית הזאת, ואני לא מדבר רק על השנאה למגזין אוטו שהטמיע הגורו שלך בכל מי שהסכים להקשיב לו (ונעזוב כרגע את המניעים שלו, או את המקצועיות שלו, או כל דבר אחר שיש לי להגיד עליו), אלא את הגישה השלילית הזאת כלפי כמעט כל עיתונאי רכב שמנסה לבצע את עבודתו, כולל און והתוכנית החדשה שנפסלו כמעט אוטומטית.

אז השנאה הזאת גורמת לך לחפש את הרע בכל דבר שמראש לא נתת לו סיכוי. זו אותה מחשבה עיוורת שמוליכה אותך בעיניים עצומות אחרי אנשים כמו הגורו שלך. אתה פשוט מבצע לעצמך רציונליזציות למניעים נסתרים שאתה רוצה לחפש אצל כל הכתבים שהם לא אהרנוביץ, מונע על ידי הרצון להוציא כל כתב שלא מוצא חן בעיניך כשקרן, מושחת או סתם דביל.

אני לא טוען שלא צריך לתת ביקורת. להפך - זו אחת הדרכים הטובות ביותר להשתפר, אבל רק אם מדובר בביקורת בונה. הביקורת שלך, כפי שניתן לראות גם בשרשור הזה, נועדה אך ורק כדי לפגוע.

רוני

אני מבין למה אתה מתעצבן, אבל תזכור שדור ושכמותו הם המיעוט. רוב האנשים נהנים מהעבודה שעיתונאי הרכב עושים, הם פשוט לא "צועקים" כ"כ הרבה על גבי הפורום בקשר לזה.

emotion of motion

פורסם

איכות השידור באמת דרשה שיפור. גם הצילום לא משהו.

אחד הדברים היפים ביותר ב-TOPGEAR ו-FIFTH היא איכות הצילום והדרך בה המכונית מוצגת כיצירת אומנות.

זה לא עניין של תקציב, פשוט בחירה של פילטרים נכונים לעדשה ואיכות המצלמות.

זה הדבר שהכי צרם לי בטסט ראשון.

פורסם

אהבתי מאוד את הפרק הראשון, חלק וזורם וממש כיף לצפות.

כמו כולם, הפריעה לי האיכות הכל כך ירודה, אחד הדברים שהורסים את הרמה של התוכנית.

פשוט חבל.

פורסם

+1 לתגובה מעל

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...