Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק עכשיו הבנתי מאיפה קיבלת את הרעיון שאני אוהב מאזדה

מצד אחד, צודק, באמת יצא שבשני האייטמים דיברתי על המותג

אבל זה רק משום שבאופן מקרי לחלוטין היה מה לומר על המותג הנפוץ ביותר בישראל

מצד שני, נשבע לך שמעכשיו ועד סוף הפרק העשירי, לא תשמע אף אזכור נוסף ממני למאזדה (אני מקווה לפחות, מרבית התוכניות כבר צולמו)

ולגבי האהבה שציינת, לא, אין לי חיבה אישית ומיוחדת למותג.

פורסם

לא מאמין לך. תודֶה, יש לך פוסטר של מאזדה דמיו מעל המיטה.

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני בכלל בדעה שבפרק הבא צריך להיות מבחן השוואתי בין לאון4 משופרת לבין גולף MK2 20VT :roll:

טל,

הוא נוחר בלילה ZOOM...ZOOM...ZOOM...:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שביט, אתה לא מעודכן, שדרגתי את הפוסטר למאזדה2, אבל אישתי תלשה לי אותו :wink:

בגירה, היא כבר מזמן לא אצלי לצערי. מאז שהגיעה הילדה השניה, לא נשארה ברירה.

אי אפשר לדחוס משפחה של 4 נפשות למכונית קומפקטית. אפשר, אבל בהחלט אין מקום לכל העגלות וכו'..

פורסם
רק עכשיו הבנתי מאיפה קיבלת את הרעיון שאני אוהב מאזדה

מצד אחד, צודק, באמת יצא שבשני האייטמים דיברתי על המותג

אבל זה רק משום שבאופן מקרי לחלוטין היה מה לומר על המותג הנפוץ ביותר בישראל

מצד שני, נשבע לך שמעכשיו ועד סוף הפרק העשירי, לא תשמע אף אזכור נוסף ממני למאזדה (אני מקווה לפחות, מרבית התוכניות כבר צולמו)

ולגבי האהבה שציינת, לא, אין לי חיבה אישית ומיוחדת למותג.

אוקיי, אז אני לוקח את דברי בחזרה. מה שכן, באמת אי אפשר להסיק רק משני פרקים (כי לא חל עליהם חוק המספרים הגדולים :lol:)

נ.ב. כל משתתפי התוכנית פה בפורום?

פורסם
נ.ב. כל משתתפי התוכנית פה בפורום?

אלא איפה יהיו?

בערך כמו להכנס לפאב באנגליה ולהתפלא שכולו מלא בחובבי בירה :-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
במקום לפרגן לאנשים שמרימים פה את הכפפה(וזה קשה) , אתה מעביר ביקורת חריפה. עד שאנשים באים, עושים תוכנית(די טובה) עם אנשים מקצועיים, אומרים שהיא רעה.

זאת מהות ביקורת. להגיד ולהתיחס לעובדות ולא רק לכוונות.

יש לנו הסטוריה ארוכה מאוד של ניסיונות לעלות תוכניות רכב טלויזיוניות, כולן עם אנשים מקצועים. אף עלפ פי כן אף לא אחת עשה היסטוריה/רושם/הצליחה בצורה יוצאת דופן. שאלת את עצמך למה ?

אולי בגלל שויתרנו על איכות לטובת הסתפקות "בזה מה יש", "ניסינו", "אנשים טובים" ....

אם אנו מסוגלים להצליח בהרבה מאוד תחומים זה בגלל שאנו לא מסתפקים במה שיש אלה שואפים ליותר, עושים יותר, משתדלים יותר ולומדים מביקורת.

למיטב ידיעתי יש בתוכנית אנשי מקצוע בתחום המקורי של עיסוקם (נהיגה, הדרכה) אשר הגיעו לרמתם בזכות עבודה קשה, כשרון והרבה מאוד לימוד וניסיון. כך שההבדל בין מקצוענות ובין חובבנות מוכר להם היטב.

תוכנית טלויזיה צריכה להעשות באותה דרך. אני בטוח שהמעורבים בעשית התוכנית מבינים היטב על מה שאני מבקר. יתכן שאינם יודעים לעשות יותר, או שנדרש מהם ללמוד עוד עד שיהיו מסוגלים לעשות יותר או שיש מניעים אחרים אשר מונעים מהם לעשות יותר.

אבל לעצם הביקורת - מה שיש כיום לא מספיק מקצועי.

נ.ב. הכן, כל הכבוד על הרצון (לא נאמר בסרקזם אלה מכוונה אמיתית וכתגובה לחלק מההערה של טל)

פורסם
לא מאמין לך. תודֶה, יש לך פוסטר של מאזדה דמיו מעל המיטה.

:lol:

אני לא מצליח לראות את התוכנית.

אולי מישהו יוכל להעלות פרקים כקבצי וידאו? :)

(ניסיתי בהמון צורות, לא הלך).

פורסם

אחלה תוכנית,

כל הכבוד לאון ושאר הפקה.

איוכת תמונה בצילומים בתחנת דלק מזעזעת - אבל בערוץ ראשון זה די סטנדרט......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
:lol:

אני לא מצליח לראות את התוכנית.

אולי מישהו יוכל להעלות פרקים כקבצי וידאו? :)

(ניסיתי בהמון צורות, לא הלך).

תעבור כמה עמודים אחורה.

העלתי קישור ישיר לקובץ לשני הפרקים.

און

בקשר לנסיעת מסלול ש האורחים.

למירב מילר באמת יש עניים כאלה מדהימות?

אייל

פורסם

1.למה יש אנשים שקוראים להונדה HUNDA?? אני שאלתי מומחים ובפרסומות לרכבים, אני שומע HONDA ודווקא און יעקובסון ובדרך כלל ערסים, קוראים לזה HUNDA.

2.למה אתם יושבים ומארחים אנשים בבית קפה ציבורי?אני מבין שישראל בתקופה קשה אבל עדיין...

3.און אתה באמת טוב בדריפטים והייתי מת לשיעורים פרטיים:-)

ואפשר לדעת איפה השדה תעופה הזה וגם איפה המסלול ראלי הזה?

בקשר ל"אתר" שלכם, אז באמת חבל שואללה לא מסדרת לכם פינה כמו שצריך, אבל אפילו לטופ גיר אין אתר רשמי, יש להם פינה באתר BBS.

אני אישית אוהב את התוכנית ולומד דברים חדשים!

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

למה אתם יושבים ומארחים אנשים בבית קפה ציבורי?אני מבין שישראל בתקופה קשה אבל עדיין...

כי זה פרסומת סמויה לחברת דלק מסוימת.

העניין הזה הוא באמת לא כזה נורא.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...