Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואתה טועה - התוכנית בפירוש לא יוצאת מנקודת הנחה שהרמה המוטורית בישראל גבוהה. היא פשוט פונה לקהל יותר מוכוון-מוטוריקה, עם מטרה בראש של לנסות ולגרום גם להדיוט הממוצע ליהנות. למה אתה חושב שהיא לא מצליחה בזה? (לפחות חלקית)

או-קיי, נפל לי האסימון. אתה כתב במגזין אוטו והתוכנית בדיוק ברמה של המגזין:: לא תורמת כלום למבינים ולא מענינת את ההדיוטות.

ההודעה המקורית שלי מפרטת את הפאשלות שנאמרו [ולא במיקרה היא לא סופרת את מה שהיה צריך להיות נאמר ולא נאמר], ואתה רשאי להתיחס.

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כפי שאמרתי, לא הבנת מאומה - והמשפטהמצוטט רק מוכיח.

ולגבי טופגיר וכו':: מה שאתם, בדיוק כמו עורך התוכנית, רחוקים מלהבין, זה שאנחנו [יותר נכון אתם, כי אני לא ממש גר פה רוב השנה], לא בדיוק נמצאים במקום של אנגליה מהבחינה המוטורית. וזה בדיוק הפיספוס של התוכנית הזאתי, שבימקום לקרב אותנו לאנגליה יוצאת מנקודת הנחה שאנחנו כבר שמה.

וואוו, כמה שאתה טועה, אני בטוח שהעורך יודע כמה אנחנו רחוקים מאנגליה, און בטח יודע, אבל היציאה מנקודת ההנחה שאנחנו בדיוק שם היא גם בדיוק הגדולה והיופי שבתוכנית !

התוכנית הזאת נותנת אופטימיות, נותנת כיף, נותנת חצי שעה של התנתקות מהמצב הקיים בארץ. 207 GTI נגד קליאו ספורט, בתוכנית הזו לא אכפת לאף אחד שימכרו אולי 10 כאלה, לוקחים אותם למבחן במסלול, כמו שצריך.. בלי לבלבל בשכל על מה המצב ואיפה אנחנו לעומת מי ומה וכמה ולמה.

בניגוד למופע המוטורי, שם תמיד הייתה הרגשה של עצבות מסוימת, הרגשה שתמיד צריך לנסוע לדרום לאמצע שום מקום כדי קצת לנהוג, שלא מביאים לארץ אף דגם מעניין ושלא יהיה פה כלום עוד 100 שנה. כאן בתוכנית זה בדיוק ההפך - וככה צריך להיות (ללא שום קשר למצב האמיתי - זה תוכנית FUN על נהיגה ומכוניות, לא חדשות ולא כתבה תיעודית) !!

זה בדיוק מה שתוכנית רכב צריכה להיות, כייפית - אנשים שאוהבים רכבים ונהיגה, עושים נהיגה ושמחים לעשות את זה.

חדשות יש לנו מספיק ואת זה שאנחנו רחוקים מברטניה אנחנו יודעים, אם כבר התוכנית הזאת מקרבת אותנו עוד קצת לשם..

כל הכבוד !!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
או-קיי, נפל לי האסימון. אתה כתב במגזין אוטו והתוכנית בדיוק ברמה של המגזין:: לא תורמת כלום למבינים ולא מענינת את ההדיוטות.

ההודעה המקורית שלי מפרטת את הפאשלות שנאמרו [ולא במיקרה היא לא סופרת את מה שהיה צריך להיות נאמר ולא נאמר], ואתה רשאי להתיחס.

כמה גיליונות של מגזין אוטו קראת לאחרונה, שאתה מרשה לעצמך להגיד כאלו דברים?

אני עניתי לרוב מה שכתבת בהודעה המקורית שלך. כנראה שיש לך בעיה אמיתית בהבנת הנקרא, או שאתה סתם אטום. אם באמת קשה לך, אז הנה עוד כמה:

קליאו ספורט באמת טובה יותר מ-207 GTI, אבל זה שאתה יודע את זה, לא אומר שכולם יודעים. והדור החדש מול המייסדות מעניין רק מבחינה "אקדמית". בפועל החדשה מתחרה מול מכוניות חדשות, וזה המבחן האמיתי (אפילו שאני מסכים שזה מעניין לבחון את החדשה מול הקודמות - עשיתי את זה בכתבה באוטו).

לא נאמר שם שרכב עירוני "צריך" גיר אוטומטי. נאמר שהגיר שלו מספק את הסחורה, זה הכל. נכון, היה מקום לומר משהו על זה שגיר ידני מתאים יותר, אבל אתה יודע איך זה בישראל - כמה שנצעק זה לא יעזור.

לא נאמר שם שג'יפ גדול וממוגן פטור מנסיעה על שבילים. בסה"כ הראו איך הוא יורד מדרגה גבוהה.

סלב שעושה הקפה זה נחמד ומשעשע לרוב האוכלוסיה. כאן נעשה סוג של טוויסט כשמדובר במכונית ראלי. האמת? זו הנקודה החלשה בתוכנית, לטעמי, אבל אני יכול להבין למה שמו את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק בשוליים, טופגיר אינה יותר רלבנטית לאנגלים מאשר לנו. גם שם לא מסתובבת אקזוטיקה איטלקית בכל רחוב ובכלל אחוז מכוניות היוקרה לכלל כלי הרכב, גבוה פה יותר מאשר שם. התכנית ההיא אינה בדיוק תכנית הדרכה וייעוץ בנושא רכב, אלא תכנית בידור שעושה שימוש בפנטזיות של הצופים, כמו שתכנית כזו אמורה לעשות. מבחינה זו דווקא התכנית המקומית הרבה יותר מחוברת למציאות.

פורסם

רק הבוקר יצא לי לראות את הפרק הראשון והאמת - ממש תכנית נחמדה. שיפור משמעותי לעומת המופע המוטורי.

פורסם

אני לא יודע, קשה לי להתחבר לתוכנית הזו.

נתחיל מהצילום. אני מצטער, כמו הרבה תוכניות ישראליות - התוכנית הזאת לא מצולמת טוב מספיק, וזה מאוד פוגע ב feel של התוכנית. נכון שטופ גיר הרגילו אותנו לרמה גבוהה, אבל אפשר היה לפחות לנסות לעשות משהו מקורי ולא בהכרח בתקציב עתק. אפילו המופע המוטורי היה מצולם טוב יותר.

שנית, אני לא נגד הגשה "ידידותית למשתמש", אבל אני לא מבין למה הם צריכים להתייחס לצופים כמטומטמים. פנינה מפיו של און: "נשמעת כמו מכונית מירוץ". נו באמת... אני גם לא רואה טעם למגיש לא מנוסה שכל הזמן צריך לצאת טמבל (אה-לה ג'יימס מיי, אבל בגרסה אינטליגנטית הרבה פחות).

בכלליות, התאכזבתי מהתוכנית. הרמה שלה לא מספיק גבוהה (והאמת - היא לא היתה כזאת מצחיקה...), הצילום לא מספיק איכותי וההרגשה הכללית היא תוכנית בבאדג'ט סטייל ערוץ 1, וזה לא הרגשה נעימה.

פורסם

אני עוד יכול להתעלם מהמשפטים המפגרים שכתבו לאון (וחבל לי עליו הוא נראה כל כך נחמד) , אבל השותף הזה שלו דחף אותי למחשבות אלימות. הטיפוס הזה כלכך מעצבן והטון המיילל הזה שלו גרם לי לפנטז על סיטואציות שבהן הוא עובר רצח איטי ומלא בדם .

הסיבה שטופ גיר כל כך מוצלחת זה לא הפררי והווירונים,אלה זה בגלל שהקונספט שלהם הוא מוצלח. זה שיש לנו קליאו ספורט וI-10 זה לא תירוץ לכימיה נוראית וקונספט שגוי. הכל כל כך מאולץ והדיאלוגים ביין המגישים נשמעים כמו הצגת חתיבת ביינים, כבר היה עדיף לתת להם לדבר חופשי ואז לחתוך בחדר העריכה מאשר להקיא את השורות המעליבות האלה. זה אגב נעשה ברור יותר מתמיד כשכן היה אד ליב אחד קטן כאשר הטיפוס המלוקק השמיע איזה הערה בסוף הקטע של האטוס שהם מצאו ברחוב לגבי כמה שהיא מכוערת ודווקא ב-5 שניות אללו, אפשר לפכות קצת לסבול את האופי המתנשא שלו שכן לפחות הוא כנה ולא מדגלם שורות .

פורסם

שוב לא הבנת [ושוב אני לא מיתפלא].

הדבר האחרון שאני מצפה מתוכנית רכב בטלביזיה בעיברית זה שהיא תהיה דומה ביכלל במשו לתוכניות האנגליות [או הצרפתית שהיא פי אלף מטופ=גיר רק שלא רואים אותה כאן. טופ-גיר היא לא תוכנית רכב, היא תוכנית בידור].

זו הייתה הטעות של התוכנית הקודמת וזואת הטעות של התוכנית הזאתי.

אם היית מבין את תוכן ההודעה הרישונה שלי בנושא גם היית מבין את זה.

פורסם
אם היו רוצים לסיים את מבחן ה 207-קליאו בקריצה עוקצנית לצרפתיות היו צריכים בסוף להעמיד אותן אחת מול השניה להגיד ששתיהן מכוניות מעולות אבל לא ממש רלונטיות לשוק הישראלי ובאותו רגע שהאיביזה קופרה החדשה תעבור אותם בטיסה נמוכה :wink::lol:

ממש לא רלוונטיות? מדוע? שתי הסופר-מיני האלו מהנות לנהיגה, כל אחת בדרכה היא, שימושיות ומציעות יחס כ"ס לשקל אטרקטיבי מאד. יתר על כן, מצאתי אותן מהנות יותר ממכוניות עם "תדמית ויומרות" ספורטיביות שעולות יותר. הרבה יותר.

מידת הרלוונטיות אינה קשורה לפוטנציאל מכירות אלא לרמת העניין - וכזו, תודה לאל, יש בארץ. אל תשכח שאלו הם "דגמי הילה" ונוכחותם בפורטפוליו של היבואן חשובה לא פחות מרמת המכירות שלהם. אם הזכרת קופרה, אין ספק שהדגמים החמים סייעו לתדמית הספורטיבית של כל דגמי האיביזה ולרמת המכירות שלהם.

אישית, אגב, על אף עליונות שלדתה של ספורט-קליאו(למרות שההגה גרוע!!!), הייתי בוחר בפיז'ו הפרועה משהו והפחות מהוקצעת מאחר ומצאתי אותה מרגשת יותר ומתקשרת יותר, דרך השלדה ובאמצעות הגה חשמלי סביר למדי. היא פחות מוצלחת מפיז'ו חמות של העשור הקודם, אך הגנים הטובים עדיין מורגשים.

ולעניין הקופרה החדשה, מנין הבטחון? המכונית טרם הושקה למדיה העולמית, טרם קראנו עליה איזושהי ביקורת, כך ש"אחוז לעת עתה בסוסיך" (באנגלית זה נשמע יותר טוב) :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ויש עוד משהו שרציתי להגיד לדור29 ושכמותו: מה שמפריע לי במיוחד בך, או בכם, זו השנאה. הארס הזה שנוטף מהמקלדת. אני גם טוען שהשנאה הזאת מובילה להתנהגות לא רציונלית, גם מעל גבי הפורום, אבל זו לא הסיבה שאני כותב את זה.

אני כותב את זה כי אני מכיר מקרוב עיתונאי רכב רבים. ואני יודע שרובם ככולם לוקחים את העבודה שלהם ברצינות רבה, ומנסים לספק לקוראים/צופים את המידע או החוויה הכי טובים שהם יכולים במגבלות המקום והזמן. אני לא טוען שכולם מצליחים לעשות את זה, אבל אני יודע כעובדה שהם שואפים לכך. לכן כל כך צורמת לי השנאה הלא הגיונית הזאת, ואני לא מדבר רק על השנאה למגזין אוטו שהטמיע הגורו שלך בכל מי שהסכים להקשיב לו (ונעזוב כרגע את המניעים שלו, או את המקצועיות שלו, או כל דבר אחר שיש לי להגיד עליו), אלא את הגישה השלילית הזאת כלפי כמעט כל עיתונאי רכב שמנסה לבצע את עבודתו, כולל און והתוכנית החדשה שנפסלו כמעט אוטומטית.

אז השנאה הזאת גורמת לך לחפש את הרע בכל דבר שמראש לא נתת לו סיכוי. זו אותה מחשבה עיוורת שמוליכה אותך בעיניים עצומות אחרי אנשים כמו הגורו שלך. אתה פשוט מבצע לעצמך רציונליזציות למניעים נסתרים שאתה רוצה לחפש אצל כל הכתבים שהם לא אהרנוביץ, מונע על ידי הרצון להוציא כל כתב שלא מוצא חן בעיניך כשקרן, מושחת או סתם דביל.

אני לא טוען שלא צריך לתת ביקורת. להפך - זו אחת הדרכים הטובות ביותר להשתפר, אבל רק אם מדובר בביקורת בונה. הביקורת שלך, כפי שניתן לראות גם בשרשור הזה, נועדה אך ורק כדי לפגוע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ראיתי את התוכנית, נראה מבטיח.

סוף סוף יש תוכנית אמיתית בישראל. אהבתי את זה שלא ניסו לעשות מגיא אריאלי איזה מומחה לרכב ומראים לכולם

שמכשירים אותו תוך כדי תוכנית. ואון הזה פשוט יודע לנהוג!

יש יתרון בזה שהתוכנית משודרת בערוץ 1 וזה היעדר הפרסומות, אבל החיסרון עולה על הייתרון והוא כמובן איכות השידור המאוד מאוד ירודה. הבנתי שתהיה גרסה גם באגו, כך שהכל צפוי להיות הרבה יותר טוב.

מישהו יודע איפה הם בחנו את הפיז'ו ואת הרנו?

זה נראה כמו איזה מנחת אבל אין לי מושג...

לי יש 205, אני יכול לבוא לשם ופשוט לסוע

או שזה לא ממש חוקי וזה דורש תיאום מסודר וכל מיני דברים שרק התקשורת יכולה לעשות?

פורסם

טל ורוני , אתם לא מרגישים שאתם מתווכים עם אנשים שמדברים למסך בקולנוע שהstunt לא היה אמין מספיק :?

הם בטח יושבים בבית ובוכים עדיין שהדיחו את בשבקין

אנשים זה רק טלויזיה - לא ניסו למכור לכם כלום. ניסו רק לעביר לכם כמה דקות בסבבה עבור אלו שלא רואים אודטה ויאנג אנד טה רסטלס. די עם ההשוואת הלא רלבנטיות לטופ גיר פיפט גיר וכל השאר - אין כל השוואה ! כשיהיה לכל הערוצים בארץ ביחד בשנה את התקציב שיש לפרק אחד של קלארקסון אז אולי , בינתיים קחו את זה for what it is

תוכנית בידור ישראלית על מכוניות .... ואני אישית מאוד נהיניתי!

היה קליל וזרם יפה. למגישים יש כימיה טובה. פינת הסלב במכונית מרוץ ראלי דווקא שינוי מרענן לפינה שקיימת בכל תוכנית מכוניות בעולם. ההרגשה שכמעט הכל לא מבוים והשיחות והתגובות הם לא מתוסרטות נותן תחושה של אמיתיות .

אם זה היה יריית הפתיחה לתוכנית ומכאן הם רק ישתפרו - הללויה !! יש לנו מה לראות בימי חמישי.....וללא תרגום smiley20.gif

פורסם
כרגע סיימתי לראות את התוכנית.

מישהו קלט את הירידה שהם עשו ליונדאי אטוס? דקה 14:30.

מה, שאמרו שהיא מכוערת? אני אפילו הייתי מקצין את זה עוד יותר ואומר שהיא בפירוש מכונית מחורבנת, ושה-i10, למרות הצללית הדומה למדי, היא מכונית טובה בהרבה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...