Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד אהבתי את התוכנית, מחכה לגירסה הארוכה יותר.

והיו כמה קטעים שהרגישו קצת איטיים, ורק חיכיתי שהם יגמרו. אבל בסה"כ תוכנית טובה מאוד, והכי חשוב אנשים שמבינים ברכבים(אפילו אחד זה מספיק) מאשר מנחה ריאלטי ושף.

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך לומר תודה לערוץ 1, והראשונה מפני שזה ערוץ לא רווחי ובמצב קשה אך בכל זאת עשו תוכנית הרבה יותר טובה משני הליצנים שהיו בעבר( ערוץ 2 או 10? לא זוכר) שלא היה להם מושג במכוניות, ההשוואה של רנו מול פיזו היתה טובה, הקטע עם האמר היה יפה( לא חשבתי שהוא יהיה מסוגל לרדת), בניגוד לשני הליצנים ההם שהיו נוסעים בחול ומדברים על אוכל,

ושוב צריך להדגיש שזה ערוץ לא מסחרי ובלי תקציב ולכן כ"כ הופתעתי לטובה ומגיע להם ציון ממש מעולה,

:x טוב נו אני מתחיל לקחת את זה קצת אישי מדי ולו רק בגלל שכל פעם שראיתי את שני הדבילים בעבר הייתי שואל את עצמי מי נתן להם תוכנית, היה להם ידע כמו שיש לאמא שלי,

פורסם

נהנתי לצפות בתוכנית,מאוד קלילה,זורמת ומהווה שיפור ענק מהמופע המוטורי.

מה שכן,קצת התבאסתי שהתוכנית ממש קצרה ולכן אין זמן להתעמק קצת יותר במבחנים ולפרט יותר על הרכבים הנבחנים.

בסך הכל תוכנית נחמדה שאני אמשיך לצפות בה :lol:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

רצה הגורל וזכיתי להקרנה מוקדמת של התוכנית בשבוע שעבר, בגרסה שעוד לא היתה ערוכה עד הסוף. ישבתי וצפיתי עם חיוך על השפתיים - גם כי היו קטעים משעשעים כמו שאני אוהב בתכניות רכב, וגם כי הרמה הכללית של התכנית פשוט עשתה לי טוב על הלב. אני רק רוצה להזכיר לכם שכאשר הושמעה כאן ביקורת על "המופע המוטורי", היו כאלו שאמרו "חבר'ה, תפרגנו, סוף-סוף יש תכנית ישראלית אז תגידו תודה" וכן הלאה. אז כאן יש לנו דוגמה שכן אפשר לעשות תכנית ישראלית כמו שצריך, עם תקציבים מוגבלים. לא צריך להסתפק במועט רק כי זה "ישראלי".

ומה שמשעשע זה שהמפיק של שתי התכניות הוא אותו אדם, ז'ק... וכל הכבוד לו על הפקת הלקחים והיכולת לשנות.

וכל הכבוד גם לשאר הצוות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

סוף סוף תוכנית ראויה שנותנת קצת קרדיט לאינטליגנציה של הנהג הישראלי.

הייתי שמח גם לפינה טכנית/שיפורים/משומשות.

ליהוק טוב והרגשה שנעשו שעורי בית.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

יופי של דינמיקה בין המנחים.

יופי של הפקה.

אהבתי מאוד את האייטם עם נהיגת הראלי.

אין ספק שהושאלו מוטיבים מ-fifth gear, אבל גם לחקות צריך לדעת ופה עשו את זה מצוין.

אחלה התחלה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כל הכבוד!

תכנית מצויינת בטעם טוב.

מנחי התכנית פשוט משלימים אחד את השני, חיבור מעולה!

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

היייתה תוכנית מצוינת ואני ימשיך לראות,אהבתי הכלל וחשבתי אולי אני יוריד את הסרטים וישים אותם בערוץ מיוחד ביוטיוב אפילו שיש בואללה..

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

צפיתי עכשיו באתר רשות השידור (האתר של וואלה מסרב להקרין את קטעי הוידאו) ומה שיש לי להגיד זה:

:shock::shock::shock::shock:

רשות השידור ?!

זה יצא מרשות השידור ?!

סחטיין לכל המעורבים. מקווה שימשיכו במלאכה לאורך זמן כי -ממה שאני קורא על רשות השידור- הם כנראה כולם עובדים בחינם...

פורסם
התוכנית תשודר באופן קבוע גם בוואלה! רכב, כך שאם פיספסתם, תמיד תוכלו למצוא את זה,

גם כפרקים מלאים וגם בחלקים אם בא לכם לראות רק מה שבא לכם

http://cars.walla.co.il/?w=/4716

תהנו

פספסתי אתמול , תודה רבה גבר .

פורסם

וכמו שטל פרידמן אומר "אני ננתי"

השתדרגות רצינית מאוד עם רוח צעירה שזורמת ביחד עם איש מקצוע מבין עניין.

זה מרגיש לי אפילו הרבה יותר נכון מאשר פיפט גיר או טופ גיר בגלל המכוניות שמקבלות סיקור והן גם מכוניות שניתן לקנות ולא כל מיני מכוניות יוקרה שאין בארץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כל הכבוד, הצליחו להרים שם תוכנית ברמה גבוהה.

מקווה שרק יילך וישתפר- יש למה לצפות!!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בנוגע להשוואה שהם עשו בין הקליאו וה207-

היה חסר לי מאוד כל המספרים, הנתוני "כוח". המידע היחידי שספגתי זה ש207 יש יותר כוח סוס. לא יודע בכמה היא יותר חזקה מהקליאו, ומה ההבדלי נפח. גם לא הזכירו מחירים, רק אמרו שה207 זולה בעשרים אלף שקל. הייתי רוצה לשמוע את און מדבר יותר על הקליאו, הוא פשוט שכח ממנה שהתחילו לעשות "נהיגת מסלול". נכון מוקדם יותר הוא סוג של סיקר אותה ונתן לה בראש, אבל אחרי הכל מדובר בהשוואה, וצריך להעמיד את שתי המכוניות בהפרשים של אחד אחרי השני בשביל לקבל השוואה איכותית ומקצועית. תמוהה בעייני.

יש אחלה דינמיקה וכימיה בין און וגיא. און אם אתה קורא את זה- אנא ממך תדבר פחות עם הידיים, ובמקרה ואתה כן מדבר עם הידיים, תדאג שלכל תנועה תהיה "כתובת" כי אחרת זה נראה שאתה מנסה ליצור מערבולות רוח. :lol:

כנ"ל היה חסר לי עוד נתונים יבשים של היונדאי. אם הם לא היו מצלמים את היונדאי מאחורה לא הייתי יודע שמדובר במנוע 1.2.

זה ממש לא במקום כל האנשים שנכנסים לפריים ב"אולפן".

הייתי שמח אם הם היו מציגים את הרכב שהם עלו איתו לשטח. מה הוא? מי הוא? חברה? סמ"ק כ"ס, ביצועים, מצבי נהיגה, וכ'ו, מחיר התחלתי, וכו. אחרי הכל אני רוצה להשכיל מזה משהו. אפילו לא בחרו שלהסביר או ללמד איך לרדת מכזה שיפוע "יעני" הסבר מבית המקצוען. אחרי הכל, תוכנית רכב, ורוצים להשכיל.

הייתי שמח אם הם היו מציגים את אותו מסלול הראלי ומספרים קצת על ה"מכונית ראלי מטורפת".

מאוד אהבתי את התוכנית. עבודת בימוי מקצועית ביותר.

לא יזיק אם יוסיפו קצת פרטים יבשים ויוסיפו קצת יותר מידע יבש על מחירים וביצועים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...