Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת HU תומך IPHONE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע בהליך של בחירת רכיבים למערכת. מאחר ואני לא יכול לסבול את המערכת המקורית ברכב שרכשתי, החלטתי ראשית לקנות HU (בשביל להרגיע את החידק לכמה שבועות) ואחרי זה לקנות את שאר הרכיבים.

יש לי IPHONE 3G ואני שומע מוזיקה כמעט רק ממנו.

אני מחפש HU איכותי - עם 3 יציאות לפחות שמתאים לעבודה עם IPHONE (אם זה לא רשום בד"כ הוא מעביר מוזיקה ל HU אבל לא טוען את המכשיר...)

חשבתי על הדגמים החדשים של אלפיין: cda-105e או אפילו על הIDA-X305. משום מה, הם לא נראים לי איכותיים מספיק ונראים כאילו זה לא יותר מצעצוע. האם אפשר לקבל את האיכות של ה9887 והתאימות המלאה ל IPHONE במכשיר אחד? אולי של חברה אחרת?

תודה לכל העונים!

• תוכן חדש...