Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר הצלחת התקנת נעילה מרכזית בפיאט אונו חשבתי לשדרג את הרכב בשלב מאוחר יותר במשהו טיפה יותר קשה אך מפנק: חלונות חשמל.

כשהתקנתי את הנ"מ הייתה הכנה ברכב כך שלא הייתי צריך לחורר את הדלת או להתאמץ יותר מדי, מה שנראה שיהיה נכון גם לגבי ח"ח.

ע"פ בדיקה בפורום הבנתי שמומלץ על חברת SPAL ב 580 ש"ח.

האם יש מישהו שכבר התקין ח"ח לבד ויכול לתת לי חוות דעת על תוצאות (תקלות נפוצות, משך וקושי העבודה)המלצות נוספות וטיפים.

והיכן ניתן להשיג חלונות חשמל של SPAL.

פורסם

בקליאו 1.2 התקנתי עם חבר חלונות חשמל לפני כחצי שנה.

העסק לא מסובך מידי. את הערכה קניתי אצל הפרסי.

צריך להעביר חיווט מהמצבר ולהתקין ריליי כך שזה יפעל רק אחרי הפעלת סוויץ.

כפתורים יש לקנות בנפרד, וגם חיווט.

ההתקנה לא מסובכת ויש הסברים בחוברת שמקבלים עם הערכה ובאינטרנט.

בסופו של דבר ההתקנה לא הייתה קלה אבל שווה את זה.

פורסם

היי

מי זה הפרסי והאם יש לך פרטים שלו?

האם זה היה של חברת SPAL?

האם היו בעיות כלשהן לאחר ההתקנה?

פורסם

אמנם אתה משתמש חדש יחסית אבל אמור להכיר כבר את כללי הפורום הטכני- איך כותבים כותרת ואילו פרטים נדרשים בהודעה.

פורסם

בקשר למה ששאלת, כן קניתי אצלו את הספאל הרגיל (יש גם מחוזק אבל לא היה אצלו) ואין שום בעיות.

החלונות עולים ויורדים בקצב טוב. תדאג לרסס ספריי סיליקון על המסילות כשדיפוני הדלתות כבר מפורקים.

אני חושב שיהיה נחמד אם תעשה מזה פרוייקט מצולם כי חסרים כאלה בפורום.

• תוכן חדש...