Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו מה מצאתי במדיסאונד ...

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?products_id=8525

שווה לא?

המחיר הוא 240 לפני משלוח +300 משלוח+מיסים 30% =בערך 650 ש"ח ואתה מקבל סט לפי שנראה לי טוב מאוד...

אני אחכה לתגובה של ניר גריינמונסטר כדי לקבל את החתימה הסופית

אבל אישדית אני חושב שזה ממש שווה.

תהנו.

פורסם

זה מרגיש כאילו שנגמר לך התקציב, אבל אתה פשוט חייב... חייב... :-D

סה"כ היו ציפיות רבות מויפה בפורום - הראשון שהביא אותם נדמה לי היה DANNY - אבל בוא נאמר שעד כמה שזכור לי מהת'רד - הוא לא ממש התלהב מהתוצאה.

אני זוכר גם שהיה ת'רד השוואה שאליקו ואיתמר עשו של רכיבי ויפה מול מורל מול פוקל נדמה לי והויפה יצא פראייר...

מוכרים את האלמנטים של ויפה גם באומגה אודיו אפרופו - תבדוק באתר שלהם - אולי לא צריך להרחיק עד מדיסאונד בשביל לרכוש אחד :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראיתי את זה גם לפני שבועיים.

נראה מעניין מאוד.

בו נגיד ככה, ב164$ לא היית מסתכל לכיוונו בכלל.

המחיר זה מה שיוצר עניין בסט הזה.

יכול לשמש כסט אחורי/קידמי (חלש יחשית) לא רע בכלל לדעתי האישית למערכת קולנוע ביתית.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

אם אתה בונה רמקול מדפי,

זה בהחלט הסט בשבילך.

פורסם

כמו ששסק ואלעד ציינו, מדובר בקיט להרכבת רמקולים ביתיים. יש בערך מליון קיטים כאלה באתרים כמו מאדיסאונד ודומיו. בכל מקרה, גם להביא קיט כזה "לחלקים" לא ממש שווה כי ההתנגדויות של הדרייברים גבוהות מדי וחבל.

אם כבר מאדיסאונד, פעם היה להם סט קומפוננט לרכב של ויפה שעלה 120$. אני בטוח שהוא לא היה רואה ממטר סטים טובים ויקרים ממנו משמעותית.

לגבי ויפה - ויפה מייצרת רמקולים למותגים רבים, ביניהם לזטק המצויינת שיובאה בזמנו ע"י סאונד FX ז"ל, ואם אתה רוצה הם היו ה"ויפות" הראשונות בארץ :wink:. הויפות שמותקנות אצל דני באמת לא "עשו את זה" בשנייה הראשונה, אבל אני בטוח שעם עוד כיוון וכמה שעות של עבודה הם היו נשמעים אחרת.

לגבי אומגה, שווה לברר אם הם מוכרים דרייברים בודדים של 4 אוהם, אבל לא נראה לי.

במחיר המגוחך שהדרייברים האלה עולים בחו"ל + משלוח שלהם איך שלא מסתכלים על זה מדובר בעסקה משתלמת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מעניין!

סט של היי-וי עם ריבון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדיין נראה לי שהייתי מעדיף לקנות ממאדיסאונד - הם סופר אמינים ומאוד נוחים לעבודה.

Pioneer TS-X150

פורסם

למרבה הצער אנחנו חיים בישראל, ויוצא שמוצר מהיצרן לעיתים עולה עשרות ומאות אחוזים יותר מאשר "בייבוא אישי". אומנם אין אחריות, אך הסיכוי לכשל נמוך מאוד מלכתחילה, וגם אם כבר המוצר זקוק לתיקון עדיין תיקונו בד"כ לא יעבור את הסכום שהיה עולה לנו אותו מוצר דרך היבואן הרשמי.

כמובן שיש יוצאים מין הכלל, אך לצערי זהו הרוב המכריע.

אני שמח לראות שיש יבואנים חדשים בשוק שהבינו שהלקוח לא טיפש ופראייר והתאימו מחירים הגיוניים והוגנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...