Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית WRX ב70K+10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Nakamichi , תקרא שוב את ההודעות שלו.

הוא לא נהג חדש, אישתו כן.

סה"כ הבחור רוצה רכב שיסע 50 ק"מ ביום לעבודה של אישתו וחזרה, ובסופ"ש הוא "ינצל" את היעוד האמיתי של הרכב.

בגדול זה רעיון נחמד לתפוס 2 ציפורים במכה, גם רכב לאישה וגם צעצוע לך ;)

אבל עדיף שהיא תעשה סיבוב קצר ב WRX כדי להחליט אם הם מתאימים ליום יום. (גם גיר רגיל, גם קלאץ' נק').

האופציות האחרות שנשמעות מענינות סביב ה 70K מצריכות שיחת שיכנוע של האישה ואז יש אופציות מענינות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמעו, אני לא יודע כמה מהמגיבים פה באמת החזיקו WRX, אבל אצלי זו האימפרזה השלישית אחרי שתי GT וסה"כ

כחמש שנים עם הסובארו טורבו.

עלויות אחזקה בפירוש לא יקרות,גם הדלק לא יקר בהשוואה למכונית מנהלים או גיפון, ובאמת שהWRX היא לא איזה מכונית מירוץ

אימתנית, אין שום בעיה לאף בעל רישיון נהיגה שרוצה להגיע ממקום למקום לקחת את הרכב ולסוע איתו כמו אימפרזה 1.6 גיר רגיל.

לעומת זאת, יש לקחת בחשבון עלויות טיפולים, כ650 לטיפול שנתי רגיל וכ3500 לטיפול טיימינג פעם ב5 שנים,

סט צמיגים בין 2000 ל5000 תלוי מה אתה רוצה להוציא מהרכב, וביטוח, שלי אישית עולה כ3900 ש"ח למקיף.

הוצאות של תקלות? זה יש בכל רכב וזה אף פעם לא זול,אבל הסובארו אמינה מאוד. (מניסיון!)

לסיכום, אחלה רכב, מספיקה לחיצה בריאה וחיוך של אנדרנלין כדי להצדיק את הרכישה.

אני אישית נוסע ברכב יום יום לעבודה, ונהנה ממנו מאוד.

STI 2004

פורסם
Nakamichi , תקרא שוב את ההודעות שלו.

הוא לא נהג חדש, אישתו כן.

סה"כ הבחור רוצה רכב שיסע 50 ק"מ ביום לעבודה של אישתו וחזרה, ובסופ"ש הוא "ינצל" את היעוד האמיתי של הרכב.

בגדול זה רעיון נחמד לתפוס 2 ציפורים במכה, גם רכב לאישה וגם צעצוע לך ;)

אבל עדיף שהיא תעשה סיבוב קצר ב WRX כדי להחליט אם הם מתאימים ליום יום. (גם גיר רגיל, גם קלאץ' נק').

האופציות האחרות שנשמעות מענינות סביב ה 70K מצריכות שיחת שיכנוע של האישה ואז יש אופציות מענינות.

אתה יכול להזכיר כמה מהן?

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

לא יודע על הרבה אופציות ב- 70K, אבל האופציה הבולטת היא הסיאט לאון טורבו (2X4), שנת 2003 ואילך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שלום לך יבגני,בבעלותי wrx בפעם השניה,אני מעל גיל 40ואב לילדים,אני נוסע עם הרכב לעבודה יום יום,אני נהנה מכל רגע,כמו שאמרו מעליי כל לחיצה מעלה חיוך,נכון שהאחזקה של הרכב יותר גבוהה {לא בהרבה}מרכב רגיל,אבל אין מה להשוות ברמת ההנאה,הרכב אמיןביחס ישר לטיפולים שתיתן לו,הרכב פרקטי {ארבע דלתות,ילדים},אני נהנה משני העולמות ספורטיבי ומשפחתי,וכן אני מוצא כל היזדמנות לנהוג בו גם לסופר,אני מאוד ממליץ ,יש בשוק הרבה טובות {‏מאנשים בגילאים שלי}ויש גם שבורות,אתה יכול לבדוק במכון "מבדק" בהרצליה הם בודקים 4על4,בהצלחה

פורסם

אני חושב שהרעיון להשתמש ב-WRX כרכב "רגיל" במשך השבוע ולהתגרזנות בסופו הוא מצויין. לא מדובר ברכב ספורט קיצוני אלא ברכב דו"ש שנועד בדיוק בשביל זה. סביר ליומיום ומספיק מעניין לכשנחה הרוח. הדבר היחיד שבאמת יוצא דופן אלו הביצועים, שהם אכן טובים מאוד.

אבל, יש גם צדק במי שאומר שהרכב בעייתי לנהג חדש. קודם כל, הוא לא קל לתפעול. דוושות כבדות, הילוכים קשים ומנוע טורבו קפריזי לא עושים את החיים קלים לנהג חדש. זה לא רכב קיצוני, אבל הוא גם לא נעים. גם אני, כשאני רוצה להגיע ממקום למקום בנינוחות, לוקח את ה-B4 שלי.

עם זאת, מדובר בפשרה סבירה וגם נהג חדש יכול להתרגל לנהוג ב-WRX ולעשות זאת באופן סביר ובטוח, תוך שמירה על סל"ד סביר. דווקא כאן, קליאו ספורט היא יותר בעייתית ורגישה לטעויות נהיגה במהירויות נמוכות יותר. דווקא הליאון יכולה להיות פשרה טובה יותר ליומיום, אבל אני לא מכיר את הרכב.

אני רק רוצה לציין שה-WRX שלי היא מהבציר האחרון לפני שהוגדל המנוע וכי יש שוני בין הגירסאות השונות במהלך השנים (מתלים, כיול וכו').

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איזה תגובות יש פה לפעמים... :roll:

אפשר ללכת גם עם מיאטה וסמארט לסופר. אבל זוהי לא המטרה שלהן? ויש רכבים יותר טובים בשביל בפחות כסף, נכון?

BLUE JAY, נגיייייד ואפשר להוציא מ-WRX צריכת דלק של 1-10, נגיייד.

אז מה? קניתי WRX בשביל לנהוג כמו זקנה בת 60 ועדיין שהצריכת דלק שלי תהיה יותר מכל סובארו 1.6 שמרביצה ועוקפת אותי?

נסעת בסובארו 1600 אוטומטית? היא ממש לא עושה 10 קמ לליטר כשמרביצים. עם הWRX אפשר לעשות 10 קמ לליטר ואתה עדיין לא תהיה האחרון ברמזור. הבעייה היא שאנשים בדר"כ לוחצים כשהם נוהגים באוטו כזה

תראה בחור ממודיעין, זה הכל עניין של כסף.

באמת.

מה שכולנו מנסים לומר לך, חוץ מBLUE JAY שמשום מה, לדעתה WRX היא המשפחתית המושלמת (כנראה שבעלה לעתיד הוא זה שמתדלק ומשלם את החשבון במוסך - לא על מנת להעליב, אבל צריך להסביר לבן אדם שההבדל בין WRX לאימפרזה 1.6 הוא לא רק בדלק, אלא המחיר אחזקה עולה בהרבה בכל המסביב, אפילו מר J מודה שאחזקת הרכב יקרה יותר אפילו יחסית לספורטיביות אחרות), בכל מקרה מה שכולנו מנסים לומר לך שהאמת היא שאין טעם לקנות WRX אם אתה לא מתכוון להנות מהיתרונות היחסיים שלה.

טיפולים עושים כל 12 וחצי אלף קמ, ההבדל בין לשים 400 שקל לבין 700 שקל הוא ממש זניח במרחקים שכאלו. ברקסים לא עושים כל טיפול וגם לא כל 5. הם מחזיקים בWRX בנסיעה נורמלית ואפילו מאומצת, קרוב ל90 אלף קמ (וזה מנסיון).

בכל מקרה, זה שהאיש שלי משלם זה לא אומר, הכסף שלו זה גם הכסף שלי. מה ששלו שלי ומה ששלי שלי.

אם בא לך לבזבז הרבה כסף על אחזקה של WRX לאמצע שבוע - שיהיה לך בכיף, אני ממש לא מתכוון להיכנס לך לכיס.

אם בא לך לקחת אותה בסוף השבוע ולהתגרזן עליה ולתת בראש מה שנקרא, שיהיה לך בכיף, לדעתי, בתור נהג חדש וחסר ניסיון אתה עוד לא מוכן למה שיש לרכב הזה לתת וזה יכול להיגרם במפח נפש.

אתה אומר שאתה רוצה לצאת לנסיעות כיף בסופ"ש.

מכיוון שאתה נהג חדש, אני אומר לך שיש מצב סביר שהנסיעות כיף האלו (הכוונה בכיף היא כמובן לא ליסוע על 100 קמ"ש בכביש החוף בשבת בצהריים בד"כ לקיסריה ולשמוע גלגל"צ - למרות שזה גם כיף, אבל סוג אחר של כיף). בכל מקרה הנסיעות כיף הללו הם שם יפה לזה שאתה נוהג חזק וספורטיבי על הרכב, מנסה להוציא ממנו יותר ולהביא אותו למגבלות.

עכשיו נהג חדש שלא יודע בכלל איך נוהגים באופן רגיל (ותחסוך ממני את זה שאף פעם לא שפשפת את הרכב, נהג חייב לרכוש מיומנות וניסיון על הכביש לאורך זמן מסויים ולפתח יכולות מסויימות) בטח ובטח לא יודע איך לנהוג על המגבלות.

ובכן, אם אתה שפשפת את הרכב כשהיית נהג חדש, וגם כל החברים שלך, זה לא אומר שאתה רכשת מיומנות ונסיון, זה רק אומר שאתה לא יודע לנהוג. אין סיבה שבעל רשיון נהג חדש ישפשף את הרכב כדי לצבור נסיון. אנחנו לא בודקים עד כמה קרוב אפשר להיצמד לרכב ולהוריד רק שכבה של צבע בלי לעשות מכה בפח.

ההמלצה שלי, שוב ופעם אחרונה, ותעשה מה שאתה חושב עם זה:

רכב סטנדרטי לתקופה מסויימת. ויש לא מעט רכבים סטנדרטים שניתן להנות מהם (לא A4, שכן היא אולי תציע כוח בחלק מהדגמים, אבל לא הנאה מנהיגה, אולי רק מהנהיגה לקיסריה ממקודם).

בכל מקרה רכב סטנדרטי לתקופה מסויימת, על מנת לצבור ניסיון.

אחרי זה או תוך כדי תבצע קורס נהיגה מתקדמת.

ותרגיש שאתה באמת בשל, אז תלך תקנה מה שאתה רוצה, WRX, STI, S2000, R1. מה שבא לך (עדיף לא R1 זה באמת מסוכן כבר...)

את התגובות לכל חלק אתה תראה באדום.

אתה כנראה לא נהגת בWRX. זה לא הגרסת ראלי שאתה רואה במרוצי עפר ביורוספורט ביום שישי בערב כשאתה בבית.

אפילו לא קרוב לשם.

אני לא מבינה איך אפשר לחשוב שמדובר פה על רכב מרוץ, זה רכב משפחתי ברובו שהותאם לתנאים ספורטיבים יותר.

אתה לא תסחוף את האוטו על הצד וגם לא תזרוק זנב בקלות. זה משפחתי עם מנוע חזק וכיול מתאים לתנאים ספורטיבים.

יש סיבה שאנשים רוכשים אותם, זה מגיע מאמינות, פרקטיות, מחיר ותענוג.

אני חושבת שיש לך קנאת WRX.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לדעתי, ה-WRX יושבת לך בול כרכב שני, אם הרכב השני הוא משפחטומטית 1.6, אז תן אותו לאשתך, ואתה תנצל את היכולות המופלאות של הWRX.

חוץ מזה, בשורה התחתונה, הWRX רכב משפחה לכל דבר בשעות הבוקר והצהריים.

אבל בלילה... טוב זה כבר סיפור אחר. :)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

הרכב הראשון (שני??) הוא מאזדה 6 דנדשה :)

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

כשהייתי נהגת חדשה, נתפסתי בכביש החוף על 170, זה היה עם מיצובישי קולט.

אם היה לנו WRX סביר להניח שהייתי נמרחת על איזה קיר.

לעומת זאת אני מכירה מישהי שהרכב הראשון שלה הוא מיני קופר S, הלואי שכבר יתפסו אותה על הפרעה לתנועה כשהיא זוחלת על 70 בנתיב האמצעי (מפחיד אותה לסוע בימני), גם עם ווירון יקח לה חצי שעה להגיע מרמת השרון להרצליה.

אי אפשר לקבוע אם WRX מתאים או לא מתאים לאישה כל עוד לא מכירים אותה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לא יודע מה הנסיון של כל אחד מהמגיבים כאן לגבי הרכב הנ"ל חלק לפי דעתי צודקים וגם להיפך.

לי יש את הרכב הנ"ל, רכב אמין! פרקטי, חזק(מאוד), זריז וכל היתרונות שמסביב.

מבדיקות צריכת דלק שאני עשיתי ברכב שלי אישית, הרכב בנסיעה משולבת רגועה ו"חסכונית" אכן עושה את ה-1 ל9-10.

בלחיצות חזקות הצריכה גם תרד ל1.6, ובנוסף על כך שזה רכב נוקשה במכלולים המכניים שנועד

בעיקרון לתנוחת נהיגה קרבית:twisted:. אני אישית מבסוט על הרכב ומסתדר איתו בכל נסיעה שאני צריך לעשות בין אם זה לנסוע לקניות

וסידורים בתוך העיר ובין אם זה לקבל אדרנלין ולנסוע חזק בקו ישר, פניות וכו'.. אה וכמובן מתדלק רק דלק 98 לשקט הנפשי שלי.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

בלו ג'יי - (נדמה לי קוראים לך יוליה אבל אני לא בטוח) -

האמת היא שכתבתי לך תגובה יחסית מפורטת.

בעיקרון רוב התשובות שלך לא ממש קשורות למה שאני אמרתי והערתי את תשובת ליבו של הבחור.

אבל אז ראיתי את המשפט הזה:

אני חושבת שיש לך קנאת WRX.

:oops:

אז האמת, שוואלה, אם זה מה שאת חושבת, אז אין לי מה לומר לך, ואני לא ארד לרמה הזאת.

בהצלחה... :roll:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מיצובישי קולט יכולה להגיע ל 170??:roll:

חבר'ה, תרדו מיבגני.. שיקנה WRX וירגיש על בשרו את כל מה שבעלי WRX עוברים מבחינות חיוביות ושליליות..

ויבגני לא כדאי להתחיל מאוטו כזה בתור התחלה לנהגת חדשה.

פורסם

וואו, זה אומר טסט מחדש?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...